• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Eki Görüntüle 2907043
JDMXHXDNXHXJDHDJDJSJDHDJHDDJHDDHDGD
Screenshot_20210827_024351.jpg
yaşayamadğnız hayatı fkshfks

Konu sahibi bavulunu topluyor ne olur ne olmaz diye yanına baya şey alıyor bir yere gittiği yok yani hemen kötü niyetinizi ortaya koymuşsunuz yine kıskanclar ya cık cık... Birazdan gelir umarım özür dilemeye hazırsınızdır :sinirli:
Bayağı zordur şimdi işi. Diplomalar, kocanın aldığı telefon, böyle koca şimdi pırlantalar falan da almıştır. Miranda Priestly gibi dolabı vardır şimdi bir de. Of of... Çok zor.

Ben ev hanımıyım, isi olanlar yatıp uyusun lütfen.

Gerçi en son 6 sene çalıştığım hastaneden gayet iyi ayrıldım, müdürümle hala görüşürüm, bu durumda ben de çalışıyor sayılırım. :KK70:
Sen yine de erken yat sabah da kalk hazırlan belki çalısıyorsundur sonuçta hala görüşüyormussun.

Bayağı zordur şimdi işi. Diplomalar, kocanın aldığı telefon, böyle koca şimdi pırlantalar falan da almıştır. Miranda Priestly gibi dolabı vardır şimdi bir de. Of of... Çok zor.
Toplu taşıma kullanamadıgı için aldıgı araba da var. Babasının garajı var mıdır, yoksa arabayı nereye koyacak?

Toplu taşıma kullanamadıgı için aldıgı araba da var. Babasının garajı var mıdır, yoksa arabayı nereye koyacak?
Bir de iki evden bahsediliyor. İki evleri varsa ben olsam hiç aileme gitmem, diğer eve geçer tadını çıkarırım.

Bir de iki evden bahsediliyor. İki evleri varsa ben olsam hiç aileme gitmem, diğer eve geçer tadını çıkarırım.
Var tabii bir kartondan biri polyester.Ben olsam karton olana gıderım polyester bu sıcakta yakar :KK70:

Aklıma da geldiydi de bana bakma ben gariban bir öğretmenim. Konu sahibinin kocası öyle mi? Karun gibi adam, evi kiraya vermemiştir diye şey ettiydim.
Boş boş yatacağına kira geliri çıkar Cotard, sen de yani. :KK53:
Zenginler böyle zengin oluyor sister, ne sandın?

Konular hep aynı. Mükemmel eş / sevgili anlayışlı zengin. Sonra bir anda nedensiz şekilde size kötü davranmaya başlıyor
Siz bütün anlayışlı halinizle üzülüp kendinizi yataklara atıyorsunuz. Artık senaryoyu değiştirme vakti gelmedi mi?
Ay kimmiş kimmiş
Yine kaçırdım :D

Kesinlikle haklısın. Ama o konuyu kapatmıştım, akıllanmıştım yani. Yani bana iyi bir ders olmuştu. Ama demek ki fazlasıyla kırılmış ki ben bunu farkedememişim.
Begonvil vala hic dinledin mi sen bizi o gün acaba? Tamam suyunu cikardik burda ustune gelen de cok oldu ama yani sen inatla gidip bi özür dilemedin adamdan. Anlatilanlara kulak tikadin. Niye? Dilemedin dimi? Sacmaladim ustune gereksiz geldim benim ailem sensin diyemedin mi hala ya.

Back