• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Tahin'in dediği gibi diğer konuda sabaha iş var dedi, şimdi de 2 3 aydır çalışmıyorum diyor. O üye değilse bile bu konu inandırıcı değil.
Anten takacağım belki çeker
😌
Cal, o işe gideceğim yorumunu kocasıyla barıştıktan bir gün sonra yapmıştı değil mi?
Kendi konusunda da demişti, orada devam ettirmiş. O zaman, bir süreklilik arz ediyor. Pişman olunmuş bir şey de değil ki memnun kalmış, devam etmiş.

Söyledim, konuşarak çözülebilecekse lütfen konuşalım dedim. Hayır dedi, yani bunu konuşmak daha fazla canımı sıkıyor, içimdekileri boşaltamıyorum dedi.

Yani annemin daha önce yaptığı şeyler, işte o malum şahısla sıkı fıkı olup, eşimi değersiz hissettirmeleri, eşimin ağır başlı oluşuna laf edilmesi falan filan. Yani ben baskı yani bilmiyorum ya off
Şimdi ne annen ne kızkardeşin ne de enişten senin yanında olur. Eşini kaybettiğinle kaldın.

Canım napabilirim? Yani oldu bitti evet keşke olmasaydı, ama oldu işte. Olduktan sonra da konuyu bir daha açmamak üzere kapatmıştım.
Siz kapattığınız da eşiniz açtı kapatmak için çok geç kalmışsınız eşinizi enişteniz için kırdığınızin farkında bile olamamissiniz bugün eşiniz sizinle bu konuşmayı yapana kadar

Siz zaten mahcup olmuşsunuz ki. Burada işte onu bastırmaya çalışıyorsunuz.
Bastırma dediniz de ,belki de bütün bu övünmenizn altında bi aşağılık kompleksi vardır, bunu da bana yansitiyorsunuzdur 🤣
Ben olmayan biseyi anlatıp ortaya çıkınca cirkinlesmiyorum ki 😁
Oldu olacak işi soranlara senelik izindeyim falan deseydiniz, o da ortaya çıkarsa ne var ya sorunsuz ayrılmadım derdiniz .

Kaç yaşında insan olursa olsun biriyle kıyaslamak her zaman ters teper ailenizin bunu bilmesi gerekirdi. Eşiniz sonuna kadar haklı bana da sürekli biri için baskı yapılsa sürekli aklıma takılır en sonunda bu evde ben kimim ne işe yarıyorum niye varım diye sorarım kendi kendime.

Umarım öyledir. Yani doğrusu bu raddeye geleceğini asla tahmin etmezdim. Çünkü çok iyi tanıyorum onu. Böyle konularda şaka dahi yapmaz. Evlilik kutsaldır onun için. Kutsalım üzerine şaka yapmam, yaptırmam derdi hatta her defasında.
Üzülmenizi istemem açıkçası..Evliliğinizin ciddiyetinin bir tek eşiniz farkındaymış. Siz ve aileniz abarttıkça abartmışsınız.

Sizin için hayırlısı olsun. Ola ki ayrılık olursa o zaman ailenizin ve eniştenizin gerçek yüzlerini görürsünüz. Herkes evine çekilecek siz üzüntünüzle kalırsınız.

Bazı aileler çocuğu evliyken sürekli mıç mıç olur, sevgi pıtırcığı olur ama iş boşanmaya gelince o evlada beş karış suratla yatak açar. Bunu unutmayın ve evliliğinize, kocanıza sahip çıkın.

Neden bu kadar coştunuz ki? Tutarsız bulunmuşsunuz ki herkes ne düşünüyosa onu yazmış. Burda her gün bdvye konu açan insanlar var nerdeyse hiç de gerçeklikleri sorgulanmıyor. Ama sizin sorgulandı ve tek problem burda bu sorgulayan zihinlerde mi sizce?

Yaklaşık 1-5, 2 ay önce işten ayrıldım arkadaşlar.

IMG_20210827_012915.jpg

Hangisine inanalım

Begonvil bir dahakine, yazdığın konuları karşılaştır paylaşım yapmadan, yorumları da es geçme tabi.

Pat diye bir yalanın ortaya çıkmasın ki insanları daha rahat kandirabil.

Yönetim senin bahsedilen kişi olup olmadığını anlayabilir ama değilsen bile yazdıklarının hikaye olduğunu hepimiz biliyoruz.

Güzel konu secmiştin ama onu tebrik ederim. İşte çok ayıp tutmasaydın, böyle yere toslamazdin.

Birçok kişinin aksine ben size üzülemedim, kusura bakmayın.
Hatta keşke, aileci ötesi olup da el için eşini, çocuklarını mutsuz eden bütün adamların eşleri sizin eşinizin yaptığını yapabilseler.
İki kişi başkaları yüzünden tartıştığında o "başkaları" gece eşlerine sarılıp uyumaya devam ediyorlar çünkü. Tıpkı kardeşiniz gibi.
Olan da neyin öncelikli olduğunu bilmeyen kişiye ve eşine, varsa çocuklarına oluyor.
Bu yaşadığınız da neyin öncelikli olduğunu bilmemenizin sonucu.
Yine de umarım hatanızın farkına varıp eşinizi de buna inandırabilirsiniz.

Sizi destekleyebileceğim tek nokta ev konusu.
Ben sizin yerinizde olsam "çok istiyorsan sen git" der ve evimden çıkmazdım. Karşıdakinin keyfine göre bırakıp gidemem evimi.

Eşinin işini diyor ya kalkıp kahvaltı hazırlayacak, yolcu edecek yanisi erken uyanacak onu kastetti orda demiş mı ki malum benim.işim var dememiş.. hemen kötü niyet... Ben olsam kendimi böyle savunurdum :KK70:
Çok güzel savunma. Öğretmen olmasan iyi avukat olurmuşsun✌️

Back