- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
- Konu Sahibi mindfulness05
- #1.061
Sanırım kapattı hesabı.Katibin Ruhu birde mavera diye bi üye vardı ona noldu senin haberin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım kapattı hesabı.Katibin Ruhu birde mavera diye bi üye vardı ona noldu senin haberin var mı
Bende ilk defa duydum sessiz sessiz biri sorsun diye bakiniyodum burdaArkadaşlar şaka maka ceza puanı diye bir şey mi var ? Nerden bakıyoruz ona ?
Tamam yavru.Öğrenirsen bilgilendirebilirsen çok sevinirim
Her yerin cazgırı ve sesi çıkanı olarak hemen yaptım.Bende ilk defa duydum sessiz sessiz biri sorsun diye bakiniyodum burda
Alışkınım demek o yazdığım cümle.Geçmiş olsun merak etme alışırsın olaylara karışma yeter
Ne protokolu kız Allah aşkına bu konu çorbaya döndü. İki hesap var . Eee iki gün önce bu adamı eleştiremiyorsun yanına yaklaştirmiyor arada sanki çok fazla yaş farkı var gibi resmisiniz dediğim de hayır öyle değil öncesinde iyidik dedi bana.En son küs küs cenazeye gidip gelmişlerdi, hala konuşmuyorlar, protokol de masada idi. Aylar sonra çocuk da yapılmış, değişen bir şey yok. Adam aynı kadın aynı.
Kaç çocuk var ya ilkine hamile değil mi Allah'ıni seven tam aydınlatsınEvet Isfahan bu inanamıyorum Rabbim evlatlarına acısın.
Ben seni aldatmadım, arkadaşımın telefonu bozuk o alıp başka kızlarla yazışmış diyen erkek zekasının kadın versiyonu bu.KK hesabımı kocam bilmez yahu, ne münasebet arkadaşımın arkadaşının eline verecem al kullan diye ahahah. Buna da inanmamız bekleniyor, ne kadar MASUM.
@isfahan ın 2.üyeliği imiş bu.Ne protokolu kız Allah aşkına bu konu çorbaya döndü. İki hesap var . Eee iki gün önce bu adamı eleştiremiyorsun yanına yaklaştirmiyor arada sanki çok fazla yaş farkı var gibi resmisiniz dediğim de hayır öyle değil öncesinde iyidik dedi bana.
Vay başıma doğru hissetmişim oysa önceki konusunu bilmem abinin ruhu 60 kuşak farkı var. Bizimki değil hod demek yanında ağzını açamıyor.. birde boşanma önerisi yapılıyor. Belki çocuk değiştirir diye şansını denemiş o da elinde patladı. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.@isfahan ın 2.üyeliği imiş bu.
O başka üyelikle konu açmıştı ben patlatmıştım onu ama sonra göremedik. Neyim ben kknın korkulu rüyası?Sanırım kapattı hesabı.
Bu saatten sonra boşverrrr bu kafadaki konu sahibine her şey müstahak. Olan yavruya olacak ki maalesef anne babayı secemiyor. Buda onun kaderi.Konudan anladığım eski bir üye var, kocasıyla sorunları var ve hiç düzelmemis, düzelir diye çocuk yapmış ama gene elde var sıfır. Kocası da kadını kendine benzetmiş küs küs evde oturuyorlar.
Yine bir atasözü der ki görünen köy kılavuz istemez.
Böyle olacağı en başından belliymiş. Yuva yada evlilik denilen birlikteliğin, kadın ve erkeğin nikahla aynı evde yaşaması anlamına gelmediğini anlatamadık. Bu şartlarda bu çocuk nasıl sağlıklı şekilde büyüyecek hiç düşünen yok. İletişim, saygı, sevgi, ilgi denen hiçbir duygu yok. Evde herkes kapı duvar halinde yaşıyor. Babası olacak adam, çocuğu istiyor mu o bile belli değil.
Aslında çok üzücü
Sorry.Siz yine de sizi ilgilendirmeyen konulara karışmayın iyi forumlarAlışkınım demek o yazdığım cümle.
@isfahan ın 2.üyeliği imiş bu.
Evet ilkKaç çocuk var ya ilkine hamile değil mi Allah'ıni seven tam aydınlatsın