• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Kocam bana iyi bakıyor, kocamın evi vs gibi söylemlerinden ben de öyle anlamıştım doğrusu
Ev hanimligi kötu birsey degil ki. Niye yakıştırılmayasın eşinle.. insanların yakıştırmamasınin sebebi, klas bir kocan varken ve haklıyken, enişteye daha çok deger vermen, işte bu yüzden kocana yakıştırılmadın ev hanimi olduğun için degil yani

Bu kahveye ENİŞTEsini de çağırmıştır kesin 🤷 ENİŞTEM olmadan kahve içemem 😁
Ona özenip ben de keyif yapmıştım. Kocam harçlık çıkarıp vurmuştu masaya hatırlarsan. Çatlamıştım kıskançlıktan. Bu konu beni yerden yere vurdu. İdolüm nasıl bu hale geldi 😞

Ev hanimligi kötu birsey degil ki. Niye yakıştırılmayasın eşinle.. insanların yakıştırmama sebebi, klas bir kocan varken enişteye daha çok deger vermen
Rixos otel mevzusundan sonra Begonvil kendine muhalif olan üyelere karşı bir üstten bakan tavır geliştirmişti. :KK53:
Sizin gidip de kalamayacağınız türden bir oteldir efenim, işte şöyle bankacıyım, gel kahvemi iç vs. Hep oralardan çıktı. Yani o tabloya ev hanımlığını yakıştıramadı.

Evleri sanki cips alınan fiyatlarmış gibi yazmıştı. Bir kiracı olarak pek bi üzülmüştümmm😂😃
Sadece o mu, araba isteyene kocam bana sürpriz yaptı araba aldı, kaynanasından yakınana benim kaynanam beni çok seviyor falan yazmış. En sinir olduğum insan tipi. Sen dert anlatırsın, o kendini över. Şaka gibi. Ama şu an kendimi övmemek için zor tutuyorum. Empati yaptırmazsam ölecem hastalığı mıdır nedir🤣

Ev hanimligi kötu birsey degil ki. Niye yakıştırılmayasın eşinle.. insanların yakıştırmamasınin sebebi, klas bir kocan varken ve haklıyken, enişteye daha çok deger vermen, işte bu yüzden kocana yakıştırılmadın ev hanimi olduğun için degil yani
Kesinlikle öyle ama konu sahibi abarttığı için yediremedi bazı şeyleri sanırım. Ben hiçbir esin normalde kocamın evi diyeceğini sanmam ama değişik düşünce yapısı var işte.

Birçok kişinin aksine ben size üzülemedim, kusura bakmayın.
Hatta keşke, aileci ötesi olup da el için eşini, çocuklarını mutsuz eden bütün adamların eşleri sizin eşinizin yaptığını yapabilseler.
İki kişi başkaları yüzünden tartıştığında o "başkaları" gece eşlerine sarılıp uyumaya devam ediyorlar çünkü. Tıpkı kardeşiniz gibi.
Olan da neyin öncelikli olduğunu bilmeyen kişiye ve eşine, varsa çocuklarına oluyor.
Bu yaşadığınız da neyin öncelikli olduğunu bilmemenizin sonucu.
Yine de umarım hatanızın farkına varıp eşinizi de buna inandırabilirsiniz.

Sizi destekleyebileceğim tek nokta ev konusu.
Ben sizin yerinizde olsam "çok istiyorsan sen git" der ve evimden çıkmazdım. Karşıdakinin keyfine göre bırakıp gidemem evimi.
Dur simdi sen de , çarşı karıştı ahshsh

Ayrica o noktada da destekleyemezsin cunku adam ben otele gideyim sen evde kal demis. Begonvil adamla ayni sehirde zor olur diye annesinin yanina gitmek istemis.

Bence konu gerçek çalışma detayı dışında hele de theknack ile nasıl karıştı anlamadım. theknack bildiğin sevgi kelebeği bi troldu yassye filan laf sokacak en son insandı. burada full sosyallesirdi ipek Ongun geyiği yapardı ha bi de biraz hamilelik, düşük yapmak, istenmeyen bebek filan o konulara takıntılı bi kardeşimizdi. ha bi de tiyatrocu - müzisyen - muzikoloji doktorasi ogrencisi - mesleği bu üçü arasında gider gelirdi. idolu zerrin tekindordu. troll olmasına rağmen burada açılan konulara poncik ve destekleyici yorumlar yapardı. Begonvil bankacı ve enişte diyor theknack enişte kelimesini kullanmazdi bile tek akrabası doktor abisi ve evlilik dışı toruna olumsuz bakmayan modern ebeveynleri. Begonville alakası asla yok.

Bence Begonvil gerçek ve kocasını seviyor sadece biraz uydum akıllılık yapmis ve kocası alınmış. Bu evlilik düzelir bence.

Sadece o mu, araba isteyene kocam bana sürpriz yaptı araba aldı, kaynanasından yakınana benim kaynanam beni çok seviyor falan yazmış. En sinir olduğum insan tipi. Sen dert anlatırsın, o kendini över. Şaka gibi. Ama şu an kendimi övmemek için zor tutuyorum. Empati yaptırmazsam ölecem hastalığı mıdır nedir🤣
Aa ciddi mi bunları görmemiştim. Diğer konuda üstüne çok gittiklerini bile düşünmüştüm oysa. Çok safım çokkk😀

Gitmek her zaman daha da uzaklastirir ciftleri birbirinden. Gidecekseniz de baba evine gitmeyin. Ben olsam evde kalirdim. Gidecekse o gitsin.
Burada bir konu vardi. Esi karisini baba evine tatil icin gondermisti. Sonra da almaya gelmedi. O hala esini beklerken esinden bosanma dilekcesi gelmisti. Eger esinin senin bilmedigin bosanma planlari varsa evi terk eden sen olma. Cunku evi terk etmek bosanmada evlilik birlikteligini temelinden sarsmak oldugundan kusur sayiliyor. Kafasini dinleyecekse o gitsin.
Bir de en son ozur de dilemistiniz. Hersey tatliya baglanmisti. Son olay hic hosuma gitmedi.

Son düzenleme:
Bence konu gerçek çalışma detayı dışında hele de theknack ile nasıl karıştı anlamadım. theknack bildiğin sevgi kelebeği bi troldu yassye filan laf sokacak en son insandı. burada full sosyallesirdi ipek Ongun geyiği yapardı ha bi de biraz hamilelik, düşük yapmak, istenmeyen bebek filan o konulara takıntılı bi kardeşimizdi. ha bi de tiyatrocu - müzisyen - muzikoloji doktorasi ogrencisi - mesleği bu üçü arasında gider gelirdi. idolu zerrin tekindordu. troll olmasına rağmen burada açılan konulara poncik ve destekleyici yorumlar yapardı. Begonvil bankacı ve enişte diyor theknack enişte kelimesini kullanmazdi bile tek akrabası doktor abisi ve evlilik dışı toruna olumsuz bakmayan modern ebeveynleri. Begonville alakası asla yok.

Bence Begonvil gerçek ve kocasını seviyor sadece biraz uydum akıllılık yapmis ve kocası alınmış. Bu evlilik düzelir bence.
Eğer kocası hakkında anlattıkları doğruysa adam şimdi olmasa başka zaman aydınlanır diye düşünüyorum.

Siz niye gidiyomuşsunuz o gitsin diyorum ben de… kimin hatası olduğu asla vereceğim cevabı değiştirmez. Madem ayrılığa o karar verdi, düzenini değiştirecek olan da o olmalı. Keşke otele gideceğim dediğinde kabul etseydiniz. Hala geç değil, sabah “ailemle yüz göz olmak istemiyorum, buradan kovulmuş pozisyonuna düşmek istemiyorum, düzenimi değiştirmeyeceğim. Sen nasıl istersen öyle yapabilirsin” deyin bence.

Dur simdi sen de , çarşı karıştı ahshsh

Ayrica o noktada da destekleyemezsin cunku adam ben otele gideyim sen evde kal demis. Begonvil adamla ayni sehirde zor olur diye annesinin yanina gitmek istemis.

Bankacı olduğunu düşünerek yazdım ya onu. Ailesinin başka şehirde olduğunu bilmiyordum.
Yine keklendim 😂

Ben baya geride kalmışım o konuda en son kocamla konuştum baristim siz cekemiyosunuz diyordu 😂😂 annesiyle kavga falan etmisti

Aa ciddi mi bunları görmemiştim. Diğer konuda üstüne çok gittiklerini bile düşünmüştüm oysa. Çok safım çokkk😀
İki defa otobüsle kaybolmuş. Kocası şaaaaak araba almış…. Şaaaak araba alan birinin karısı niye taksiye binmiyorsa artık🤪🤪
Bide parası olmayan birinin konusuna 800e ve 400e ev aldık tavsiye ederim yazmış fmgöflfkfk

Back