- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.881
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi mindfulness05
- #1.241
Hanımlar bir sakin mi olsanız acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar doğru. Çünkü mutsuzlar. Çünkü kötüler... Mutlu insan bu kadar kötü olamaz. Çünkü başkalarını mutsuz etmeye çalışarak kendi mutsuzluklarını dindirmeye çalışıyolar. Bi insan buraya derdini yazar ve ona insani tavsiyeler verilir. Dalga geçilip alay edilmez. Ama bu dizginlenemez her yerdeler ve burdalar da, toksik insanımsılar.Bazılarınız ne kadar gıcık.
Gıcıksınız.
Kadın hamile hassas ve kocasi bir garip zaten duygusal olarak kötü ne diye dalga geçiyorsunuz.
Her konuda dalga geçmek zorunda mısınız
Sizin kocalarınız mükemmel mi her anlaşmazlıkta boşanıyor musunuz
Tamam bazı kadınlar kocası ne yapsa alttan alıyor aldatsa bile boşanmıyor falan filan ama konu sahibi öyle degil. Kendince güzel güzel acıklamıs her şeyi daha dalga geçiyorlar.
Boşan diceksen de güzelce kendince sebeplerini açıklarsın geçersin ama hamile kadınla hala dalga geçip linç etmek için kötü olmak gerek.
Boyle konularda dalga gecen birinin konusuna denk gelmiştim de toksik evliligi, kardes kardes yasamalarina ragmen boşanmıyordu. Konu sahibi boylelerine bakıp dikkate almayın
Kocanıza da Allah fikir versin bir uye daha yazmis aslında siz küsmüşsünüz diye davranın o sizinle konusmaya calisirsa affetmedim diyin diye yani bana da bu mantikli geldi
Bu beni bir miktar üzdü. :)Cok dogru. Ciddiye alinacak insanlar degiller.
kötüsünüz Katip hanım mutsuzsunuz kumanızla yaşadığınız sorunlar var Amerika nın oyunusunuz. Mutlu yuvaları dağıtmak için gönderildiniz. Kadınların konuşma hakkı olduğu eşlerinin onu dinlediği evlilik diye bişey yok sizde biliyorsunuz bunu ama yine de burda gelip kadın hakları falan filannnnŞükür bugün de mutsuz, toksik, mommok hayatının acısını insanlardan çıkaran varlıklar olduk.
Off aklınızda bir kalıp var konu sahibini o kalıba oturtmuşsunuz eleştirip duruyorsunuz. Konu sahibinin cevaplarını okudum gayet makul kocisim kocisim dememis gidin tekrar okuyun.Evet hepimizin evliliği berbat hatta konu sahibi bana şey demişti azıcık ötede otur dese boşanıyor musun?
Hep kötü evliliklerimiz kocişkolarımızın ayaklarını yıkıyoruz her gün. 1654689 kere boşanmaya kalktık. Aşırı mutsusuz .
Aklıma şey geldi domestos reklamı kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederimm.
Konu sahibine konunun başında herkes destek oldu boşan demedi . Eşinin davranışlarının hırsını gelip burda çıkartmaya çalışınca bir de kocamdır ne yapayım siz hemen boşanıyor musunuz diye arkasını toplayınca insanlar dalga geçti. Hatta geçmedi yukardaki yorumlar gerçek. Konu sahibinin annesi gelse kızıma nasıl böyle davranırsın dese konu sahibi annesine kocama böyle yapma der.
Bir insan foruma yazınca farklı fikirler duyar buna alışın sizin gibi düşünmeyen insanlar gıcık veya kötü değiller.
Ayrıca herkesin evliliğinde sıkıntılı dönemler olur. Bu insanların evliliğiiinin berbat olduğu anlamına gelmez. Kendinizi böyle avutmayın yani.
Kadın nick alıp alıp kocasını anlatmis bu kadının kocası kronik ve böyle adama çocuk yapmış ...insanlar böyle ortamda çocuk o adama fazla diyor.Konu sahibinin uzerine neden bu kadar gidiliyor ?
Ne seviliyor tek lafin uzerinden evirmek cevirmek ve abartmak..Kadin kocisim de kocisim diye tutturmamis ki.Yapilan algiya bak arkadaş.
Ay evet ya kadin gayet makul şekilde şu an boşanmayacağım o yüzden boşanmakla tehtit etmeyeceğimm demiş. blöf yapmayacağım boşanmaya kesin karar verirsem söylerim demişKonu sahibinin uzerine neden bu kadar gidiliyor ?
Ne seviliyor tek lafin uzerinden evirmek cevirmek ve abartmak..Kadin kocisim de kocisim diye tutturmamis ki.Yapilan algiya bak arkadaş.
Yanii ?? Kendi karari.Bin tane uyelik acsin yazsin kocasini anlatsin.Koca kendi kocasi,karnindaki bebek kendi bebegi.Soylenir yapma etme diye tavsiye verilir biter gider.Isine gelen tavsiyeye uyuyosun ignelemesi yapilmis.Eee mantikli degil mi ?Kendi bilecegi is,gerisi kendisine kalmis.Sayfalardir bu kadar kadini yermenin manasini cozemedim.Neyin hirsi bu ?Kadın nick alıp alıp kocasını anlatmis bu kadının kocası kronik ve böyle adama çocuk yapmış ...insanlar böyle ortamda çocuk o adama fazla diyor.
Yorumu böyle yazmak var gayet üye fikrini güzel şekilde söylemiş geçmiş.konu sahibi Allah yardımcınız olsun öncelikle
bu halimle bu halimle diyorsunuz ya daha 5. haftalık ancak gebesiniz
yanlış anlamayın boşan diye hemen kolay söyleyen biri değilimdir
bu adama bu korkuyu vermeden kolay kolay düzelmez söylüyorum
yani o evde oturduğunuz müddetçe şımarıklıkları devam edecek
Karısı önümüze gerilir, milletin işine karışmayalım biz, gel.
Konu sahibi bebeğimin babası o dokanmayn diye kendini öne atar, hiç gerek yok elimizi kana bulamaya
Bir de böyle dalga geçmek goy goya çevirmek varİsteseniz de gidemezsiniz, daha siteden çıkmadan kemalim özünde iyidir derneği sizi zincirler gerekirse kışkırtıp banlatır yine de göndermez
Ay evet ya kadin gayet makul şekilde şu an boşanmayacağım o yüzden boşanmakla tehtit etmeyeceğimm demiş. blöf yapmayacağım boşanmaya kesin karar verirsem söylerim demiş
Diğerinde de bu evden ben gitmem o gitsin demiş.
Bu kadın nasıl kocişkocu biri olabiliyor?
Ben bekarım benim en kolay sekilde boşan demem gerek. Ama empati yapınca boşanmanın o kadar kolay olmadığını kestiriyorum
Evlendikten sonra ilk defa boyle bir olay yaşamış ve nasıl davranacağını bilmiyor. Adamla kavga etmiş olmamış. Saydırmış olmamıs akıl almak için gelmiş soru soruyor insanca 3 iq espirilerle karşılaşıyor.
İşte bu noktada ego tatmin ediliyor.çorabını yere atan bi adamla assssssla olmaz ben olsam bilmen ne bilmem ne..biri diyor ki hayır ya o kadar büyük bişey değil…sonra işte kocişkocu ilan edilip dalga geçmeler…Değişik..Herkesin olaylara gosterecegi tepki ayni degildir ki zaten.Kimi icin corabini yere firlatmasi ipleri koparmaya sebep olurken kimisi icin yok ben aldatilmadan bosanmam olabilir.Ben catirdamis evliligi surdurmek istemezken baskasi ayni sebeplerini tolere edip devam edebilir.Bunu anlamak cok mu zor yahu ?
Cok siradan bir konu elbirligiyle nerelere getirilmis.
İşte bu noktada ego tatmin ediliyor.çorabını yere atan bi adamla assssssla olmaz ben olsam bilmen ne bilmem ne..biri diyor ki hayır ya o kadar büyük bişey değil…sonra işte kocişkocu ilan edilip dalga geçmeler…Değişik..
Vallaha ben size yorum yapmadım sizin yorumunuzu görmedim bile ben burda yanıldınız. Ben genel olarak konulara yapılan yorumdan yola çıkarak yazdım, ve alıntı yapan kişinin yorumunu haklı bulduğum için ona yazdım. Üstünüze alınacak bir şey yok o yüzden. Biz kocayı haklı bulmuyoruz, aksine zaten hödük biri olduğunu da yazmıştım mesajımda görmediniz sanırım yada görmek istemediniz. Yorumunuzun tamamını okuyamadım çok uzun geldi. Sizin anlamadığınız şu biz kocası çok iyi adam nolur sa olsun kociş desin demiyoruz , zaten bir aile terapistine gitmeleri gerektiği aşikar. Fakat bunu da yok evin kilidini değiştir yok eve alma tarzı yapılacağını düşünmüyorum tam da sizin ilk cümlelerinizde dediğiniz gibi karşılıklı oturarak iletişim kurarak yapılması gerektiğini söylüyorum . Sizin de eşinizle yapmış olduğunuz gibi. Ayrıca ben evli değilim, benden iyi biri olduğunuzu da düşünmüyorum bende zaten konu sahibine ayrıca özelden ulaşıp moral motivasyon verdim. Her şeyi yak yık diyerek esas içteki kötülük ortaya çıkar benim gözümde. Ki zaten bende uzman yardımı alması gerektiğini düşünüyorum siz gibi olmayan kimse kocişçi olmuyor yani.Sizi zorla kimse boşandıramaz sakin olun öncelikle
Oldukça güçlü bir kadınım bu arada başka sorunlarım olduğunda üç aylık evliydim ve karşıma alıp net bir şekilde bu davranış biçimiyle evliliği devam ettiremeyeceğimi hayatta her şeyin mümkün olduğunu değişmeye açık değilse boşanacağımızı söyledim.
keşke cevabı beni alıntılayarak yaşsaymışssınız konu sahibine hiç ayrıl demedim. Konu beyninizdeki kocam beni bırakırsa ya boşanırsam korkusunun aynısını konu sahibininde yaşaması aslında. Şımartılmış kocanın verdiği tepkiler.
Kafalarınız aynı çalışıyor ne tuhaf herkesin evliliği kötü burda herkes boşan diyen kan emici niyeyse kimse yahu bu adam seni üzmüş hastayken sana bakmamış ortada ciddi bir sorun var otur konuş diyemiyor. Sizden daha iyi bir insan olduğumu düşündüm niye biliyor musunuz belki dediklerimi duyar konu sahibi eşimin davranışkarı normal değil birikim yapayım der mesela çözüm arayayım aile danışmanın gidelim diye düşünür. Kendi evliliğinizdeki sorunları hırsları başkalarından çıkarmayın lütfen. Kanıksadığınız kocadır yapar herkesin evliliği berbat sus yuvanı dağıtma sen kadınsın olayı yanlış. Koca her şeyi yapamaz arkadaşım. Herkesin sınırları olması lazım. İnşallah sizde kendinizi bu konularda geliştirirsiniz sosyal medyadan iyi aile danışmanlarını takip etmenizi öneririm
Alın, bak bu yüzden insanlar tepki veriyor. Konu sahibi banlanınca güya arkadaşının hesabından yazdı. Bu alıntıladığım üyenin eski konularını bilenler diyeceklerdi ki, bu adamı bile bile regl takvimi kovalayıp neden hamile kaldın? Şimdi hamileyim diye gidemiyor zaten. Ee? Ya bazen düşünüyorum ki, sırf saçma sapan evlilikleri bitmesin diye çocuk derdine düşüyor bazı kadınlar, kendi ayakları bağlansın diye. Hani diyette iken pastanenin önünden geçmezsin ya, öyle bişey.Merhaba arkadaşlar ben mindfulness05. Öncelikle bu yasak mı bilmiyorum ama bir arkadasımın arkadasının hesabı varmış rica ettim girip sizlere ulaşmak için.Hesabıma giremiyorum. Mailimi yazılan numaraya atmam söyleniyor ancak saat 2 den beri mesaj atıyorum bakan yok.Nolur siz de yazın yöneticilere.
Çok çok üzgünüm hem psikolojik hem sağlık olarak. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dün gelen önerlerden yola çıkarak artık hiç bişey yapmadan sataşmadan bişey demeden bekleyecektim. Ancak bugün hastalığım daha da arttı işten erken geldim evde yatak odasında yatıyordu. Oturma odasına geçtim uzandım. Ayağa kalkacak durumda bile değilim. Mutfak berbat. Uyandı yine çalışma odasına gitti. Hem kalkacak halim olmadıgından hem gerçekten yüzüne bile bakmak istemediğimden mesaj attm. Yediğin içtiğinin içne su koy bari bi zahmet bulaşıklar kokup donup kalmasın yazdım. Tık yok. Öldün mü kaldın mı diye gelip bakmak yok. Akşam oldu mutfaktan tıkırtıkar geliyo ben de diyorum herhalde bize yemek yapıyo. Yaptı makarna yedi kokuyo burnuma da. Gitti odasına çekildi. Ben de dısardan söyledim kendime ama bu kadar vicdansızlık merhametsizlik olur mu ben ne gördüm ne duydum bi insan nasıl bu kadar duyarsız olur ne değişti misafir gelip gittikten sonra da iki yıldır eşim dediğim adam bu hale geldi. Şok olmuş durumdayım.
Kalkıp aileme gideyim dedim 3.5 saat uzaklıkta ne yol çekecek halim var ne de koronaysam aileme bulaşsın isteniyorum.
Hamile oldugumu ara ara unutuyorum sanırım psikolojik olarak bastırıyorum.
Sonuç olarak çok büyük bir sarsıntı geçiriyorum çok kızgın ve üzgünüm…
Alın, bak bu yüzden insanlar tepki veriyor. Konu sahibi banlanınca güya arkadaşının hesabından yazdı. Bu alıntıladığım üyenin eski konularını bilenler diyeceklerdi ki, bu adamı bile bile regl takvimi kovalayıp neden hamile kaldın? Şimdi hamileyim diye gidemiyor zaten. Ee? Ya bazen düşünüyorum ki, sırf saçma sapan evlilikleri bitmesin diye çocuk derdine düşüyor bazı kadınlar, kendi ayakları bağlansın diye. Hani diyette iken pastanenin önünden geçmezsin ya, öyle bişey.
Yanii ?? Kendi karari.Bin tane uyelik acsin yazsin kocasini anlatsin.Koca kendi kocasi,karnindaki bebek kendi bebegi.Soylenir yapma etme diye tavsiye verilir biter gider.Isine gelen tavsiyeye uyuyosun ignelemesi yapilmis.Eee mantikli degil mi ?Kendi bilecegi is,gerisi kendisine kalmis.Sayfalardir bu kadar kadini yermenin manasini cozemedim.Neyin hirsi bu ?