Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de haklısınız, son durum nedir? İnş düzelmişsinizdir eşinizle
En son yazdığımdan beri tek değişiklik cumartesi yine kendine yemek yaptı yedi. Sonra geldi yemek yiyorsan var dedi hiç cvp vermedim. Yine başka odaya çekildi.O yemeği de yemedim tabi. Bir de dün gece yatarken kan testi yaptırdın mı? Aşı falan olman lazım hamilelikle ilgili dedi. Bunu deyince orda koptum yabi.Sen bunu bilmeyi hak etmiyosun. Şimdi mi aklına geldi. Hadi beni geçtim bebepe bile tepki vermedin. Ölsem haberin olmaz. Bi çorba yapıp getirmedin benim gözümde merhametsiz vicdansızın birisin. Ne yaptım aldattım mı küfür mü ettim gayet iyi ağırladım misafiri falan diye baya herşeyi söyledim tabi bunları söylerken dayanamadım ağlayarak. Verdiği cvp sadece bebekle ilgili olan cümlelere ‘ee öyle haber verirsen ne diyeyim’ oldu. Sonra da arkasını döndü uyudu. Bugün de hala gelmedi.

Ben sunu anlamiyorum mesela konu acan herkesi pispislamak gibi bir gorevimiz mi var burada? Dunya ustundeki tek canli ve insan turu siz degilnsiniz. Her karakterden cesit cesit dusunce olacaktir. Buna bile tahammulunuz yoksa o atari gideri eslerinize yapin bir zahmet ya.

Size pışpışlayın diyen oldu mu ya? Nerden çıkardınız onu hayret doğrusu. Açılan konuda fikir isteniyor sizden eleştirin denmiyor. Yazmazsınız olur biter yani bu sen konu açarsan ben istediğimi yazarım karışamazsın tavrını anlayamıyorum ben

bu adam baba olmayı hak etmiyormuş. size de böyle bir durumun içinde kaldığınız için üzülüyorum, az buz bir süre olmadı. sürekli aynı evin içinde iletişimsizlik eziyettir. bir de hassas dönemdesiniz, Allah yardımcınız olsun

Surada acilan butun konularin sonu yorum yazanlara ayar vermekle bitiyor. Oysa su ayari esinize verebilseniz bu gun bu durumda olmazdiniz. Konuya yazilanlari okumadim genelde son sayfadan okumaya baslarim ki sizin yorumunuza denk geldim. Benim anlamadigim konu sahiplerinin bu ilgi ve pispislanma istegi. Farkli bir gorus gelince hemen atar gider. Normalde yapamadiginiz atar gideri burada yapmayan o zaman.

İnsanı çatlatır bu adam

Kocama da yaptıgımı yazdım üstte ve konunun ilerlemesinde. Ben de tam tersini düşünüyorum açılan her konuda konu açan kişiye ayar verilmeye çalısılıyor. Tabi herkes yapmıyor bunu.

Kocama da yaptıgımı yazdım üstte ve konunun ilerlemesinde. Ben de tam tersini düşünüyorum açılan her konuda konu açan kişiye ayar verilmeye çalısılıyor. Tabi herkes yapmıyor bunu.
Ne yapacaksın şimdi??? Seninde kaderin böyleymiş poh pohlada bari toparlasin durum ...gebe gene böyle çok sacma

Sorulara cevap vermediniz mesela ben onemli bişi sormuştum...dedim ki çok iyiyken biranda 1 olayla mı boyle oldu? Boyle davranan adam onceden de kesin baska seylere küsmüştür dedim, ilk değildir dedim ama cvp yoktu...

Şimdi niye kime fırca attınız anlamadım. Adam bence narsist, narsistleri çok çok iyi tanıdıgım için yetti bana yazdıklarınız...Narsist adam şimdiye kadar sizi hep zorlamıştır zaten biçok seyde duygısal şiddeti vardır...Ama siz konuda çok iyiydik dediniz...Bunu da anlamıyorum....Özür aala dilemez bu tipler, her tepkinizde bu küslük biraz daha uzuyor, siz kızdıkca her yeni kızmanızda o bunu koz olarak kullanıp küslüğü yeniler...

Bu adamla bir ömür geçmez yazık olmuş hayatınıza..Bu tiplerde asla merhamet olmaz, sevgi de asla ağır basmaz ve basmıyor işte....Bağımlı olmanıza gerek yok maddi gücünüz varsa bu tavırları neden su an cekiyorsunuz, bu hareketlerinin bir bedeli olması gerekmiyor muydu bi şekilde? Bunları size yapmasına izin verdiğiniz , ağladığınız sürece kendisine ne kadar bağımlı oldugunuzu görüyor ve rahat bi.şekilde uyuyor....
Çok kötü bir duygusal şiddet uyguluyor size ve bisüre evi terkedip , ona kaybetme korkusu yaşatmadıkça bundan sonraki günlerde daha da beter üzülürsünüz çünkü her gidemediğinizde daha da kötü davranıp daha da tepenize çıkacak...

Sen ağladığın halde birde hamile olduğun halde hiçbir şey yapmadı mı gerçekten üzülmemen lazım bile demedi mi gerçekten Allah yardımcın olsun çocuk olunca herşey daha da zor olacak hissediyorum rabbim Hidayet versin tavsiye veremiyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum çünkü ama hala düşüncemin arkasındayım ciddi olay çıkarmanız lazım yangına körükle gitmek değil bu bir büyüğün haddini bildirmesi lazım.

Ben şöyle bir karar aldım. Çalışıyorum zaten. Bu adama ihtiyacım da yok her ihtiyacımı kendim karşılayabiliyorum kaldı ki hasta oldugumda bile yalnız toparlandım daha da lazım değil. Konuşmaya çalışsa da dün yaptıgım gibi yapıcam. Devam etsin küslüğe. Yalnız yaşıyor gibi davranıcam. Arkadaşlarımla planlar yapıp kendime göre yemek yapıcam falan. Bugün öyle yaptım mesela. Öyle kendince küslük çıkarıp bu kadar süre konuşmayan adam da bundan sonra da konuşmasın. Daha güçlü hissediyorum.

Buradaki duruma gelince, olumsuz eleştirel hiçbir yoruma cvp vermek istemiyorum. Çok hassas bir dönemdeyim. Hamilelik hastalık ev içi huzursuzluk hepsi üst üste geldi. Kendimi korumak adına bu kararları aldım. Herkese teşekkürler…

En doğru karar. Yapacak bir şeyiniz yok başka çünkü. Kendi dert etmiyorsa sizde etmeyin

Senin hayatın sen bilirsin ama sen o evde durdukça adam nasılsa gitmiyor diyecek
Ağlamışsın içini dökmüşsün daha da rahatlamıştır
Boşanma dilekçesi versen imzalar öyle bi modda
Adamın kaybetme korkusu sıfır
Ne kadar süre orada ev arkadaşı olarak kalacaksın
Ona hiçbir şey olmayacak yine sen yıpranacaksın
Şimdi birkaç taş yerim kesin "napsın boşansın mı?cılar gelir

Evi terkederek ben rezil olucam. En fazla bir hafta sonra iş için mecbur dönücem. E gidip yok ev tutayım falan olaylarını da doğru bulmuyorum. Bu halimle ben neden evimi terkedeyim.

Evi terkederek ben rezil olucam. En fazla bir hafta sonra iş için mecbur dönücem. E gidip yok ev tutayım falan olaylarını da doğru bulmuyorum. Bu halimle ben neden evimi terkedeyim.
Hmm ailen uzakta sanırım
Ben aynı ildeysen ordan gider gelirsin diye düşündüm
Hamile olduğunu söyleyip midem kötü ev kokuyor gibi geliyor diye bahane uydurup en azından uzak durursun diye düşündüm
İyi olabilirdi azcık tek kalsaydı

işte o da bunu bildiğinden uzatıyor işi. nasılsa gitmeyecek diyor.. ben evden ayrılıp anahtarı eşimin önüne koydum iş yerine gidip. evden ayrıldım buyur diye. ölsem o anki surat ifadesini unutamam. sonra çok yalvardı dön diye. ha benimki bedel ödesin diye değildi artık gerçekten boşanmak için çıktım evden. erkekler o evde sizsiz bir başına kalınca anlıyor biraz kendilerinin ne yaptığını..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…