• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Dur simdi sen de , çarşı karıştı ahshsh

Ayrica o noktada da destekleyemezsin cunku adam ben otele gideyim sen evde kal demis. Begonvil adamla ayni sehirde zor olur diye annesinin yanina gitmek istemis.

Aynı şehirde zor olan ne ayrıca?
Şu kkda okuduğum "x yapamam burası küçük yer, y'ye gidemem burası küçük yer, iş yok burası küçük yer, kiralık ev yok çünkü güççücük yer" konularından sonra benim yaşadığım şehir dışındaki her yer 50 kişilik diye düşünmeye başladım.
1245321 tane eski sevgilimle 1 kez karşılaşmışlığım yok benim.

Yani annemin daha önce yaptığı şeyler, işte o malum şahısla sıkı fıkı olup, eşimi değersiz hissettirmeleri, eşimin ağır başlı oluşuna laf edilmesi falan filan. Yani ben baskı yani bilmiyorum ya off
Annenize giderken bir paket kına götürün. Başka da açıklama yapmayın.

Ayrıca üzgünüm ama eşiniz haklı. Ailecek üstüne üstüne gitmişsiniz. Siz de eşinizi savunacağanıza eşinizi darlamışsınız. Adamı biraz rahat bırakın. Kendisi iletişime geçmediği sürece aramayın.

Bankaci ama bankanin bundan haberi yok.
Hala her sabah işe gidiyor gibi kalkıyor ama kendisi.
Sesli guldum, dusunsenize bi de o bankaya yassy yi kahveye davet etmusti. Once cafede icelim sonra isterime gideriz afsgxgv 🤣🤣🤣 hangi isyeri? Senin isin yoooook, sen bizi cildirtmak mi istiyosun senin isin yoook :KK70:

Bankaci ama bankanin bundan haberi yok.
Hala her sabah işe gidiyor gibi kalkıyor ama kendisi.
3 üniversite 1 yüksek lisans, üniversitelerden biri bilgisayar mühendisliği lütfen😌 3 takım elbise, biri lacivert, çizgili🤣

Şu kkda okuduğum "x yapamam burası küçük yer, y'ye gidemem burası küçük yer, iş yok burası küçük yer, kiralık ev yok çünkü güççücük yer" konularından sonra benim yaşadığım şehir dışındaki her yer 50 kişilik diye düşünmeye başladım.
Valla ben küçük yerdeyim. Bir sene sonra adamin giybetini yaparken adam arka masamda oturuyor cikti :D

Siz niye gidiyomuşsunuz o gitsin diyorum ben de… kimin hatası olduğu asla vereceğim cevabı değiştirmez. Madem ayrılığa o karar verdi, düzenini değiştirecek olan da o olmalı. Keşke otele gideceğim dediğinde kabul etseydiniz. Hala geç değil, sabah “ailemle yüz göz olmak istemiyorum, buradan kovulmuş pozisyonuna düşmek istemiyorum, düzenimi değiştirmeyeceğim. Sen nasıl istersen öyle yapabilirsin” deyin bence.
Kesinlikle. Ayrilik kararini kim verdi ise o gitmeli. Biraz otel koselerinde kalmasi daha iyi olur. Evden kadin gonderilmemeli.
Ve ben bu olayin altinda baska seyler oldugunu da dusunuyorum. Bu adamin hayatinda baska biri mi var, ya da bahane mi ariyor anlamadim.

Sesli guldum, dusunsenize bi de o bankaya yassy yi kahveye davet etmusti. Once cafede icelim sonra isterime gideriz afsgxgv 🤣🤣🤣 hangi isyeri? Senin isin yoooook, sen bizi cildirtmak mi istiyosun senin isin yoook :KK70:
Pu ha ha. Adam geri barışmazsa yakında senin kocan da yohhh yohhh denecek😞

:D önünden gececekti herhalde, burasi da bizim tükan diye

3 üniversite 1 yüksek lisans, üniversitelerden biri bilgisayar mühendisliği lütfen😌 3 takım elbise, biri lacivert, çizgili🤣
Pardon cok ayip ettim dogru :D

Kötü ayrılmadığın işyerleri hala çalıştığın yer statüsündedir, bilmiyorsunuz öğrenin arkadaşlar.

Kötü ayrılmadığın işyerleri hala çalıştığın yer statüsündedir, bilmiyorsunuz öğrenin arkadaşlar.
Su an bir aydinlanma yasadim 🤣 onu bunu birakin da zaten yassy nin konusundaki halinden tavrindan belliyfi soylediklerinin yalan oldugu 😊

Rixos otel mevzusundan sonra Begonvil kendine muhalif olan üyelere karşı bir üstten bakan tavır geliştirmişti. :KK53:
Sizin gidip de kalamayacağınız türden bir oteldir efenim, işte şöyle bankacıyım, gel kahvemi iç vs. Hep oralardan çıktı. Yani o tabloya ev hanımlığını yakıştıramadı.
Hem otel muhabbetinden, hemde kocasıyla yakıştırılamamasından dolayı galiba.. bu yalandan sonra o kocanın varlıgına da inanmıyorum ama( koca ile ilgili anlattıkları konusunda falsosu yok gerçi) yine de acaba bu kadar mukemmel ozellikleri olan koca da mı hikaye diye geçiyor aklımdan
Du bakam çıkar yakında

Demekki her bölgeyi 4 kolla sarmalamamıssın. Ben gibi her yere kucak acsaydın; (sehirler örnek olarak verilmistir) İzmir’de tanıştığın Bursalı eski sevgilinle Ankara da karsılasırdın muhakkak….

Ciddi mi çalıştığım işlerden biri 5 yıldızlı oteldi. Yarın gidip kral dairesinde bedava kalayım barii. Sizlerde gelin kahve ısmarlarım😅

Hem otel muhabbetinden, hemde kocasıyla yakıştırılamamasından dolayı galiba.. bu yalandan sonra o kocanın varlıgına da inanmıyorum ama( koca ile ilgili anlattıkları konusunda falsosu yok gerçi) yine de acaba bu kadar mukemmel ozellikleri olan koca da mı hikaye diye geçiyor aklımdan
Du bakam çıkar yakında
Adamın söylediği her şeyi düzgün cümlelerle eksiksiz sıralı tam liste halinde vermesi beni de bi düşündürmüyor değil🤣

Bilgisayar müh okuyan birinin bankacılık yapmasına anlam veremedim. Üstelik eşinin yönetici yazılımcı olduğunu söylemiş. Ona çok rahat iş ayarlardı.

bir de bir üye kaynana terörü diye başlık açmış. Hemen başlığa damlayıp kaynanam şöyle iyi, beni şöyle sever, aramız muhteşem falan yazmış skdmamxms

Öf şu 244324 üniversite bitirdim diyenler de bir bitmiyor. Sanırsın 1 tıp, 1 hukuk, 1 eczacılık falan okumuş.
Onun bilgisayar mühendisliği dediği de şu an kimsenin adını bile bilmediği bilgisayar teknolojileriyle ilgili açık öğretim fakültesidir kesin.

Du bakam çıkar yakında
Ben de birçok şeye inanmıyorum bu konuda artık. Yani ev, araba ve kayınvalide övgülerini de öğrenince fazla sakil bir durum var ortada. Beni fark edinle, az daha fark etmeyin ayarında bir trol girişimi gibi.
En buyuk kk En buyuk kk hep ponçik de ben niye öyle oldum anlamadım valla ya 😂
İyi niyetli bi insan da değilim halbuki :KK43:
Yok yok sizde de var bir ponçiklik Çilek hanım. :KK53:

Back