Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayır orda noldu ben anlamadım da niye ceyceye takmış.
neyse herkes boşansın haydi.

hayır orda noldu ben anlamadım da niye ceyceye takmış.
neyse herkes boşansın haydi.
Valla ben de anlamadım ki. Ceycey boşanmasın tabiiki demiş biz her konuya boşan diyenler neden toplanıp Ceyceyi linç etmemisiz diye dolmuş üye.

Başka bir yorumuna takmış belli ki gelmiş şimdi saldırmış gibi. Yoksa ortada birşey yok o kadar yükselmiş, çok saçma.

Ahahahhaa haklı çıkmak mı?
Yani gerçekten köre gösterilmiyor Bu isfehan ise, yıllarca yine sizin önerdiğiniz metodları eşiyle birlikte uygulayarak evliliklerinin içine etmişler. Hala haklı çıkmak diyorsunuz Evet bir evliliği mahvetmek için doğru yol budur, haklısınız.
Güç savaşı içindeki ılişkiler ya bir tarafın pes edip sinmesiyle yada boşanmayla sonuçlanır. Siz de ilişkilerinizi bu şekilde yaşadığınız için ya ez ya boşan diyorsunuz. Karşılıklı insan insana iletişime gerek yok bu tür durumlarda size göre. Trip, blöf, göz korkutma, ders verme...
Ben hayatı böyle yaşayan insanlar için gerçekten üzülüyorum.
Ha bir de kimse size değerli olduğunuzu hissettirmiyor mu da gelip burada haklı çıkarak (!) egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Haklılığa bu kadar muhtaç olmak üzücü olmalı.
Utanmasalar toplanıp halay çekecekler yaa... sevince gel

Bu adamlar anlamadığım bir şekilde kıymetli. Çocuk da yapmadan bırakmıyorlar, çok üzülüyorum.

Aynen kanka süper devam.

Siz haklısınız, herkesin kocası bir değil. Olmayan da olmuyor işte. Bence boşansınlar.

Aklım gitti gelmeyeceksiniz diye.
hişştt naber Visenyaacığım, ejderhasız Khalesi'm benim, alev saçıyorsun gene.
O değil de düpedüz @isfahan konusu bu. Bir de milleti yiyecek aklınca. Hayır eski konularında da boşanma dilekçeleri havada uçuştu. Bol reytingli iki konusu daha var bu kadının. Bir de arkadaşım diyor. Yav kocalarınız ikiz falan değilse mümkün değil. Heriflerin inadı bile aynı.

boşuna kendinizi yoruyorsunuz.
konu o kadar saçmaydı ki boşan teamci olarak ben konu sahibesinde ilk yorumumda hayalindeki süprizi yapmasını söylemiştim halbuki.
insanın kendine yaptığını kimse yapamaz. bu adamı hak ettiğini düşünüyorsa bu adamla bir şekilde devam eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…