- 29 Mayıs 2021
- 13.516
- 87.652
- 548
- 36
- Konu Sahibi begonvil00
Açık açık yalan söyleyip, ortaya çıkınca insanları konudan kovmak nedir ayrıca ya?
Nasıl bir yüzsüzlük bu
Nasıl bir yüzsüzlük bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konular yalan çıkınca, Kendimi soyulmuş armut gibi hissediyorum ya.valla haydi herkesin iç sesini ben dile getireyim. bence siz @TheKnack 'sınız. yönetime bildirdim. yakında anlaşılır zaten.
Merak etme, yönetim inceleme yapınca, armut gibi kalanlar ortaya çıkacak.Konular yalan çıkınca, Kendimi soyulmuş armut gibi hissediyorum ya.
Cal, o işe gideceğim yorumunu kocasıyla barıştıktan bir gün sonra yapmıştı değil mi?Tahin'in dediği gibi diğer konuda sabaha iş var dedi, şimdi de 2 3 aydır çalışmıyorum diyor. O üye değilse bile bu konu inandırıcı değil.
Anten takacağım belki çeker
Yalancılara ne olacak peki?Merak etme, yönetim inceleme yapınca, armut gibi kalanlar ortaya çıkacak.
Şimdi ne annen ne kızkardeşin ne de enişten senin yanında olur. Eşini kaybettiğinle kaldın.Söyledim, konuşarak çözülebilecekse lütfen konuşalım dedim. Hayır dedi, yani bunu konuşmak daha fazla canımı sıkıyor, içimdekileri boşaltamıyorum dedi.
Yani annemin daha önce yaptığı şeyler, işte o malum şahısla sıkı fıkı olup, eşimi değersiz hissettirmeleri, eşimin ağır başlı oluşuna laf edilmesi falan filan. Yani ben baskı yani bilmiyorum ya off
Napicak yonetim, isten cikis sgk kaydini mi bulup yayinliycakMerak etme, yönetim inceleme yapınca, armut gibi kalanlar ortaya çıkacak.
Siz kapattığınız da eşiniz açtı kapatmak için çok geç kalmışsınız eşinizi enişteniz için kırdığınızin farkında bile olamamissiniz bugün eşiniz sizinle bu konuşmayı yapana kadarCanım napabilirim? Yani oldu bitti evet keşke olmasaydı, ama oldu işte. Olduktan sonra da konuyu bir daha açmamak üzere kapatmıştım.
Bastırma dediniz de ,belki de bütün bu övünmenizn altında bi aşağılık kompleksi vardır, bunu da bana yansitiyorsunuzdurSiz zaten mahcup olmuşsunuz ki. Burada işte onu bastırmaya çalışıyorsunuz.
Üzülmenizi istemem açıkçası..Evliliğinizin ciddiyetinin bir tek eşiniz farkındaymış. Siz ve aileniz abarttıkça abartmışsınız.Umarım öyledir. Yani doğrusu bu raddeye geleceğini asla tahmin etmezdim. Çünkü çok iyi tanıyorum onu. Böyle konularda şaka dahi yapmaz. Evlilik kutsaldır onun için. Kutsalım üzerine şaka yapmam, yaptırmam derdi hatta her defasında.
Özgüvenlileri severim ama fos çıkmadıkça.Merak etme, yönetim inceleme yapınca, armut gibi kalanlar ortaya çıkacak.
Yaklaşık 1-5, 2 ay önce işten ayrıldım arkadaşlar.
Eşinin işini diyor ya kalkıp kahvaltı hazırlayacak, yolcu edecek yanisi erken uyanacak onu kastetti orda demiş mı ki malum benim.işim var dememiş.. hemen kötü niyet... Ben olsam kendimi böyle savunurdum
Çok güzel savunma. Öğretmen olmasan iyi avukat olurmuşsunEşinin işini diyor ya kalkıp kahvaltı hazırlayacak, yolcu edecek yanisi erken uyanacak onu kastetti orda demiş mı ki malum benim.işim var dememiş.. hemen kötü niyet... Ben olsam kendimi böyle savunurdum