- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Hayır değişen birşey yok.Barıştınız mı
Yatılı misafir geliyor ama bu seferki cok uzun kalacakmis diyin hem laf sokmuş olursun hem müjdeyi vermis olursunHayır değişen birşey yok.
Eşiniz idrak edemedi herhalde?Hayır değişen birşey yok.
Konusulmuyorsa kendisiyle uzun bir mesaj ile ifade edebilirsiniz kendiniziİşte dediğim gibi konuşmaya çalıştım ama haklıymş gibi davranmaya devam ediyor. Ben de tekrar ğstüne gidiyo gibi oldukça daha da haklı görüyor kendini.
Ettim ama hiçç sakin olamadım saydırdım ağzıma geleni ve cevap verememesi için engelledim.Konusulmuyorsa kendisiyle uzun bir mesaj ile ifade edebilirsiniz kendinizi
Sen soylemissin hamile oldugunu hepsini okumamıştım benEttim ama hiçç sakin olamadım saydırdım ağzıma geleni ve cevap verememesi için engelledim.
Bacim ailenin yanina git iş çıkışı onlara söyle mis gibi kutlayın birde durum yap öküz kocan ve ailesi öğrensin kalsın öyle.Ettim ama hiçç sakin olamadım saydırdım ağzıma geleni ve cevap verememesi için engelledim.
Aynı evin içinde misiniz o mesajı attığında ?Ettim ama hiçç sakin olamadım saydırdım ağzıma geleni ve cevap verememesi için engelledim.
Yuh Ya ne biçim adam bu bi gün önceden misafir geliyor dese eşim onu parçalarım. Ev temizlik yemek çalışırken nasıl yetişir. Hadi onu geçtim misafiri bebeğinden önemli miİşte dediğim gibi konuşmaya çalıştım ama haklıymş gibi davranmaya devam ediyor. Ben de tekrar ğstüne gidiyo gibi oldukça daha da haklı görüyor kendini.
Şaka mı bu yaaa....Hayır değişen birşey yok.
Evet sessiz kaldıkça saldırıyorum.Şaka mı bu yaaa....
O cevap vermedikçe siz daha çok saldırıyorsunuz. Hiç oralı olmayın.
Stres bebeğinize zarar.
Ona da mi cevap vermiyor?Evet sessiz kaldıkça saldırıyorum.
Siz bu adamla nasıl çocuk büyüteceksiniz. Hamileliği , lohusalığı, doğumu tüm bunlarda size çok anlayışlı ve destekleyici olması lazım. Şimdi iki hafta konuşmadıniz , çocuk olunca konuşmayınca ne yapacaksınız ??İşte dediğim gibi konuşmaya çalıştım ama haklıymş gibi davranmaya devam ediyor. Ben de tekrar ğstüne gidiyo gibi oldukça daha da haklı görüyor kendini.
Hayır değişen birşey yok.
Ona da mi cevap vermiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?