Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Ne de güzel uzun uzun yazmışsın

Eşinin işini diyor ya kalkıp kahvaltı hazırlayacak, yolcu edecek yanisi erken uyanacak onu kastetti orda demiş mı ki malum benim.işim var dememiş.. hemen kötü niyet... Ben olsam kendimi böyle savunurdum
Aklına gelmedi işte yazık begonvile, kaldı öyle kakalak gibi.

Eşinin işini diyor ya kalkıp kahvaltı hazırlayacak, yolcu edecek yanisi erken uyanacak onu kastetti orda demiş mı ki malum benim.işim var dememiş.. hemen kötü niyet... Ben olsam kendimi böyle savunurdum
Olabilirdi aslında gece geç saatte de kahve icmislerdi ,kalkmak zor olacaktı.

Saygı ve değer görmek istiyor. Belki de onu sevdiğinizi farkında değil ama bence siz eşinizi seviyorsunuz. Bu hislerinizi ifade edin. Ben olsam mektup yazardım. Sana şunu şunu dedim seni değersiz hissettirdim. Ama o kendi değersizlik hissimden kaynaklıydi. Senin için değişmeye hazırım. Seni ne kadar sevdiğimi Sana ispatlicam yazın.

Kocişimle kahve içerken konuyu okuyorum
15 20 gün önce aldığı ama sizin zaten hep hediye aldığı için pek sevinç göstermediğiniz telefondan mı okuyorsunuz konuyu ?
Oyle değilse zaten yıllardır kullandığınız telefonsa hic keyifli değil

Eee o zaman söyleseydiniz? Bir de ben yatıyorum yarı iş var malum dediginize %100 eminim o ne olacak? Isterseniz inkar edin ama banlandiginiz konuda duruyor kabak gibi onu naparsiniz bilmem..iyice salak sandınız bizi
Cunku bence kendi ev hanımı.. altta kalmamak icin bankaciyim dedi.. eşini o kadar övdükten sonra birisi sen o eşe layık degilsin minvalinde (tam boyle degil) birşeyler söyleyince eziklik psikolojisine girip calisiyorum filan dedi galiba.. eski konusunda bankaciyim mesajindan onceki mesajlari okuyun anlayacaksiniz demek istedigimi.. eşine yakıstirilmayinca oyle soyledi kısaca

Eee o zaman söyleseydiniz? Bir de ben yatıyorum yarı iş var malum dediginize %100 eminim o ne olacak? Isterseniz inkar edin ama banlandiginiz konuda duruyor kabak gibi onu naparsiniz bilmem..iyice salak sandınız bizi
Ben de 11 sene önce ayrıldığım işyerime davet edeceğim yeni tanıştığım herkesi. Ee orda birer çay içeriz ben de kötü ayrılmamıştım

Yassy'ye enişte konusundan gıcık olmuş sanırım. Yassy'yi babacılıkla suçlamıştı, sonra herkes hooop sen de eniştecisin deyince ortalık karışmıştı. En son laf yetiştiremeyince, işe gideceğim diyerek hem işli güçlü, meşgul bir kadınım iması vererek giderayak şöööyle bir övünmüş oldu. Hem de sataşmasının başarısızlığını bahanelendirip havalı bir çıkış yapmak istedi. Bir taşla iki kuş olmuştu ta ki bu konuda yakalanana kadar.

Kocişim her 6 ayda bir yeniler. O yüzden heyecanı kalmadı

Eniştemi ara sor bilmem ne falan demişsiniz ne alâka? Adam mecbur değil ki eşini saydıracağına eniştem eniştem . İstese muhatap bile olmayabilir karışmaya hakkınız yok .

Kocam bana iyi bakıyor, kocamın evi vs gibi söylemlerinden ben de öyle anlamıştım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…