• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Bende. Biran önce incelesinler. Sizin meşhur tayfanıza söyleyin lütfen hepsi şikayet etsin ki araştırma hemen yapılsın.

O değil de - konudan alakasız olacak ama- o meşhur tayfa kim? Kendileri için konular bile açılıyor ama kimse de çıkıp "şu şu şu kişiler" demiyor. Kim bunlar?

Demekki her bölgeyi 4 kolla sarmalamamıssın. Ben gibi her yere kucak acsaydın; (sehirler örnek olarak verilmistir) İzmir’de tanıştığın Bursalı eski sevgilinle Ankara da karsılasırdın muhakkak….

Bölgesel ama küçük çevrelerde çalıştım ben. O çevreden çıktığım an imha oldu adamlar galiba. Ya da ben terk edince kendilerini imha ettiler. Ben buna inanmak istiyorum 😂

Ben de saf saf yorum yapıyorum anacığım. Sazan ben...

Rixos otel mevzusundan sonra Begonvil kendine muhalif olan üyelere karşı bir üstten bakan tavır geliştirmişti. :KK53:
Sizin gidip de kalamayacağınız türden bir oteldir efenim, işte şöyle bankacıyım, gel kahvemi iç vs. Hep oralardan çıktı. Yani o tabloya ev hanımlığını yakıştıramadı.

Sadece o mu, araba isteyene kocam bana sürpriz yaptı araba aldı, kaynanasından yakınana benim kaynanam beni çok seviyor falan yazmış. En sinir olduğum insan tipi. Sen dert anlatırsın, o kendini över. Şaka gibi. Ama şu an kendimi övmemek için zor tutuyorum. Empati yaptırmazsam ölecem hastalığı mıdır nedir🤣
Çok kompleks anneciğim.

ya ben zaten anlamistim sende bi yamukluk oldugunu cunku cok sacma konustun. sen ev hanimisin, bundan utanmana gerek yok.

ben sana senin 3 diplomani da yerim demistim. artiriyorum cig cig yerim. :KK53: cunku YOK KI….

sizofren olmamani dilerdim ama olsun saglik olsun en kisa surede iyilesmeni diliyorum. istersen bu konuyu cukurambarda bir kahve icerken konusabiliriz fjfkdjdkfjdjcjdjfhd

Kız kardesinizin avareligi ve cingeneligi yüzünden annenizin esinize olan davranısları degistiginde sus pus mu kaldınız? “Neden esime davranısın degisti” diye sormadınız mı yani annenize? Ve annenizin davranısı cok mu normal geldi sizde sürekli esinize “enistem, enistem” diye üstüne düstünüz. Burda annenizi uyarmanız gerekirken. Yazık olmus adama gercekten.

Son olarak tüm konularınızı ve yazdıklarınızı okudum. Mitomani hastası mısınız? Çok çeliskili yazılarınız bulunmakta. Umarım yanılıyorumdur.

bu arada ben nisanlimla ev mevzusunu hallettim de senin kocan bosanmak mi istedi 🥺🥺 ee hani ben evlenmiycektim 🥺🥺
Konu sahibi yalan mevzusundan sonra üyeleri konusundan kovdu, baktı giden yok kendi çıktı gitti. İlginç bir vaka.

901D42A3-6594-44D0-9F71-AB4E7A040109.jpeg

JDMXHXDNXHXJDHDJDJSJDHDJHDDJHDDHDGD

Back