- 29 Mayıs 2021
- 13.517
- 87.654
- 548
- 36
- Konu Sahibi begonvil00
Eksik bilgi,3 üniversite biri bilgisayar mühendisliğiÜç üniversite bitirmedim ama benim de bir giderim var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksik bilgi,3 üniversite biri bilgisayar mühendisliğiÜç üniversite bitirmedim ama benim de bir giderim var yani
O zaman yarın bir kahvesini içelim.sabah is var o yuzden uyumustur sen de hic anlamiyosun yani
Eki Görüntüle 2907043
JDMXHXDNXHXJDHDJDJSJDHDJHDDJHDDHDGD
babama yakin oturucazDemek ki baba > eniste
Naptiniz sassy neye karar verdiniz ozel degilse?
Begonvil bunu beğenmedibabama yakin oturucaz
İnanak mı?İyi geceler malûm yarın iş var
Ben ev hanımıyım, isi olanlar yatıp uyusun lütfen.İyi geceler malûm yarın iş var
Bayağı zordur şimdi işi. Diplomalar, kocanın aldığı telefon, böyle koca şimdi pırlantalar falan da almıştır. Miranda Priestly gibi dolabı vardır şimdi bir de. Of of... Çok zor.Konu sahibi bavulunu topluyor ne olur ne olmaz diye yanına baya şey alıyor bir yere gittiği yok yani hemen kötü niyetinizi ortaya koymuşsunuz yine kıskanclar ya cık cık... Birazdan gelir umarım özür dilemeye hazırsınızdır
Bu bize bir çay daveti mı yoksa??Ben ev hanımıyım, isi olanlar yatıp uyusun lütfen.
Gerçi en son 6 sene önce çalıştığım hastaneden gayet iyi ayrıldım, müdürümle hala görüşürüm, bu durumda ben de çalışıyor sayılırım.
Sen yine de erken yat sabah da kalk hazırlan belki çalısıyorsundur sonuçta hala görüşüyormussun.Ben ev hanımıyım, isi olanlar yatıp uyusun lütfen.
Gerçi en son 6 sene çalıştığım hastaneden gayet iyi ayrıldım, müdürümle hala görüşürüm, bu durumda ben de çalışıyor sayılırım.
Toplu taşıma kullanamadıgı için aldıgı araba da var. Babasının garajı var mıdır, yoksa arabayı nereye koyacak?Bayağı zordur şimdi işi. Diplomalar, kocanın aldığı telefon, böyle koca şimdi pırlantalar falan da almıştır. Miranda Priestly gibi dolabı vardır şimdi bir de. Of of... Çok zor.
Bir de iki evden bahsediliyor. İki evleri varsa ben olsam hiç aileme gitmem, diğer eve geçer tadını çıkarırım.Toplu taşıma kullanamadıgı için aldıgı araba da var. Babasının garajı var mıdır, yoksa arabayı nereye koyacak?
Ne biliyorsun belki kiradadır?Bir de iki evden bahsediliyor. İki evleri varsa ben olsam hiç aileme gitmem, diğer eve geçer tadını çıkarırım.
Var tabii bir kartondan biri polyester.Ben olsam karton olana gıderım polyester bu sıcakta yakarBir de iki evden bahsediliyor. İki evleri varsa ben olsam hiç aileme gitmem, diğer eve geçer tadını çıkarırım.
Aklıma da geldiydi de bana bakma ben gariban bir öğretmenim. Konu sahibinin kocası öyle mi? Karun gibi adam, evi kiraya vermemiştir diye şey ettiydim.Ne biliyorsun belki kiradadır?
Boş boş yatacağına kira geliri çıkar Cotard, sen de yani.Aklıma da geldiydi de bana bakma ben gariban bir öğretmenim. Konu sahibinin kocası öyle mi? Karun gibi adam, evi kiraya vermemiştir diye şey ettiydim.
Ay kimmiş kimmişKonular hep aynı. Mükemmel eş / sevgili anlayışlı zengin. Sonra bir anda nedensiz şekilde size kötü davranmaya başlıyor
Siz bütün anlayışlı halinizle üzülüp kendinizi yataklara atıyorsunuz. Artık senaryoyu değiştirme vakti gelmedi mi?
Aa ciddi mi bunları görmemiştim. Diğer konuda üstüne çok gittiklerini bile düşünmüştüm oysa. Çok safım çokkk
Begonvil vala hic dinledin mi sen bizi o gün acaba? Tamam suyunu cikardik burda ustune gelen de cok oldu ama yani sen inatla gidip bi özür dilemedin adamdan. Anlatilanlara kulak tikadin. Niye? Dilemedin dimi? Sacmaladim ustune gereksiz geldim benim ailem sensin diyemedin mi hala ya.Kesinlikle haklısın. Ama o konuyu kapatmıştım, akıllanmıştım yani. Yani bana iyi bir ders olmuştu. Ama demek ki fazlasıyla kırılmış ki ben bunu farkedememişim.