• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoffff içime fenalık bastı. Adam embesil.
Bundan sonra misafirlerini kendin ağırla madem öyle, hamileyim zaten senin misafirlerini düşünecek, ağırlayacak halim yok, beni rahat bırak deyin.
Prenses sendromuna girin ve burnundan getirin her şeyi, sürekli mızmızlanın ne diyeyim.
Böyle adamlarla evliyken çocuk yapılmamali kısmına kızan arkadaşlar da artık anlamıştır herhalde neden söyleniyor o söz.

Anlıyorum sizi. 😔 Kazık kafalı herif. Ama kendinizi üzmeyin. Yiyin , için , gezin. Hamilesiniz nasıl olsa keyfini çıkarın. O kazık kafalı da anlar umarım , hamile bir eşinin oldugunu...
Eğer azıcık sağduyulu bir insan olsaydı, dün hamileyim dendiği anda bir toparlanırdı zaten.
Burada bile elin kadınları sakin ol diyor, üslubuna dikkat ediyor hamile kadın diye. Evdeki kocaya ne oluyor peki? Kadın hamileyim diyor, blöf olma ihtimali bile olsa insan bir durur, düşünür. Geç karşıma otur, sakince konuşalım der. Yav ben reglken bile hormonlarım horon tepiyor, deli deli hareketler yapabiliyorum. Gebe kadının hormonları daha da hareketli olur, kadın dellense bile adam sabredecek yani. Ben birkaç kere dellendim böyle, erkek arkadaşım hep sakin kaldı yani. Ne küstü, ne bağırdı ne de başka bir şey yaptı. Beyfendi erkekler de var yani. Erkekler geç algılar, yok efendim ince düşünemez falan olayı yüzyılın yalanı. Düşünüyorlar efendim düşünüyorlar, işlerine gelmesi lazım.

Eğer azıcık sağduyulu bir insan olsaydı, dün hamileyim dendiği anda bir toparlanırdı zaten.
Burada bile elin kadınları sakin ol diyor, üslubuna dikkat ediyor hamile kadın diye. Evdeki kocaya ne oluyor peki? Kadın hamileyim diyor, blöf olma ihtimali bile olsa insan bir durur, düşünür. Geç karşıma otur, sakince konuşalım der. Yav ben reglken bile hormonlarım horon tepiyor, deli deli hareketler yapabiliyorum. Gebe kadının hormonları daha da hareketli olur, kadın dellense bile adam sabredecek yani. Ben birkaç kere dellendim böyle, erkek arkadaşım hep sakin kaldı yani. Ne küstü, ne bağırdı ne de başka bir şey yaptı. Beyfendi erkekler de var yani. Erkekler geç algılar, yok efendim ince düşünemez falan olayı yüzyılın yalanı. Düşünüyorlar efendim düşünüyorlar, işlerine gelmesi lazım.
Sağduyulu bir adam değil zaten orası kesin. 🤷 Ama zaten hamile bir kadını daha fazla üzmek istemiyorum Rosa. :KK43: Zira yukarıda zılgıtı yedim millet size mi soracak diye zaten. 😬

Katılıyorum. Normal tabloda hamileyim lafını duyan adamın (çocuk istiyor bir de) havalara uçması ve bu tartışmayı da anında unutması durumu yaşanırdı.

Katılıyorum. Normal tabloda hamileyim lafını duyan adamın (çocuk istiyor bir de) havalara uçması ve bu tartışmayı da anında unutması durumu yaşanırdı.
Aynen öyle. Tam da ne olduysa sünger çekmelik mühim ve hayati bir haber çünkü. Kendini bilen bir adam, hiç olmazsa bebeğin hatırına yutar oturur şu durumda. Yani çok insani bir tepki aslında. Hasta, hamile, lohusa kadınla kavga edilmez yani. Ben etmem şahsen. Çünkü bir şekilde normal zamanki düşünme şeklinde olmuyor bu insanlar. Gerek hormonlar, gerek çekilen ağrı sızı vs. sağlıklı düşünmeyi engelliyor. Ben düşünemiyorum açıkçası. Oysaki normal zamanda çok makul bir insanımdır. Yani bir de hamilelik haberi vermek de özel bir olay tabi. Geçen gün bir video izledim. Kadın testi getiriyor, adam pc başında. Ben tutamam o çişli şeyi diyor. :olamaz: Bir de çocuk bezi ne kadar oldu senin haberin var mı diyor. Alın size yılın babası.

Çok kızgınım. İki gün gelip haftalardır hayatıma mahveden o embesil aileye mi kızayım gayet iyi ağırladıgım halde bunu idrak edemeyen bu adama mı kızayım şaştım. Sinirden elim ayağım titriyor herşey içime zehir oldu. Ne yapacağımı bilemez durumdayım.
Bugün yeniden test yaptın mı

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle hayırlı olsun. Evin içinde küslük olmaz annesini babasını barıştırmak için minik bir mucize yolda demek ki. Eşiniz de sizde istiyorsunuz . Yine de sürprizinizi yapın içinizde kalmasın. Ama kan testi yaptırın kesin olsun. Erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor sizde uzatmayın sürprizle barışmış olursunuz 😍

Bilemiyorum ama şu an ben şok yaşıyorum bu stresle bebek varsa da bişey olmaz inşallah.
Sakin olun, bir sey yapmayin. Kendinize odaklanin. Esiniz sizin gonlunuzu nasil yapacak o dusunsun. Siz bebeginize ve sagliginiza odaklanin. Gercekten takmayin bu adami. O dert edinsin.

Kan tahlili yaptırmadan eşinize söylemetin bence. Gidin hemen bir özelde kan tahlili yaptırın öyle söyleyin.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin,. Sürpriz yapın emin olduktan sonra.
Küslük konusuna gelince de bu kadar uzun ve sık olmasına izin vermeyin, ben de yıllarca çektim uzun küsmelerden.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin,. Sürpriz yapın emin olduktan sonra.
Küslük konusuna gelince de bu kadar uzun ve sık olmasına izin vermeyin, ben de yıllarca çektim uzun küsmelerden.
Nasıl değiştirdiniz durumu peki? Hep siz bişey yapınca da alısır

Nasıl değiştirdiniz durumu peki? Hep siz bişey yapınca da alısır
Değiştiremedim aslında , o kadar çektim ki bu durumdan, son 1 sene olmuştur bıraktım, ne yaklaşıp gönlünü aldım, ne de küslüğü uzun tuttum, çünkü yıllarca pes etmeden denedim, yine duzeltemedim, sonunda bu küsmeler, yerini bir iki gün soğuk davranıp, sonra hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya bıraktı .siz de bu duruma düşmeyin işte ondan diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back