- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.908
- 108
- Konu Sahibi begonvil00
Cevaplarken bende buraya takılmadım değilAdamın söylediği her şeyi düzgün cümlelerle eksiksiz sıralı tam liste halinde vermesi beni de bi düşündürmüyor değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevaplarken bende buraya takılmadım değilAdamın söylediği her şeyi düzgün cümlelerle eksiksiz sıralı tam liste halinde vermesi beni de bi düşündürmüyor değil
Gerçekten zengin birinin varlığına dayanamadı kompleksli bünyesi, attıkça attı o hırsla ne yapsın.Su an bir aydinlanma yasadim onu bunu birakin da zaten yassy nin konusundaki halinden tavrindan belliyfi soylediklerinin yalan oldugu
Bende. Biran önce incelesinler. Sizin meşhur tayfanıza söyleyin lütfen hepsi şikayet etsin ki araştırma hemen yapılsın.
Demekki her bölgeyi 4 kolla sarmalamamıssın. Ben gibi her yere kucak acsaydın; (sehirler örnek olarak verilmistir) İzmir’de tanıştığın Bursalı eski sevgilinle Ankara da karsılasırdın muhakkak….
O konuda falsosu yok ama.. soyledikleri çelişmiyor calısma mevzuu gibi ama yine de bi acaba diyorum ben..Adamın söylediği her şeyi düzgün cümlelerle eksiksiz sıralı tam liste halinde vermesi beni de bi düşündürmüyor değil
Biz fakirleri ilgilendirmez. Bırak zengünlerrr kapışsınnGerçekten zengin birinin varlığına dayanamadı kompleksli bünyesi, attıkça attı o hırsla ne yapsın.
Zengin deyince akla hemen onun adı gelir. Lyanna MormontBiz fakirleri ilgilendirmez. Bırak zengünlerrr kapışsınn
Rixos otel mevzusundan sonra Begonvil kendine muhalif olan üyelere karşı bir üstten bakan tavır geliştirmişti.
Sizin gidip de kalamayacağınız türden bir oteldir efenim, işte şöyle bankacıyım, gel kahvemi iç vs. Hep oralardan çıktı. Yani o tabloya ev hanımlığını yakıştıramadı.
Çok kompleks anneciğim.Sadece o mu, araba isteyene kocam bana sürpriz yaptı araba aldı, kaynanasından yakınana benim kaynanam beni çok seviyor falan yazmış. En sinir olduğum insan tipi. Sen dert anlatırsın, o kendini över. Şaka gibi. Ama şu an kendimi övmemek için zor tutuyorum. Empati yaptırmazsam ölecem hastalığı mıdır nedir
Konu sahibi yalan mevzusundan sonra üyeleri konusundan kovdu, baktı giden yok kendi çıktı gitti. İlginç bir vaka.bu arada ben nisanlimla ev mevzusunu hallettim de senin kocan bosanmak mi istedi ee hani ben evlenmiycektim
sabah is var o yuzden uyumustur sen de hic anlamiyosun yaniKonu sahibi yalan mevzusundan sonra üyeleri konusundan kovdu, baktı giden yok kendi çıktı gitti. İlginç bir vaka.
Üç üniversite bitirmedim ama benim de bir giderim var yaniZengin deyince akla hemen onun adı gelir. Lyanna Mormont
Demek ki baba > enistebu arada ben nisanlimla ev mevzusunu hallettim de senin kocan bosanmak mi istedi ee hani ben evlenmiycektim
Ben iki bitirdim hocam. Sayılmazmı?Üç üniversite bitirmedim ama benim de bir giderim var yani