- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.721
- 548
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.021
Evlilik kurtarmak falan demişsiniz, o burdan mümkün değil pek. Öyle bir iddiası da olamaz kimsenin, dediğimi yap evliliğin kurtulur diye. Biz sadece konu sahibine tavsiye veririz, adamla muhatap değiliz. Adama bişey işlemiyorsa napıcaz? Evliliği düşünecek taraf sadece biri değil, evlilik denen hukuk tek tarafın istemesi ile bitebiliyor, başlarken iki tarafın da isteğinin gerekli olmasına rağmen. Anlatabiliyor muyum?Boşanmazlar.
Kayıkçı kavgası gibi devam eder bu.
Kim yenilgiyi kabul edecek de boşanacak?
İyiyim kız senden naber? Nerelerdesin? Çok görünmez oldun sevgilimi yaptın, naptın?hişştt naber Visenyaacığım, ejderhasız Khalesi'm benim, alev saçıyorsun gene.
O değil de düpedüz @isfahan konusu bu. Bir de milleti yiyecek aklınca. Hayır eski konularında da boşanma dilekçeleri havada uçuştu. Bol reytingli iki konusu daha var bu kadının. Bir de arkadaşım diyor. Yav kocalarınız ikiz falan değilse mümkün değil.Heriflerin inadı bile aynı.
Aslında çok üzücüSiz haklısınız, herkesin kocası bir değil. Olmayan da olmuyor işte. Bence boşansınlar.
O değil de, ben İsfahan' ı merak etmiştim birkaç gün önce, aratmıştım, bu konuyu da henüz bugün okuyup takip ettim, bildirim geldi sonra, aaa İsfahan yazmış.Vay arkadaş konuyu takip ederken aklıma hep eşiyle günlerce küsüp boşanma kağıdıyla iletişim kuran çift geliyordu da hiç aynı kişi olacağını düşünmediydim.
Hamilelik benden bir şeyler götürmüş.
Size de bu kocayla Allah sabır versin ikiniz de zor karakterlersiniz çünkü.
Boşanma protokolü getiren adamın bebeğe tepki vermemesi de şuan şaşırtmadı.
Yok yav, nerede o günler. Okul açıldı, çalışmaya başladım, ondan çok giremiyorum artıkın. Ama ara tatilde buradayım.İyiyim kız senden naber? Nerelerdesin? Çok görünmez oldun sevgilimi yaptın, naptın?
Baktım eski konularına, hatırladım o konularındada yemisim kafayı meraktan, her konuda basarabilmis hepimizi delirtmeyi helal olsun. Olan benim spora oldu
Şu adamı bile bile de yumurtlama günü kovalayıp hamile kalması.. Kazara olur, bişey demem.Aslında çok üzücü
Adam çok minnetsiz
İstediği gibi yanına karısını almadan geziyor karısı itiraz edince boşanma protokolü önüne koyuyor.
İstediği gibi misafir çağırıyor, karısı itiraz edince günlerce konuşmuyor.
Üstelik karısına dört dörtlük hizmet ettirdiği halde
Kadın hamile burnundan kıl aldırmıyor.
Belki kadının iletişiminde de sıkıntı vardır ama adamın yaptıklarının yanında hiç kalıyor.
Ooo kolay gelsin alırız senden de bi dal bekar ögretmen bakısmalı asklı meskli bir konu heyecan yasayalımYok yav, nerede o günler. Okul açıldı, çalışmaya başladım, ondan çok giremiyorum artıkın. Ama ara tatilde buradayım.
Eski konularında beni de haşlamıştı bir kere. Önce kocasını yerer, millet da gaza gelip saydırır, sonra kıymetli olur, üyelere saldırır. Tam olarak tarzı bu.
Belki de adam istemiyordu, bilmiyoruz ki.Şu adamı bile bile de yumurtlama günü kovalayıp hamile kalması.. Kazara olur, bişey demem.
Ya visenyaaOoo alırım bi 2 buzlu kaos.
Hayır onu yapsak amenna. Zaten herifin umrunda değil. Burada kadına önüne protokol koy dediler diye linç yediler. Eee karşımızda eşini önüne protokol koyan bir adam var. :)) Tabi evliliği kadın yürütür ya (!) ." Kocaniz size az öteye otur dedi diye bosanirsiniz siz " Senin koca öteye oturmus hic gelmiyo beri beri ne olcak simdi
:) Benden malzeme çıkmaz, evde kaldım ben artık.Ooo kolay gelsin alırız senden de bi dal bekar ögretmen bakısmalı asklı meskli bir konu heyecan yasayalım
Kimse haslayamaz ben ve pence tırnaklarım amme hizmeti sunuyoruz bi etiket yeterli ısık hızıyla beliririm
Kız delinin biri geliyo alakasız bisey diyo konu acıyor sonra kırk akıllı cıkaramıyo. Olan ben gibi meraklılara oluyo yeminle ağlasam bos baraj kalmayacak konu sahibi bile benim kadar streslenmemistirYa visenyaasakın küsme kk’ya buralar anlamını yitirir
Ben adamin konu acmasini bekliyorum başlıkta şu :Hayır onu yapsak amenna. Zaten herifin umrunda değil. Burada kadına önüne protokol koy dediler diye linç yediler. Eee karşımızda eşini önüne protokol koyan bir adam var. :)) Tabi evliliği kadın yürütür ya (!) .
Az sora kuzenimin esinin kardesinin hesabi diyerekden gelirAnam diğer hesapta banlanmış
"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."İnanın hiç uğraşacak durumda değilim. Bu hesap benim değil.
KK hesabımı kocam bilmez yahu, ne münasebet arkadaşımın arkadaşının eline verecem al kullan diye ahahah. Buna da inanmamız bekleniyor, ne kadar MASUM.Arkadaşının arkadaşının hesabı mıymış sjsjkl
Ben hangi arkadaşlarımın kk üyeliği var onu bile bilmiyorum, millet arkadaşının arkadaşının üyeliğini biliyor. Hatta şifresini bile istiyor. Dünyanın en normal şeyi çünkü arkadaşının arkadaşına özelini yazdığın hesabın şifresini vermek.
Konu nereye bağlanacak diye arada girip bakıyordum. Tünelin ucu bombk bi yere çıkmış.
Böyle adama neden çocuk diye sorunca da biz suçlu oluyoruz. Adam hep böyleymiş ne diyelim?
Bir de şaşırmışsınız "ne oldu da 2 senedir tanıdığım adam bu hale geldi" diye. Hadi biz neyse de kendinizi kandırabiliyor musunuz gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?