Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocama da yaptıgımı yazdım üstte ve konunun ilerlemesinde. Ben de tam tersini düşünüyorum açılan her konuda konu açan kişiye ayar verilmeye çalısılıyor. Tabi herkes yapmıyor bunu.
Ama cogu konuda konu sahipleri sizin yaptiginiz gibi bize uzayli muamelesi yapiyor onu ne yapacagiz? Bu adam aksam yatip sabah kalkinca bu hale gelmemistir degil mi? 15 yasimizda olsak ve sifir evlilik tecrubemiz olsa sonradan bu hale geldi hikayelerine inanip uzulme ihtimalimiz vardi. kocaniza yaptiginiz aglak atari da okudum atar atar olali boyle bir atar gormemistir. Bu atar olmamis bence siz yorum yazanlar uzerinden atarlariniza aynen devam. Cunku butun millet tek yurek olmus konu sahibinin moralini nasil yulseltsek diye dusunuyor. Oyle ya yorum yazanlar insan degil onlarin tek derdi sizi pispislamak.

biz söz vardı , beni eleştirmeden önce geldiğim yoldan içtiğim sudan içip öyle yazın diye. her insanın çocukluğu travmaları farklıdır. sonuna kadar katılıyorum.

şuanki durumunuz nedir acaba

sizn gibi yaşayan çok insan var . aslında boşandılar ama ekonomik şartlar ve toplum baskısı aile baskısı aynı evde yaşıyor ama gönül olarak bağlarını koparmışlar. sizinde öyle olabilir . çocuk olsada toparlanmaya bilir.

Takmayın ciddi söylüyorum siz sinirlendikçe bağırdıkça zayıf görünüyosunuz. Huzur içinde yaşayın, konuşursa da, hayırdır küs değil miyiz deyin ben seni affetmedim deyin ama umursamazca. Kızgın gibi davranmayın. Rahat ve cool olun. Gezin gelin, yiyin için ona sormayın. Ama çok rahat olduğunuzı görsün ki gerçekten de rahat olun. Sizi böyle görünce önce konuşmaya çalışacak sizin rahat ve kaale almaz duruşunuzu görünce bi süre sonra elinde çiçekle gelip özür dilemezse ben de bişey bilmiorum

Şu an o bişey yapsın diye değil gerçekten sadece kendim için bunları yapmayı düşünüyorum. Tabi sonu böyle biterse de fena olmaz

Şu an o bişey yapsın diye değil gerçekten sadece kendim için bunları yapmayı düşünüyorum. Tabi sonu böyle biterse de fena olmaz
Sİz şu an sinirlenip bağırarak zayıflığınızı gösteriyosunuz. O da bundan dolayı sizin enerjinizi çalarak, sizin enerjinizden besleniyo. Sakin olun konuşmaya çalışırsa da ben seni affetmedim diyin. Sen benimle küs değilmiyiz hayırdır diyin. Ama yumuşakça sakince. Bilmem anlatabildim mi. Asla sorularına cevap vermeyin. Konuyu küslüğe getirin biz küsüz sennle konuşmuyorum deyin filan işte. Ama sen bana küssün değil, ben sana küsüm seni affetmedim daha şeklinde . Sakinlik ve umursamazlık ve affedecek olan sizsinİz unutmayın. Sakın trip atmayın bu bile seni umursuyorum demektir.

Anladım. Dün o kadar sessizlik sonrası dayanamayıp içimi döktüm şu an iyiyim. Dediğinizi deniycem. Teşekkür ederim

Anladım. Dün o kadar sessizlik sonrası dayanamayıp içimi döktüm şu an iyiyim. Dediğinizi deniycem. Teşekkür ederim
Halen mi konuşmuyorsunuz son yazdıklarınızı okudum yine tartıştısmissiniz yine uzamış mesele nereye kadar böyle devam edecek ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Ben olsam çift terapisine gidelim ? Yada
Bosanalim derdim

Valla Allah bu adamın kalbine merhamet versin. Ben böyle inat görmedim.
Keşke sadece inat olsa. Normal insanın vereceği tepki değil adamın tepkileri. Değişik bir bakış açısı var.

Konu sahibine herkes sordu, bende bir daha sorayım, hep böyle psikolojik şiddetle mi geçti evliliğiniz, ilişkiniz. İnsan bazen karşıdakinin yaptığını naz niyaz sanar, bunun manipülasyon, şiddet olduğunu çok geç anlar. Sizinki böyle mi? Bu konudan, hamileliğinizi bile zehir etmesinden, burada yazılan bunca mesajdan sonra, gerçekten hep böyleymiş diye bir aydınlanma mı yaşadınız yoksa sizin için münferit bir olay mı hala?

En az doğuma kadar böyle gider gibi geliyor bana. Doğumda bile normal olmazsa daha olmaz gibi. Çok ilginç bir adam ya bebek haberi bile yumuşatmadi

O kadar yazıldı çizildi, tek çıkarımın onu takmamak arkadaşlarınla buluşmak olmuş...Olumsuz eleştirilere de cvp vermeyeceğini söylemişsin. Yani babydoll giy karşıla kocanı, elde tutmasını bil tarzı yorumlar bekliyordun demekki...Bence ikiniz uyumlusunuz, o gaddar sen fena bağımlı

En az doğuma kadar böyle gider gibi geliyor bana. Doğumda bile normal olmazsa daha olmaz gibi. Çok ilginç bir adam ya bebek haberi bile yumuşatmadi
Bebek haberini biraz kötü bir şekilde vermiş ama bu onu kusluge devam edeceği anlamına gelme amma uzadı ben olsam delirmistim çoktan konu sahibi gerçekten iyi sabrıniz varmış

Gerçekten üzülerek takip ediyorum konuyu. İnşallah çok mutlu olursunuz. Konunun başında boşanmayı doğru bulmuyordum bence de basit şeylerden boşanılmamalı ama bu adamla gerçekten ömür geçmez. Tabi ki dile kolay boşan demesi ama kendinizi alıştırmaya çalışın bence. Şuanki şartlarda hamile halinizle boşanmak zor ev değiştirmek iş güç hepsi sıkıntılı şeyler ve şuan bunlar düşünülmesi gereken şeyler de değil . Fakat üzülerek söylüyorum ki siz boşamazsanız bu adamı, o sizden boşanmak isteyecek. İyice moralinizi bozmak gibi oluyor farkındayım ancak eşiniz sizi gözden çıkarmış hanımefendi. İnşallah barışırsınız ve eşiniz hatasını anlar . Ama aksi durumlar için de hazırlıklı olun bence .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…