Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazılarınız ne kadar gıcık.
Gıcıksınız.
Kadın hamile hassas ve kocasi bir garip zaten duygusal olarak kötü ne diye dalga geçiyorsunuz.
Her konuda dalga geçmek zorunda mısınız
Sizin kocalarınız mükemmel mi her anlaşmazlıkta boşanıyor musunuz
Tamam bazı kadınlar kocası ne yapsa alttan alıyor aldatsa bile boşanmıyor falan filan ama konu sahibi öyle degil. Kendince güzel güzel acıklamıs her şeyi daha dalga geçiyorlar.
Boşan diceksen de güzelce kendince sebeplerini açıklarsın geçersin ama hamile kadınla hala dalga geçip linç etmek için kötü olmak gerek.
Boyle konularda dalga gecen birinin konusuna denk gelmiştim de toksik evliligi, kardes kardes yasamalarina ragmen boşanmıyordu. Konu sahibi boylelerine bakıp dikkate almayın

Kocanıza da Allah fikir versin bir uye daha yazmis aslında siz küsmüşsünüz diye davranın o sizinle konusmaya calisirsa affetmedim diyin diye yani bana da bu mantikli geldi

Şu cevabın alnı olsa da öpsem

yani olayı başından düşünüyorum
eş zaten en başta hatalıydı
sonra siz test sonucunu attınız durum eşitlendi ve daha kötü oldu
sonra eşin bir kaç çabamsı davranışı oldu
siz sonra ağladınız sitem ettiniz
ağlarken neler dediniz? hakaret içeren cümleler oldu mu yoksa bir veryansın mıydı bilemiyoruz tabi.
ama her şekilde adamın bu kadar tepkisiz kalabilmesi inanın çok enteresan
empati kuramadım eşinizle.
taş olsa çatlar yani. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır hayırlısıyla dünyaya gelir.

Evet hepimizin evliliği berbat hatta konu sahibi bana şey demişti azıcık ötede otur dese boşanıyor musun?
Hep kötü evliliklerimiz kocişkolarımızın ayaklarını yıkıyoruz her gün. 1654689 kere boşanmaya kalktık. Aşırı mutsusuz .

Aklıma şey geldi domestos reklamı kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederimm.

Konu sahibine konunun başında herkes destek oldu boşan demedi . Eşinin davranışlarının hırsını gelip burda çıkartmaya çalışınca bir de kocamdır ne yapayım siz hemen boşanıyor musunuz diye arkasını toplayınca insanlar dalga geçti. Hatta geçmedi yukardaki yorumlar gerçek. Konu sahibinin annesi gelse kızıma nasıl böyle davranırsın dese konu sahibi annesine kocama böyle yapma der.

Bir insan foruma yazınca farklı fikirler duyar buna alışın sizin gibi düşünmeyen insanlar gıcık veya kötü değiller.

Ayrıca herkesin evliliğinde sıkıntılı dönemler olur. Bu insanların evliliğiiinin berbat olduğu anlamına gelmez. Kendinizi böyle avutmayın yani.

Şahsi fikrim burda eşim ya da ailemle ilgili hiçbir sorunu yazmayı düşünmüyorum..Çünkü görüyorum ki burada ego tatmin etmeye çalışan insanlar var.Birbirine laf sokmalar dalga geçmeler.Nereden biliyorsunuz bu kadının kocasının önüne atlayacağını ? Ne kadar tanıyorsunuz ? Kadın size bir soru sormuş tavsiye vermişsiniz kafasına yatmamış yapmamış ya da yapmış bitti gitti..Sizin düşüncenizi desteklemedi diye kocişkocu kocamdır yaparcı ilan ediyosunuz..Siz burda yorum yapıyosunuz makarayı döndürüyorsunuz iki gülüp eğleniyosunuz 5dk sonra unutuyosunuz ama kadın bunu yaşıyor.Biraz daha saygılı olunmalı diye düşünüyorum..Bu kadar kötü olmayı da hakikaten anlamıyorum..( Siz derken belirli bir kişi üzerine alınmasın geyik döndürenlere söylüyorum )

Çıtır çerez hanım acaba siz de hanımın bilmem kaçıncı üyeliğimi siniz?

Bin yorum olmus hepsini okumadım. Sonlardan biraz ve konu sahibinin cevaplarını okudum. Kocamdır yapar demiyor.
İşim var ailemin yanına gitsem tekrar dönmem gerek diyor. Yeni ev açacak durumda değilim hem ben niye gidiyim o gitsin diyor?
Yanlış ne yazmış? Nerede kocasını savunmuş?
Boşanacağım lafını da gerçekten boşanacaksam kullanırım demiş
Ayrıca burada denilenleri de yapmış yüzüne atmış bağırmış çağırmış fevri davranmış işe yaramamış. Belki en başından kocası gibi umursamaz davransa bu kadar uzamayacaktı. Ağzıma geleni söyledim demiş neler dedi belki çok ağır hakaretler etti kocası da ondan uzatıyor tam bilmiyoruz.. He her durumda kocası haksız.

Evi terkederek ben rezil olucam. En fazla bir hafta sonra iş için mecbur dönücem. E gidip yok ev tutayım falan olaylarını da doğru bulmuyorum. Bu halimle ben neden evimi terkedeyim.
konu sahibi Allah yardımcınız olsun öncelikle
bu halimle bu halimle diyorsunuz ya daha 5. haftalık ancak gebesiniz

yanlış anlamayın boşan diye hemen kolay söyleyen biri değilimdir
bu adama bu korkuyu vermeden kolay kolay düzelmez söylüyorum
yani o evde oturduğunuz müddetçe şımarıklıkları devam edecek

Cok dogru. Ciddiye alinacak insanlar degiller.

Yüzde yüz haklı bir yorum. Bende konu sahibinin kocişim kocişim diye savundığunu hiç görmedim, herkeste ayrılık tehditi de işe yaramaz, kadın demek ki kendi kocasına göre ve yorumları okuyup kafasında harmanlayarak tepki vermeye çalışıyor , boşan da boşan. Boşanma dilekçesini atsa buraya helal koçum diyecekler, niye ? o yorumları dinleyip yaptı diye. Kendi yorumları hayata geçirmedi diye geçmedikleri dalga kalmıyor, kendileri hamile olsa ufacık yoruma ay ben hamileyim dediklerinize dikkat edin derler bide bu tipler, kendilerinin başına gelse kocişimizi nasıl geri kazanırız diye on takla atarlar. Ne güçlü kadınlarmış be bir şey oluyor adamı kapının önüne koyarım, bir şey oluyor yok kilidi değiştiririm bunları gerçek hayatta yapan edem çevrede duydunuz mu siz yA. Klavye delikanlılığı ne güzel. Adam hödük mü hödük zaten bizde kocasıdır yapabilir demiyoruz ki, ama her tehdit herkeste sökmüyor işte, yuva dağılmasın istiyorsa demek ki daha farklı iletişim yöntemleri bulup ilerlenmeli.

mesele bağırıp çağırmak değil ki konu sahibi adam 2 haftadır konuşmmamasına rağmen süpriz yapmayı düşünüyordu bu adamın ilk ilgisizliği olamaz o kadar şımartmış ki konu sahibi adamı sonuç bu olmuş.
Biz bunları yazınca tepkisi boşanayım mı yani siz öte git deyince boşanıyor musunuz oldu. Herkesin evliliğinde problemi olduğunu söyledi aynı sizin gibi . Sorun sizlerin bu bakış açısında bence gıcıksınız kötüsünüz hamile kadına bunu nasıl yaparsınız derken? Keşke bu yorumları hamile kadının üç haftadır hastalığında bile umursamayan eşine söyleseniz. Herkesin gözü senin yuvanda onların ilişkiside kötü bak millet aldatsa bile kabul ediyor bakış açısı yanlış.

Evlendiği kişi birey olamamış konu sahibinin baba olma sorumluluğuna da hazır değil. Biz çözüm önerdikçe kendsi yuvam da yuvam kocam da kocam siz boşanmamı istiyorsunuz dedi. Sizin yaptığınız yorumları beğenir mesela. Kocişko haksız olsada kocişkodur. Ortası yok çözüm bulmayı istemek boşandırmaya çalışmaktır.

Sizi zorla kimse boşandıramaz sakin olun öncelikle
Oldukça güçlü bir kadınım bu arada başka sorunlarım olduğunda üç aylık evliydim ve karşıma alıp net bir şekilde bu davranış biçimiyle evliliği devam ettiremeyeceğimi hayatta her şeyin mümkün olduğunu değişmeye açık değilse boşanacağımızı söyledim.
keşke cevabı beni alıntılayarak yaşsaymışssınız konu sahibine hiç ayrıl demedim. Konu beyninizdeki kocam beni bırakırsa ya boşanırsam korkusunun aynısını konu sahibininde yaşaması aslında. Şımartılmış kocanın verdiği tepkiler.
Kafalarınız aynı çalışıyor ne tuhaf herkesin evliliği kötü burda herkes boşan diyen kan emici niyeyse kimse yahu bu adam seni üzmüş hastayken sana bakmamış ortada ciddi bir sorun var otur konuş diyemiyor. Sizden daha iyi bir insan olduğumu düşündüm niye biliyor musunuz belki dediklerimi duyar konu sahibi eşimin davranışkarı normal değil birikim yapayım der mesela çözüm arayayım aile danışmanın gidelim diye düşünür. Kendi evliliğinizdeki sorunları hırsları başkalarından çıkarmayın lütfen. Kanıksadığınız kocadır yapar herkesin evliliği berbat sus yuvanı dağıtma sen kadınsın olayı yanlış. Koca her şeyi yapamaz arkadaşım. Herkesin sınırları olması lazım. İnşallah sizde kendinizi bu konularda geliştirirsiniz sosyal medyadan iyi aile danışmanlarını takip etmenizi öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…