• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutlu mesut inanmıştım😂
Konu zaten doğru ,sadece konu sahibinin eski bir üyeliği daha varmış. Ki orda da kadın zaten yine kocasınin küsme huyundan bahsetmiş.
Valla bu kadar dert ediyorsa kusmesini çocuk yapmayacak eşini duzeltmeye çalışacaktı. Ki bence artik onların ilişki rutinleri haline gelmiş bu. bir süre sonra barisirlar

Belki hikaye doğrudur, hani bi tane var ya eski kocasının 2.eski karısı olan kadın, sürekli yeni hesap alıp geçmişte yaşadıklarını bugün gibi anlatıyor, bu da öyledir.
Bana nedense konu da doğru gelmedi. Çünkü diğer konularda da hep 2 hafta öncesi diye başlıyor. Ya adam hiç konuşmuyor zaten, ya da kadın bizimle kafa buluyor

Yazılanları hayretle okudum. Kimseye laf yetiştirecek durumda değilim. Buraya dertleşmek fikir edinmek için konu açıyoruz. Bu durum kimseye bizi yerden yere vurma,iğneleme,eleştirme hakkını vermiyor. İnsanlar zaten içinde bulumdukları duruma üzülürken bir de bunlara takılıp duygusal olarak çökebiliyorlar. Yorum yaparken bunları göz önünde bulundurun rica ederim. Herkes sizin gibi güçlü, sert, hiç birşeyden etkilenmeyen biri olamaz. Fikriniz varsa yardım eder çekilirsiniz,yoksa görmezden gelirsiniz.

Yazılanları hayretle okudum. Kimseye laf yetiştirecek durumda değilim. Buraya dertleşmek fikir edinmek için konu açıyoruz. Bu durum kimseye bizi yerden yere vurma,iğneleme,eleştirme hakkını vermiyor. İnsanlar zaten içinde bulumdukları duruma üzülürken bir de bunlara takılıp duygusal olarak çökebiliyorlar. Yorum yaparken bunları göz önünde bulundurun rica ederim. Herkes sizin gibi güçlü, sert, hiç birşeyden etkilenmeyen biri olamaz. Fikriniz varsa yardım eder çekilirsiniz,yoksa görmezden gelirsiniz.
Ama kardeşim sen fikrimizi horladin... Ne oldu son durum ne ozaman?

Bence de haklısınız, son durum nedir? İnş düzelmişsinizdir eşinizle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back