- Konu Sahibi mindfulness05
-
- #1.041
Ya birşey diyeceğim biz şimdi trollendik miKız delinin biri geliyo alakasız bisey diyo konu acıyor sonra kırk akıllı cıkaramıyo. Olan ben gibi meraklılara oluyo yeminle ağlasam bos baraj kalmayacak konu sahibi bile benim kadar streslenmemistir
KK hesabımı kocam bilmez yahu, ne münasebet arkadaşımın arkadaşının eline verecem al kullan diye ahahah. Buna da inanmamız bekleniyor, ne kadar MASUM.
Başçavuşun esegi misali bosa yazdık 70 sayfayı hemde.Ya birşey diyeceğim biz şimdi trollendik mi
Banlaninca eşe dosta haber salmıyor musunuz siz, KK'da hesabı olan varsa versin bir tur atıp vereyim diye?Arkadaşından arkadaşının arkadaşının hesap adını ve şifresini isteyene kadar yeni hesap açarsın zaten. Şuradan bi şifre uzatır mısın demezsin ya
VisenyaaBaşçavuşun esegi misali bosa yazdık 70 sayfayı hemde.
Banlaninca eşe dosta haber salmıyor musunuz siz, KK'da hesabı olan varsa versin bir tur atıp vereyim diye?
Neniz var kuzum?Visenyaakız C ceycey0406 bak fake atmışlar şakın tavsiyelere aldanıp boşanayım filan deme. Tamam seni hakedecek erkek daha doğmadı da doğana kadar da elindekine sahip çık hee. I stole your time sorry dude
İş fikri mantıklı, girişimcilik ruhumu hareketlendirdi az biraz ama işte IP denen şey olmasa o işte büyük kar olurdu.Banlanınca bu şekil ekrana bakakalıyorum benHiç aklıma gelmemişti
Aslında fazladan 3-5 hesap bulundurup banlananlara kiralama gibi bir iş fikri var aklımda. Eltimin ya da karşı komşunun baldızının hesabı derler kim bilecek sjsjkl
Amansız ceycey sendromu dediler. Peki ya sen neden düştün tatlı gızNeniz var kuzum?
Geçmiş olsun, umarım düzelirsiniz.Amansız ceycey sendromu dediler. Peki ya sen neden düştün tatlı gız
Geçmiş olsun merak etme alışırsın olaylara karışma yeterGeçmiş olsun, umarım düzelirsiniz.
Ben hep yolluydum, yeni değil düşüşüm.
O nasıl birşeyArkadaşlar şaka maka ceza puanı diye bir şey mi var ? Nerden bakıyoruz ona ?
Sen yok musun sennnnVisenyaakız C ceycey0406 bak fake atmışlar şakın tavsiyelere aldanıp boşanayım filan deme. Tamam seni hakedecek erkek daha doğmadı da doğana kadar da elindekine sahip çık hee. I stole your time sorry dude
Bilmiyorum ki ben de o yüzden sordum.O nasıl birşey
Öğrenirsen bilgilendirebilirsen çok sevinirimBilmiyorum ki ben de o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?