• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten bana karsi arguman bulmak icin niye bu kadar uğraştın ki?
Durum farklıdır. Ben öyle ezbere şeylerle konuşmuyorum. Her durumun altına boşa gitsin, ben çekmem, ben olsam ararım keserim yazmıyorum. kadınlar kesinlikle boşanmasın, her şeyi çeksin diyen biri de değilim.
Benim cümlemi nasıl anladığınızdan yola çıkarsak anlayışınızın bu farkları değerlendirmede çok da yeterli olduğunu düşünmüyorum. Üzgünüm.
Neyine ekmek çıkarayım allasen! O kadar işsiz güçsüz değilim gerçekten.
Ben burada bu kadını gaza getirip getirip kocasının üzerine salanların bir insana nasil zarar verebildiklerini gormemelerine üzülüyorum sadece.
Son olarak, kimseye bir şey ispatlamak zorunda da değilim.
46-47 sayfa olmuş okumadım kim ne yazmış. Genel olarak söylediğim birşey var kadınlar buraya çare aramaya gelip dert sahibi olup gidiyorlar. Konu sahibi de en olmadık tavsiyeyi almış. Oturup kendini bir dinlemeli bence. Neden böyle agresif bir tavrı seçti.

Konunun başından itibaren neredeyse tum yorumlar bu sekildeydi. Surpriz yap icinde kalmasin diyenlere ezik muamelesi yapıldı, onlar çekildi meydan diğer üyelere kaldı (göndermedir) 😅
Ben yorum yapmadim hiç sonradan okudum hatta yazdım ki halen barisilmadi mi diye sonra kadin kadının düşmanı vs laflar olunca atladım konu ya bir kav sayfasını okudum bir çoğu suprizden yanayken konu sahibi olumsuz seçtiği yorumlara göre davranmış

46-47 sayfa olmuş okumadım kim ne yazmış. Genel olarak söylediğim birşey var kadınlar buraya çare aramaya gelip dert sahibi olup gidiyorlar. Konu sahibi de en olmadık tavsiyeyi almış. Oturup kendini bir dinlemeli bence. Neden böyle agresif bir tavrı seçti.
Hem hormonların etkisi hem küslüğün uzaması hem de bunu duyan üyelerin çokk acayip bir durum oldugunu belirten yorumları. Evet acayip bir durum ama bunu başkasından duyunca daha kötü oluyo insan

ben testi fırlatmayı metafor falan sanmıştım yaa
gerçekten fırlatmak kötü olmuş :KK43:
anneye git diyen üyelerden biri benim
test gerçekten fırlatılmışsa portakal suyunu içmen iyi olmuş.
Mesela bende dedim annemlere git ama kus olduğunu söyleme diye hamilelikten dolayı geldiğini şöyle dedim de çalışıyormuş

ay üşenmedim 20 sayfa geriye gidip şu mesajı buldum.

İlk tavsiyem bu küsme olayını normalleştirmeyin ve alışkanlık haline getirmeyin.Barıştıktan sonra kesinlikle bu konu hakkında konuşun kararlar alın.Biz bunu yapmadık ve artık yapmak içimizden de gelmiyor.Ayrıca erkekler küstükten sonra genelde dışarıdaki arkadaş ortamlarına daha düşkün oluyor ve o ortamların tadını aldıktan sonra artık evi hiç umursamayabiliyor.Bir de sakın evinizden çıkıp da ailenizi de işin içine katmayın.Eşiniz şu an muhtemelen size laf geçirebilmek için umursamaz davranıyor.Siz de onun gibi umursamaz davranın.Asla surat asmayın durum vs paylaşmaya da gerek yok.Normal gündelik hayatınızda ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin.Eninde sonunda barışacaksınız öyle ya da böyle.Boşuna strese de girmeyin bebeğiniz etkilenmesin.Tabi bunlar benim 8 yıllık evlilikten ve çevremdeki evliliklerden çıkardığım sonuçlar,eşinizi herkesten iyi siz bilirsiniz.Umarım herşey siz ve bebeğiniz için çok güzel olur✨

ben en çok bu tavsiyeyi sevdim içlerinde.

Hem hormonların etkisi hem küslüğün uzaması hem de bunu duyan üyelerin çokk acayip bir durum oldugunu belirten yorumları. Evet acayip bir durum ama bunu başkasından duyunca daha kötü oluyo insan
O yüzden biraz sakın kal ama lafta sokma adama sessiz

Ben yorum yapmadim hiç sonradan okudum hatta yazdım ki halen barisilmadi mi diye sonra kadin kadının düşmanı vs laflar olunca atladım konu ya bir kav sayfasını okudum bir çoğu suprizden yanayken konu sahibi olumsuz seçtiği yorumlara göre davranmış
Küslük insanı gerçekten öfkelendiriyor. Kızmıyorum ona, ama hadi o yaşadığı psikolojik şiddetle öfkeli, kırgın; dış kapının dış mandalı olan bizler dah aklı selim şeyler söylemeliyiz değil mi? Zaten insanlar niye konu açıyor, içinde bulunduğu durumda sağlıklı düşünemediğini farkettiği için.
Bir de bence konu sahibi de kendince bir güç savaşına giriyor. O da eşini yenmek istiyor, bunun için fikir istiyor. Ama olmaz o iş öyle. Savaşın kazananı olmaz. Bunu fark etmeden doyumlu ılişkiler yaşanmaz bana göre.

Tamam hamilesiniz kesin değil mi ona göre yazıyorum. Hamilelik hormonlarının şu anda size baş dönmesi tansiyon dengesizliği mide bulantısı filan yapması lazım. Bilmem anlatabiliyor muyum. Hemen iş çıkışı uğra bir bebek mağazasına hamile yastığı al kendine çok işe yarayacak.

Mesela bende dedim annemlere git ama kus olduğunu söyleme diye hamilelikten dolayı geldiğini şöyle dedim de çalışıyormuş

ben şu an dayanamıyorum annemlere gidiyorum sen de kendine biraz çeki düzen ver biraz yalnız kalalım taktiğini ben bir kere yaptım, hayatımda yapılmış en doğru taktikti
taktik de değildi gerçekten hamileliğimin son günleriydi, eşim bir tuhaf bunalımlardaydı gerçekten ne yaptıysam olmadı ve gerçekten artık katlanamıyordum.
sonra o adam birden düzeldi pamuk gibi oldu
yine de yatırım tavsiyesi değildir :D
ve boşanma lafı asla geçmedi.

bu arada hamilelikte bir kısım erkek daha bir bunalıma giriyor, hatta bunalımlı olmayan mis gibi adamlara bir hal oluyor.
şaşırtıcı ama gerçek. bana bir ulvililik bir rahatlık bir ghandilik gelmişti.

Küslük insanı gerçekten öfkelendiriyor. Kızmıyorum ona, ama hadi o yaşadığı psikolojik şiddetle öfkeli, kırgın; dış kapının dış mandalı olan bizler dah aklı selim şeyler söylemeliyiz değil mi? Zaten insanlar niye konu açıyor, içinde bulunduğu durumda sağlıklı düşünemediğini farkettiği için.
Bir de bence konu sahibi de kendince bir güç savaşına giriyor. O da eşini yenmek istiyor, bunun için fikir istiyor. Ama olmaz o iş öyle. Savaşın kazananı olmaz. Bunu fark etmeden doyumlu ılişkiler yaşanmaz bana göre.
Ben aldatmaya ve fiziksel şiddet olunca boşanma taraftayim yazarimda öyle konuya denk gelsem buda psikolojik şiddet bence çok uzamamasi gereken bı mevzuyu 2 3 haftaya götürmek benim kabul edeceğim bir durum değil bu huy haline gelecek eşinle kussun adam nerede ne yapıyor bilmiyorsun haber vermiyor bana göre değil.

Her evlilikte olduğu gibi bizim evlilikte de kavga var yok dersem yalan olur. Genellikle ben soylenirim eşim susar niye susuyorsun karşılık versene diyorum birimiz dengelememiz gerekiyor sen bağırirsan ben bağırirsam olay uçurum olur çözülmeyecek hal alır. Esim de öfke problemi yok kusunce de en fazla 1 saat veya gece aynı yatağa girene kadar ben gidip yatmadan asla yatmaz ayrı uyuyacağımdan korkar.

Sürekli kavga evliliği yorar saygıyı sevgiyi yok eder bir süre sonra konu sahibi en olmadık yorumları seçmiş uygulamış eşi haklı mı asla insan küser ama hamile olduğunu öğrendiği zaman kuslugunu bı kenara bırakılır onu düşünür . Ya iki gün 1 ay 5 ay sonra bu durum tekrarlarsa ne olacak bunu da düşünmesi gerek ben böyle kus barış evliligi yürütemem karşıma alırım konuşurum bir daha 1gunden fazla uzun süre küslük olursa ben bu evliliği noktalarım derim demesi lazım

herkesin sınırları farklı düşünceleri farklı belki bana doğru gelene yorumları yapan kişilere doğru gelmez

manas destanı gibi yorum ama içinde yine bir yol gösterici tavsiye yok. pekala sizden başka bir şey istemeyeceğim merak etmeyin.
Manas destanı mı 😂😂😂
Diyorum daha önce yazdım diye. Hatta sizden sonra tekrar biri sordu, ona daha uzun yazdım açık açık merak ediyorsanız açıp okuyabilirsiniz. Üşenirsiniz diye tahmin ediyorum 😅
Aslında ben çok yol gösterici bir tavsiye verdigimi düşünüyorum. Kukla bebeği değil her hamlesini biz söyleyelim değil mi? Kendisi mizacına uygun şekilde tavsiyeleri uygulayabilir.
Youtube'dan 5 adımda erkeğinizi kendinize bağlayın taktikleri ile ilişki yürümez.
Ha bir de ısrarla soruşunuzu bana "boş yapıyorsun" demeye çalışır gibi anlıyorum. Hatta bir yerde direkt dediniz galiba. Belki de siz anlamıyorsunuzdur ?

Ya şu yorumlara inanamıyorum. Ben biliyordum o cümleyi kurarken evrilip çevrilip bu uzağa otur meselesi mi bir mi tutuyorsunuz denileceğini. O yorumu yazan arkadaş öyle bi yazmş ki benim eşim yapamaz ben olsam şöylr böyle dedim herhalde adam ne dese boşanma ile tehdit ediyor ya da boşanıyor. Kadının düşmanı kadındır cümlesini kurdum onu da bana yorum yapanlara diyorum sanılmış sanırım iyice okunayıp içinden seçilmiş. Ben onu birbirine saldıran hatta başka konuslara yapılan yorumları takip edip sen şurda şunu yazan kişi değil misin diye iğneleyici konusanlara dedim bana yorum yapanlara değil.

Evet belki açık açık boşan diyen olmadı ancak burda çok kişi şimdiye çoktan aileme gitmiştim dikeçeyi de vermiştim tarzında yorumlar yaptı. Neden söylediğim herşeyi herkese söylemişim gibi alınanlar oldu anlamıyorum.

Konuma dönecek olursak şunları tekrar belirteyim:
1.Ailemle aynı şehirde değiliz.
2.Çalışıyorum. Daha önce bi kaç kez rapor alıp işe gidemedim şu aralar bunu yapamam önümde hamilelik var daha zor zamanlara saklamalıyım bu hakkımı.
3.Eş kişisiyle küstüğü gün konustum yanaşmıyor tartıştım küslüğe devam etti. E bu durumda tekrar konusmaya çalışmak olmuyo.
4.Hamile oldugumu söylerken tartısarak sen haletmiyorsun tarzında söyledim sonraki gün önüne test fırlattım.

Şimdi ben sizlerden bunu nasıl çözeceğim konusunda yorum istedim. Yani şu an evimi terkedemem adamla iletişim zaten olmuyo. İyi bi ders ver şu bu. İşte bu dersi nasıl vericem diyorum. Aileme hadi şartları zorlayıp gittim diyelim. Nasılsa ailesinde hamile hasta dinlenir gelir moduna girecek. E mecburen ne kadar işe gitmeyebilirim yine dönücem yine devam edicek. Bu adam sevgisiz şu bu yazıldı. Ama ben ne yaşadıgımı biliyorm sevmediğini düşünsem 2 yıllık evli olmazdım. Daha önce de belirttim ketum birisi böyle yetiştirilmiş annesi de böyle kendi çocuklarına küstüğünü konusmadıgını gördüm.

Bazı üyeler yazıo bana böyle yapacak eşim ben neler yaparım. İşte onu soruyorm neler yaparsınız üstte yazdığım durumun içinde olsanız?
Ayyy hanımefendi kimseyi boşanmayla tehtid etmiyorum kimseden de boşanmıyorum size de boşanın demedim. Evet eşim bunu bana yapamaz dedim. Çünkü onun bu kadar şımarmasına izin vermem.Bin tane problem yaşamışımdır eşimle ama sınırı vardır herşeyin. Hamilesiniz kırmamaya çalışıyorum .Diyorum ki kendinizi her ihtimale karşı korumaya alın ben bunu zaten yapıyorum. Eşiniz sınırları bilmiyor aile danışmanına danışabilirsiniz. Bu problem küçük değil rasyonel bakış açısı sunuyorum. Panik halinde boşanmak kolay mı şöyle böyle kimse sizi tutup avukata götürmüyor. Evinizden gitmenizin de mantığı yok şu anda zaten. Sadece normal olmadığını ilişkide bunun çözülmesi gereken büyük bir sorun olduğunu anlattım.

Ben aldatmaya ve fiziksel şiddet olunca boşanma taraftayim yazarimda öyle konuya denk gelsem buda psikolojik şiddet bence çok uzamamasi gereken bı mevzuyu 2 3 haftaya götürmek benim kabul edeceğim bir durum değil bu huy haline gelecek eşinle kussun adam nerede ne yapıyor bilmiyorsun haber vermiyor bana göre değil.

Her evlilikte olduğu gibi bizim evlilikte de kavga var yok dersem yalan olur. Genellikle ben soylenirim eşim susar niye susuyorsun karşılık versene diyorum birimiz dengelememiz gerekiyor sen bağırirsan ben bağırirsam olay uçurum olur çözülmeyecek hal alır. Esim de öfke problemi yok kusunce de en fazla 1 saat veya gece aynı yatağa girene kadar ben gidip yatmadan asla yatmaz ayrı uyuyacağımdan korkar.

Sürekli kavga evliliği yorar saygıyı sevgiyi yok eder bir süre sonra konu sahibi en olmadık yorumları seçmiş uygulamış eşi haklı mı asla insan küser ama hamile olduğunu öğrendiği zaman kuslugunu bı kenara bırakılır onu düşünür . Ya iki gün 1 ay 5 ay sonra bu durum tekrarlarsa ne olacak bunu da düşünmesi gerek ben böyle kus barış evliligi yürütemem karşıma alırım konuşurum bir daha 1gunden fazla uzun süre küslük olursa ben bu evliliği noktalarım derim demesi lazım

herkesin sınırları farklı düşünceleri farklı belki bana doğru gelene yorumları yapan kişilere doğru gelmez
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu normal bir durum değil ama çözümü öfkeyle olmaz. Konuşarak olur, sınır çizerek olur. Blöf yaparak değil ama...
Bir de durup durup özel bir anda ders vermeye kalkmak da doğru değil. Bu evlilik içinde uzun vadede oturtulması gereken bir mevzu. Uzmanlar en az 6 ay diyor.
Eşi de söyle düşünebilir, "bana hamilelik haberini böyle verdiğine göre barışmak onun da umurunda değil, ben niye geri adım atayım?Adam zaten sorunlu.
Biraz empati sorunları büyük ölçüde çözer aslında.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu normal bir durum değil ama çözümü öfkeyle olmaz. Konuşarak olur, sınır çizerek olur. Blöf yaparak değil ama...
Bir de durup durup özel bir anda ders vermeye kalkmak da doğru değil. Bu evlilik içinde uzun vadede oturtulması gereken bir mevzu. Uzmanlar en az 6 ay diyor.
Eşi de söyle düşünebilir, "bana hamilelik haberini böyle verdiğine göre barışmak onun da umurunda değil, ben niye geri adım atayım?Adam zaten sorunlu.
Biraz empati sorunları büyük ölçüde çözer aslında.
Yani böylelikle uzar gider ...

Manas destanı mı 😂😂😂
Diyorum daha önce yazdım diye. Hatta sizden sonra tekrar biri sordu, ona daha uzun yazdım açık açık merak ediyorsanız açıp okuyabilirsiniz. Üşenirsiniz diye tahmin ediyorum 😅
Aslında ben çok yol gösterici bir tavsiye verdigimi düşünüyorum. Kukla bebeği değil her hamlesini biz söyleyelim değil mi? Kendisi mizacına uygun şekilde tavsiyeleri uygulayabilir.
Youtube'dan 5 adımda erkeğinizi kendinize bağlayın taktikleri ile ilişki yürümez.
Ha bir de ısrarla soruşunuzu bana "boş yapıyorsun" demeye çalışır gibi anlıyorum. Hatta bir yerde direkt dediniz galiba. Belki de siz anlamıyorsunuzdur ?

yok valla üşenmedim okudum güzel tavsiye olmuş. beni alıntıladığınız yorumlarda boş yaptınız demek ki çünkü ben de böyle düz insanım eğriye eğri doğruya doğru derim. ama anlarım yani Türkçe öğretmeniyim 😂😂
ayrıca süpriz yapın içinizde kalmasın diyenlerin gitmesi çoh iyi oldu çoh da güzel oldu bir de sürpriz mi yapacaktı beyfendiye.

Biz de küstük. Test yaptım pozitifti. Eşim gelince testi gösterdim. Öpüştük barıştık🤷‍♀️😄 ama zaten ev süsleyip video falan çekmezdim küs olmasak da. Yani yine öyle söylerdim😄

Kızımız 2 yaşına girecek nerdeyse😄 evliliklerde küslük kırgınlık tartışma bitmez ki. Bitmeyecek de. Ama önemli olan kendine ve karşındakine saygını yitirmeden ilerlemek. Bugün o haberle barışıp 1 hafta sonra yine tartışabilirsiniz. Bunlar ilişkinin doğasında olan şeyler. Ama tavsiyem barıştıktan sonra kendinizi yumuşak bir zamanda doğru ifade etmeniz. Karşıtı suçlamadan yapın ama. Böylece kendinizi ifade edebilirsiniz. Çünkü belli ki iletişim kuramamışsınız bu konuda. Ayrıca tebrik ederim hayırla alın kucağınıza inşallah

Şok olmuştur. Ne yapacağını bilememiştir. Bi de sen baba olmayı hak etmiyorsun diyerek böyle güzel bi habere gölge düşürmeseydiniz keşke
Üşenmedim ilk yorumlarımı buldum😂 şu an fikrim farklı ve adama giydiriyorum evet çünkü yaptığı cidden sinir bozucu

Başkasından duyunca acayip gelebilir, yaşamayanlar üç beşten atabilir. Herkesin mizacı farklı. Ben de yaşadım aylarca küslükler. Bazen ben yaptım bazen eşim yaptı. Burada eşim duramaz, ben duramam çog acayip yazanlar karakteri farklı insanlar. Herkes aynı değil. O yüzden canını sıkma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back