Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok yahu ne alaka
küsmek kızsal bir davranış denmiş de diyorum ki hiç kızsal değil bir sürü kocam bana küstü konusu var.
bunun kadınlara yüklenmesini doğru bulmuyorum.
Hemde 5 yaşında oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oluyorlar katılıyorum

Yaaaa gerçekten mi konuyu ben yeni açılmış gibi gördüm yanlış baktim sanirim aaaaa çok üzüldü ya

Hoşuma gitmiş kaydetmiştim durum yaptım deyince aklıma geldi. Kusmenin dişil bir şey olduğunu vurgulaması güzel bence
Neden? Ben de kadın cinsiyetinin erkeklere hakaret olarak kullanılmasını aşırı itici buluyorum.

Küslüğü bu kadar uzatması çok doğru değil ama anladığım kadarıyla adam sizin hamile olma ihtimalinizi bilmiyor bence hamileliğinizi kesinleştirince istediğiniz gibi bir sürpriz yapın sonuçta bu sizind e hayaliniz. kendiniz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın çok özel ve mucize bir şey yaşıyorsunuz umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

İşte nasıll?

Terket. Valla bak. Çek git

Hepsini okumadım sonuç ne bilmiyorum ama kanda baktırmadan emin olmadan sürpriz yapmayın silik çıkabiliyor maalesef

Neden? Ben de kadın cinsiyetinin erkeklere hakaret olarak kullanılmasını aşırı itici buluyorum.
Hakaret olarak kullanılış şekli bence de çok itici. Ben duygu olarak daha kırılgan olduğumuzu ve erkeklerin de daha dümdüz oldukları için bizim okuduğumuz satır aralarını okuyamadiklarini düşünüyorum

hhahahha sonra ne oldu
Bizde bu denli olmaz ya onbeş gün. Benim yapım müsait değil buna gülerim onu da güldürürum. Bin arabaya konuşalım dedi. Bindim napacam soğukta akşamın bir saati. Sonra zaten o aslında öyle demedim bunu demek istedim öyle değil böyle falan deyince ben gülüyorum. Barıştık evimize gittik neredeydin dedi hiç camideydim dedim

sizinkinde bişey yok tatlıya bağlanmış
bu konudaki eş bizi fıtık etti

Valla ben olsam bosanma dilekcesi ve hamilelik testini birlikte eline veririm. Baba olmak istiyorsa haketsin once, kendini affettirsin, gonlunuzu alsin. Yoksa ben bu cocugu tek basima buyuturum deyin. Inanin cocuktan sonra bu halleri hic cekilmez. Restinizi cekin. Yalandan degil gercekten. Bunu kirilma noktasi olarak gorun. Duzeldi duzeldi, yoksa gule gule.

sizinkinde bişey yok tatlıya bağlanmış
bu konudaki eş bizi fıtık etti
Ben bilmiyorum bu konuda biraz farklı bir hissiyat içindeyim. Konu sahibi evliliğimiz normal hatta güzeldi diyor ama bence eşinin yapısı gereği mesafeli bir ilişki varmış gibi geliyor. Yaşlarını belirtmiş miydu bilmiyorum da sanki aralarında yaş farkı varda eşi çok fazla soğuk yapılı ağır biriyken konu sahibi çokta yanaşmıyor ona karşı eleştiri dahi yapamıyor gibi geldi. Hamile olmasını bile takmıyor. Bizde tedavi ile çocuk sahibi olduk. Bizde ay takipleri yumurtlama hesaplama falan çok denedik. Eşime kanlı bıçaklı olsak desem hamileyim tepkisiz kalmazdı. İlişkilerini kafamda oturtamiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz
Durumunuz bana o kadar tanıdık ki bizde de neredeyse ayı bulan küslükler olur mesela şu anda da 2 haftadır asla konuşup yüzyüze bakmıyoruz.Başlarda küslüğü ben uzatırdım şimdi eşim de uzatıyor.İlk tavsiyem bu küsme olayını normalleştirmeyin ve alışkanlık haline getirmeyin.Barıştıktan sonra kesinlikle bu konu hakkında konuşun kararlar alın.Biz bunu yapmadık ve artık yapmak içimizden de gelmiyor.Ayrıca erkekler küstükten sonra genelde dışarıdaki arkadaş ortamlarına daha düşkün oluyor ve o ortamların tadını aldıktan sonra artık evi hiç umursamayabiliyor.Bir de sakın evinizden çıkıp da ailenizi de işin içine katmayın.Eşiniz şu an muhtemelen size laf geçirebilmek için umursamaz davranıyor.Siz de onun gibi umursamaz davranın.Asla surat asmayın durum vs paylaşmaya da gerek yok.Normal gündelik hayatınızda ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin.Eninde sonunda barışacaksınız öyle ya da böyle.Boşuna strese de girmeyin bebeğiniz etkilenmesin.Tabi bunlar benim 8 yıllık evlilikten ve çevremdeki evliliklerden çıkardığım sonuçlar,eşinizi herkesten iyi siz bilirsiniz.Umarım herşey siz ve bebeğiniz için çok güzel olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…