Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Sizden çok tanıdık birinin hissiyatını alıyorum.

valla haydi herkesin iç sesini ben dile getireyim. bence siz @TheKnack 'sınız. yönetime bildirdim. yakında anlaşılır zaten.

Aynen oti çok benziyor

Muhakkak bu ortaya çıkacaktır. Ama umarım, burada böyle ahkâm kestiğiniz kadar cesareti özür dilemek için de kullanırsınız. Çünkü yönetim inceledikten sonra özür dilemek zorunda kalacaksınız. Ve lütfen şikayet edin beni ki biran önce araştırılsın ve nolur artık defolup gidin şu konudan. İlla yani insanı zorla tahrik ediyorsunuz. Her insanın bir sabrı var ve şuan başımda olan dert ortada ve sizin ütopyalarınızla uğraşıyorum.

Konular hep aynı. Mükemmel eş / sevgili anlayışlı zengin. Sonra bir anda nedensiz şekilde size kötü davranmaya başlıyor
Siz bütün anlayışlı halinizle üzülüp kendinizi yataklara atıyorsunuz. Artık senaryoyu değiştirme vakti gelmedi mi?

Bu çok berbat bir şey ya.
Olmayan bir dünya kurup, ölümüne savunup, uğruna kavgalara girişip, göğsünü gere gere övünmek çok da tehlikeli.
Yani, ne diyeyim...

Beni şikayet et ve bu konuyu unutma tamam mı ve birazcık da gururunuz varsa, şikayetiniz sonucu o bahsettiğiniz her kimse o çıkmadığımda gelip bu konuda özrünüzü dileyin.

Uzuldum adiniza baska bi sorununuz yoksa bence tatliya baglanir ama varsa sindirilmis seyler umarim bardagi tasiran son damla olmaz. Biraz uzak kalin ailenizlede konuşun tavirlari neye mâl oldu onlarsa gorsun

Hayır o üye olmasa bile sadece o anlaşılır.. doğru mu değil mi anlaşılmaz niye özür dilersiniz diyor anlamadım. Bak burda böyle demiştin dediğimizde bile bizi suçlu çıkarmaya çalışıyor. Çıldiriciğim...Çekemiyorsun belli diyor bir de dokunmuş sana diyor

Sen kimsin len defol git falan yaziyosun millete,özür diliycegim zaman pm at bebisim, halledicem ben o is bende

Tahin'in dediği gibi diğer konuda sabaha iş var dedi, şimdi de 2 3 aydır çalışmıyorum diyor. O üye değilse bile bu konu inandırıcı değil.
Anten takacağım belki çeker

Ben neden özür diliyorum anlamadim?
Senede iki kere tatilleri birleştirip eşimin ailesine gidiyorum ,şu eğitimleri aldım, siz baba parasıyla yaptınız, yarin ise gidiyorum siz takılın, gecenin körü eşimle kahve içiyorum, eniştem soyle böyle diye sıralayıp,
Sonra da ayrıldım işten ama sorunlu değil nolacak diye konuyu kapatıyorsunuz da biz hatirlatinca niye özür diliyoruz ??
Neyse madem gidin annenizin yanına, az ailenizle takılırsınız, enişte kendini över,belki hikayenin devamında eşiniz size yeni hediyelerle kapıya gelir bungalov falan ya da bi otel tatil yaparsınız, bize anlatır sevinirsiniz.
Biz de ikna oluruz,hikayenin sonunda kocanizin evine dönersiniz, hatta dönmek istemezsiniz eşiniz çıtayı yükseltir o zaman bizler hep mahcup oluruz .

Hiçte sandığınız gibi sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş, adam sabrediyormuş sadece. Bu saçma sapan enişte merakınızda tüy dikmiş.

Eşiniz de ne kadar aklı başında, mantıklı biri, yazık

Enistenden sizene adam haklı kimse kimseyi sevmek zorunda değil görüşmek zorunda değil siz enişte için huzurunuzu bozmussunuz neden bu ısrarcılığınız eşiniz iyi sabırlı davranmış size karşı bencede çok fazla olmuş enişteciliginiz

Siz zaten mahcup olmuşsunuz ki. Burada işte onu bastırmaya çalışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…