Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öbür konunda çift çizgi fotoğrafları var ya gönder vatsapına, yok mu başka kan testi sonucun filan
Orda tam çift deil silik. Dün yaptım onu da yarın tekrarlıycam testi sonra kan vericem adet günüm gelmedi daha. Öyle foto atmak da hani bak inan bebek var tepki vermezsen aldırcaö demiş gibi olur.

Orda tam çift deil silik. Dün yaptım onu da yarın tekrarlıycam testi sonra kan vericem adet günüm gelmedi daha. Öyle foto atmak da hani bak inan bebek var tepki vermezsen aldırcaö demiş gibi olur.

Siz karı koca iletişimi farklı olan bi çiftsiniz, ben eşime o fotoğrafı atsam adam beni hamile bilir sizde tepki vermezsen aldırıcam. Kırk yıl düşünsem fotoğrafı böyle bi tehdit olarak algılayacağı aklıma gelmez

Bilemiyorum ama şu an ben şok yaşıyorum bu stresle bebek varsa da bişey olmaz inşallah.
Şok olmuştur. Ne yapacağını bilememiştir. Bi de sen baba olmayı hak etmiyorsun diyerek böyle güzel bi habere gölge düşürmeseydiniz keşke

Ya su an farklı bi sorun yasıyoruz lütfen elwştirip kıyas yapacaklar yazmasın benm derdim bana yeter!

Testinizi kucuk bi kutuya koyun goturun onune seninle barismak istiyorum ve hediye aldim. Bu hediyeye bayilacagini dusunuyorum. Barismasanda mutlaka acmalisin aklini basindan alicak diyin. Yine acmazsa valla Allah
yardimcin olsun.

Sürprizi kendim için yapacağım demişsiniz de
Gerçekten pasta sürpriz bilmem ne hazırlayınca 2 haftalık küslüğün üzerine bu haberi eşinize vermeye çalıştığınız silinecek mi hafızanızdan?
Sadece sürpriz yaptığınız kısım mı kalacak yani?
Ben hiçbir türlü keyif alamazdım sanırım en büyük organizasyon da hazırlansa
Barışmadan haber de vermezdim

Madem sürprizli güzel bir an olsun istediniz niye kendinize bir organizasyon yapmadınız ki? Susleseydiniz nereyi süsleyecekseniz, alsaydiniz pastanızı kendiniz kesseydiniz, açsaydınız müziği dans etseydiniz. Sorarsa noluyor diye hamile olduğumu öğrendim onu kutluyorum derdiniz.
Önce kendiniz, unutmayın.

Yok. Dün tartıştık. Vay efendim eve rahat rahat misafiri gelmeyecek miymiş? Hiç hamilelikle ilgili bişey demedi bilemiyorum inanmadı mı umursamadı mı? Bebek benden çok kendi istiyordu oysa
Hamileliginiz zor geçecek bu adamla.

Yok. Dün tartıştık. Vay efendim eve rahat rahat misafiri gelmeyecek miymiş? Hiç hamilelikle ilgili bişey demedi bilemiyorum inanmadı mı umursamadı mı? Bebek benden çok kendi istiyordu oysa
Canım cidden herifin iletmiyor beyin herhalde. Misafiri sen ağırlıyorsun değil mi ? Hani bu kadar caz yapıyor , bari o ağırlasın.

Canım cidden herifin iletmiyor beyin herhalde. Misafiri sen ağırlıyorsun değil mi ? Hani bu kadar caz yapıyor , bari o ağırlasın.
Çok kızgınım. İki gün gelip haftalardır hayatıma mahveden o embesil aileye mi kızayım gayet iyi ağırladıgım halde bunu idrak edemeyen bu adama mı kızayım şaştım. Sinirden elim ayağım titriyor herşey içime zehir oldu. Ne yapacağımı bilemez durumdayım.

Hay misafirine Ya manyak mıdır nedir misafiri bebeğinin olmasından önemli miymiş ay cidden sinir oldum ya. Ne kadar aptal bi adam

Anlıyorum sizi. Kazık kafalı herif. Ama kendinizi üzmeyin. Yiyin , için , gezin. Hamilesiniz nasıl olsa keyfini çıkarın. O kazık kafalı da anlar umarım , hamile bir eşinin oldugunu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…