- 3 Nisan 2014
- 36.121
- 147.245
- 798
- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.001
Sevilmen zoruna gitmiş belli ki onun, içerlemiş içerlemiş durmuş sonra patlamış sana Ceycey.Senin takım, dehşet team, vahşet teamdan sonra lynch team de geldiğine göre hepimizin toplanıp bir team olma vakti gelmiş demektir.
Valla ben de anlamadım ki. Ceycey boşanmasın tabiiki demiş biz her konuya boşan diyenler neden toplanıp Ceyceyi linç etmemisiz diye dolmuş üye.hayır orda noldu ben anlamadım da niye ceyceye takmış.
neyse herkes boşansın haydi.
Başka bir yorumuna takmış belli ki gelmiş şimdi saldırmış gibi. Yoksa ortada birşey yok o kadar yükselmiş, çok saçma.ne zaman bir team olmuşum neden benim haberim yok.ha kudrayı sevmeyen bir üyeyse ben kudrayı severim ama onla haftada bir en az tartışırız bdv de .hem de çatır çatır.sonra da arkadaşlığımıza devam ederiz.medeniyet bu demektir çünkü
Bu adamlar anlamadığım bir şekilde kıymetli. Çocuk da yapmadan bırakmıyorlar, çok üzülüyorum.Tanınmamak için açmış yeni hesap yani şaka gibi. Niye Ya böyle bir adama neden yaniadamın umrunda değil. Zaten normal değildi hiçbir şey. Hangi normla adam kalkıp hamile karısına o habere karşı böyle davranır. Bu resmen bile bile yakmak kendini
Aklım gitti gelmeyeceksiniz diye.Tipini sevdiğim
bence de boşanmalıyım ama 90 yaşında boşanmaya karar verdim.bekleyecekler çok isteyenler üzgünümmboşan ceycey
Aynen kanka süper devam.Ahahahhaa haklı çıkmak mı?
Yani gerçekten köre gösterilmiyorBu isfehan ise, yıllarca yine sizin önerdiğiniz metodları eşiyle birlikte uygulayarak evliliklerinin içine etmişler. Hala haklı çıkmak diyorsunuz Evet bir evliliği mahvetmek için doğru yol budur, haklısınız.
Güç savaşı içindeki ılişkiler ya bir tarafın pes edip sinmesiyle yada boşanmayla sonuçlanır. Siz de ilişkilerinizi bu şekilde yaşadığınız için ya ez ya boşan diyorsunuz. Karşılıklı insan insana iletişime gerek yok bu tür durumlarda size göre. Trip, blöf, göz korkutma, ders verme...
Ben hayatı böyle yaşayan insanlar için gerçekten üzülüyorum.
Ha bir de kimse size değerli olduğunuzu hissettirmiyor mu da gelip burada haklı çıkarak (!) egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Haklılığa bu kadar muhtaç olmak üzücü olmalı.
Utanmasalar toplanıp halay çekecekler yaa... sevince gel
ben ikinizi de sevdim.Seni burada bırakır mıyım
Ceyceyyyyyy :))))))ben ikinizi de sevdim.
Sağol canımben ikinizi de sevdim.
ne demek istediğini diyebilirsin.ama bak linç minç takımım yohh .tek tabancayımmm.Sağol canımcanım dedim ama yanlış anlama
Siz haklısınız, herkesin kocası bir değil. Olmayan da olmuyor işte. Bence boşansınlar.Ahahahhaa haklı çıkmak mı?
Yani gerçekten köre gösterilmiyorBu isfehan ise, yıllarca yine sizin önerdiğiniz metodları eşiyle birlikte uygulayarak evliliklerinin içine etmişler. Hala haklı çıkmak diyorsunuz Evet bir evliliği mahvetmek için doğru yol budur, haklısınız.
Güç savaşı içindeki ılişkiler ya bir tarafın pes edip sinmesiyle yada boşanmayla sonuçlanır. Siz de ilişkilerinizi bu şekilde yaşadığınız için ya ez ya boşan diyorsunuz. Karşılıklı insan insana iletişime gerek yok bu tür durumlarda size göre. Trip, blöf, göz korkutma, ders verme...
Ha bir de kimse size değerli olduğunuzu hissettirmiyor mu da gelip burada haklı çıkarak (!) egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Haklılığa bu kadar muhtaç olmak üzücü olmalı.
Burada her kavgada yüzüğü kadının suratına fırlatan konulu biri vardı yeni üye olarak. İsfahanın 3. Hesabı mi diye düşündüm şu an. :)Siz haklısınız, herkesin kocası bir değil. Olmayan da olmuyor işte. Bence boşansınlar.
Boşanmazlar.Siz haklısınız, herkesin kocası bir değil. Olmayan da olmuyor işte. Bence boşansınlar.
hişştt naber Visenyaacığım, ejderhasız Khalesi'm benim, alev saçıyorsun gene.Aklım gitti gelmeyeceksiniz diye.
Ahahahhaa haklı çıkmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?