• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Birçok kişinin aksine ben size üzülemedim, kusura bakmayın.
Hatta keşke, aileci ötesi olup da el için eşini, çocuklarını mutsuz eden bütün adamların eşleri sizin eşinizin yaptığını yapabilseler.
İki kişi başkaları yüzünden tartıştığında o "başkaları" gece eşlerine sarılıp uyumaya devam ediyorlar çünkü. Tıpkı kardeşiniz gibi.
Olan da neyin öncelikli olduğunu bilmeyen kişiye ve eşine, varsa çocuklarına oluyor.
Bu yaşadığınız da neyin öncelikli olduğunu bilmemenizin sonucu.
Yine de umarım hatanızın farkına varıp eşinizi de buna inandırabilirsiniz.

Sizi destekleyebileceğim tek nokta ev konusu.
Ben sizin yerinizde olsam "çok istiyorsan sen git" der ve evimden çıkmazdım. Karşıdakinin keyfine göre bırakıp gidemem evimi.
Ne de güzel uzun uzun yazmışsın 😌

Eşinin işini diyor ya kalkıp kahvaltı hazırlayacak, yolcu edecek yanisi erken uyanacak onu kastetti orda demiş mı ki malum benim.işim var dememiş.. hemen kötü niyet... Ben olsam kendimi böyle savunurdum :KK70:
Aklına gelmedi işte yazık begonvile, kaldı öyle kakalak gibi.

Eşinin işini diyor ya kalkıp kahvaltı hazırlayacak, yolcu edecek yanisi erken uyanacak onu kastetti orda demiş mı ki malum benim.işim var dememiş.. hemen kötü niyet... Ben olsam kendimi böyle savunurdum :KK70:
Olabilirdi aslında gece geç saatte de kahve icmislerdi ,kalkmak zor olacaktı.

Saygı ve değer görmek istiyor. Belki de onu sevdiğinizi farkında değil ama bence siz eşinizi seviyorsunuz. Bu hislerinizi ifade edin. Ben olsam mektup yazardım. Sana şunu şunu dedim seni değersiz hissettirdim. Ama o kendi değersizlik hissimden kaynaklıydi. Senin için değişmeye hazırım. Seni ne kadar sevdiğimi Sana ispatlicam yazın.

Kocişimle kahve içerken konuyu okuyorum :kahve:
15 20 gün önce aldığı ama sizin zaten hep hediye aldığı için pek sevinç göstermediğiniz telefondan mı okuyorsunuz konuyu ?
Oyle değilse zaten yıllardır kullandığınız telefonsa hic keyifli değil 😇

Eee o zaman söyleseydiniz? Bir de ben yatıyorum yarı iş var malum dediginize %100 eminim o ne olacak? Isterseniz inkar edin ama banlandiginiz konuda duruyor kabak gibi onu naparsiniz bilmem..iyice salak sandınız bizi
Cunku bence kendi ev hanımı.. altta kalmamak icin bankaciyim dedi.. eşini o kadar övdükten sonra birisi sen o eşe layık degilsin minvalinde (tam boyle degil) birşeyler söyleyince eziklik psikolojisine girip calisiyorum filan dedi galiba.. eski konusunda bankaciyim mesajindan onceki mesajlari okuyun anlayacaksiniz demek istedigimi.. eşine yakıstirilmayinca oyle soyledi kısaca

Eee o zaman söyleseydiniz? Bir de ben yatıyorum yarı iş var malum dediginize %100 eminim o ne olacak? Isterseniz inkar edin ama banlandiginiz konuda duruyor kabak gibi onu naparsiniz bilmem..iyice salak sandınız bizi
Ben de 11 sene önce ayrıldığım işyerime davet edeceğim yeni tanıştığım herkesi. Ee orda birer çay içeriz ben de kötü ayrılmamıştım😅😀🤣

Yassy'ye enişte konusundan gıcık olmuş sanırım. Yassy'yi babacılıkla suçlamıştı, sonra herkes hooop sen de eniştecisin deyince ortalık karışmıştı. En son laf yetiştiremeyince, işe gideceğim diyerek hem işli güçlü, meşgul bir kadınım iması vererek giderayak şöööyle bir övünmüş oldu. Hem de sataşmasının başarısızlığını bahanelendirip havalı bir çıkış yapmak istedi. :KK14: Bir taşla iki kuş olmuştu ta ki bu konuda yakalanana kadar.

15 20 gün önce aldığı ama sizin zaten hep hediye aldığı için pek sevinç göstermediğiniz telefondan mı okuyorsunuz konuyu ?
Oyle değilse zaten yıllardır kullandığınız telefonsa hic keyifli değil 😇
Kocişim her 6 ayda bir yeniler. O yüzden heyecanı kalmadı 😎

Merhaba,

Daha önce bir konu açmıştım, bir çok kişinin kalbini kırdım. Özür dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Kısaca özet geçmek gerekirse,

Eşimle o günden beri maalesef bir soğukluk vardı aramızda. Eşim eski neşesini kaybetmiş, sürekli düşünceli şekilde duruyordu. Arkadaşları çağırıyordu gitmiyordu, sürekli sigara içip düşünüyordu. Soruyordum herhangi bir sorun yok genel diyordu. Ta ki bugüne kadar..

Akşam işten geldi, yemek yemedi direkt balkona çıktı sigara içmeye başladı. Ne oldu konuşmak ister misin dedim otur dedi ve başladı.

Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Düşünüyorum düşünüyorum aklımdan çıkmıyor. Sanırım çok yıpranmışım ama içimdeki sevgiye güvenerek hep bunu baskılamışım. Ama son yaşanan olaylar sonrası, sorunları fazlasıyla içime sindirdiğimi ve bir gün patlama noktasına geldiğinde çok daha kötü olacağını ve ruhen bize zarar verebileceğini düşündüm. Yani sorunları aşamaz duruma geldim. Düşünüyorum, sağa çeviriyorum sola çeviriyorum ama olmuyor. İçimdeki kırgınlıklar geçmiyor. Ben biraz ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü artık kafamı toparlayamıyorum, işimi yapamaz hale geldim. Ve mutsuzluğum ne yazık ki dışarıdan da farkedilebilir hale geldi. İnsanlar ilk defa bana senin canın neden sıkkın diye sormaya başladılar. Eğer bu soru bana soruluyorsa, muhtemelen farkında olmadığım ciddi sıkıntılarım varmış ve ben bunları hep gizlemişim. O nedenle bir süre ayrı kalalım, ölçelim biçelim ve tartalım sonucu ne olacaksa buna zaman ve kalplerimiz karar versin dedi.

Süre ne kadar peki dediğimde ise belki 15 gün, belki 1 ay dedi. Yani eşimin huyunu bildiğim için ve böyle bir şeyi çok zorda kalmadığı sürece istemeyeceğini bildiğim için kabul ettim, peki dedim. Ama yine yuvamıza döncez dimi dedim, zaman gösterecek dedi.

Yarın mesai bitiminde işten çıktığımda hazırlanmış olursun, birlikte gideriz seni ailenin yanına bırakır ben dönerim senin için uygun olur mu dedi, bende peki dedim.

Kısacası durum sanırım boşanmaya doğru gidiyor. Bu saate kadar durdum durdum kafayı yeme noktasına geldim düşünmekten, bende buraya yazıp içimi dökmek istedim.

Lütfen kırıcı şeyler yazmayın..
Eniştemi ara sor bilmem ne falan demişsiniz ne alâka? Adam mecbur değil ki eşini saydıracağına eniştem eniştem . İstese muhatap bile olmayabilir karışmaya hakkınız yok .

Cunku bence kendi ev hanımı.. altta kalmamak icin bankaciyim dedi.. eşini o kadar övdükten sonra birisi sen o eşe layık degilsin minvalinde (tam boyle degil) eziklik psikolojisine girip calisiyorum filan dedi galiba.. eski konusunda bankaciyim mesajindan onceki mesajlari okuyun anlayacaksiniz demek istedigimi.. eşine yakıstirilmayinca oyle soyledi kısaca
Kocam bana iyi bakıyor, kocamın evi vs gibi söylemlerinden ben de öyle anlamıştım doğrusu

Back