- 29 Mayıs 2021
- 13.516
- 87.652
- 548
- 36
- Konu Sahibi begonvil00
-
Yine de hersey çok saçma, ne alakaydi işiniz önceki konudagittiğiniz otel adı,eşinizin ve sizin donanımlarıniz.
Bence siz bi ben niye böyle şeyler yapıyorum diye sorgulayın. Eğer eşle sorun gerçekse, adam bütün bu hallerinizin farkındadır. Buna odaklanın
Sizden çok tanıdık birinin hissiyatını alıyorum.
Iyi de onu kapa bunu kapa, Sen kafana gore esine, aklina estigi gibi bize yazip sonra kapa deyince kapanmiyo şikerim, sonra seni ne burdakiler salliyo, ne evde kocanin tahammulu kaliyo, gerci o koca var mi yok mu onu da bilemedim, oyle sürgülü pimapen degil burasi ac kapa, ac kapa, ne yazip insanlarla ne konustuguna dikkat etmezsen kimse de seni iplemez cağnim
valla haydi herkesin iç sesini ben dile getireyim. bence siz @TheKnack 'sınız. yönetime bildirdim. yakında anlaşılır zaten.
Aynen oti çok benziyor
Bu çok berbat bir şey ya.Bakın, burası her ne kadar sanal bir dünya olsa da, anonim isimlerle burada bulunuyor olsak da, biz gerçek insanlarız. Yalan bir dünya yaratıp onun üzerinden insanlara sataştınız. Hem de bir tık kadar uzak bir mevzuda arka arkaya yalanlar sıralamışsınız. Ayda bilmem kaç kere tatil yapıyorum diyince, e çalışırken nasıl oluyor dendi, cumadan izin alıyorum falan diye bol keseden anlattınız. Ve daha ne yalanlar var bence de neyse...Eski mesajları okumak için hafiye olmaya gerek yok, tıklayınca çıkıyor ve yazdıklarınızı arka arkaya okuyunca kişiliğinizi ele veriyor. Araba Eşiniz de gerçekten anlattığınız gibiyse ve ve en azından olaylar doğruysa siz kişilik olarak uyuşmuyorsunuz. Bugün olmasa yarın bu son yine gelecekti.
Beni şikayet et ve bu konuyu unutma tamam mı ve birazcık da gururunuz varsa, şikayetiniz sonucu o bahsettiğiniz her kimse o çıkmadığımda gelip bu konuda özrünüzü dileyin.Konular hep aynı. Mükemmel eş / sevgili anlayışlı zengin. Sonra bir anda nedensiz şekilde size kötü davranmaya başlıyor
Siz bütün anlayışlı halinizle üzülüp kendinizi yataklara atıyorsunuz. Artık senaryoyu değiştirme vakti gelmedi mi?
Uzuldum adiniza baska bi sorununuz yoksa bence tatliya baglanir ama varsa sindirilmis seyler umarim bardagi tasiran son damla olmaz. Biraz uzak kalin ailenizlede konuşun tavirlari neye mâl oldu onlarsa gorsunMerhaba,
Daha önce bir konu açmıştım, bir çok kişinin kalbini kırdım. Özür dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(
Kısaca özet geçmek gerekirse,
Eşimle o günden beri maalesef bir soğukluk vardı aramızda. Eşim eski neşesini kaybetmiş, sürekli düşünceli şekilde duruyordu. Arkadaşları çağırıyordu gitmiyordu, sürekli sigara içip düşünüyordu. Soruyordum herhangi bir sorun yok genel diyordu. Ta ki bugüne kadar..
Akşam işten geldi, yemek yemedi direkt balkona çıktı sigara içmeye başladı. Ne oldu konuşmak ister misin dedim otur dedi ve başladı.
Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Düşünüyorum düşünüyorum aklımdan çıkmıyor. Sanırım çok yıpranmışım ama içimdeki sevgiye güvenerek hep bunu baskılamışım. Ama son yaşanan olaylar sonrası, sorunları fazlasıyla içime sindirdiğimi ve bir gün patlama noktasına geldiğinde çok daha kötü olacağını ve ruhen bize zarar verebileceğini düşündüm. Yani sorunları aşamaz duruma geldim. Düşünüyorum, sağa çeviriyorum sola çeviriyorum ama olmuyor. İçimdeki kırgınlıklar geçmiyor. Ben biraz ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü artık kafamı toparlayamıyorum, işimi yapamaz hale geldim. Ve mutsuzluğum ne yazık ki dışarıdan da farkedilebilir hale geldi. İnsanlar ilk defa bana senin canın neden sıkkın diye sormaya başladılar. Eğer bu soru bana soruluyorsa, muhtemelen farkında olmadığım ciddi sıkıntılarım varmış ve ben bunları hep gizlemişim. O nedenle bir süre ayrı kalalım, ölçelim biçelim ve tartalım sonucu ne olacaksa buna zaman ve kalplerimiz karar versin dedi.
Süre ne kadar peki dediğimde ise belki 15 gün, belki 1 ay dedi. Yani eşimin huyunu bildiğim için ve böyle bir şeyi çok zorda kalmadığı sürece istemeyeceğini bildiğim için kabul ettim, peki dedim. Ama yine yuvamıza döncez dimi dedim, zaman gösterecek dedi.
Yarın mesai bitiminde işten çıktığımda hazırlanmış olursun, birlikte gideriz seni ailenin yanına bırakır ben dönerim senin için uygun olur mu dedi, bende peki dedim.
Kısacası durum sanırım boşanmaya doğru gidiyor. Bu saate kadar durdum durdum kafayı yeme noktasına geldim düşünmekten, bende buraya yazıp içimi dökmek istedim.
Lütfen kırıcı şeyler yazmayın..
O kişi değilsen bile bu yalancı olduğun gerçeğini değiştirmiyorBeni şikayet et ve bu konuyu unutma tamam mı ve birazcık da gururunuz varsa, şikayetiniz sonucu o bahsettiğiniz her kimse o çıkmadığımda gelip bu konuda özrünüzü dileyin.
Hayır o üye olmasa bile sadece o anlaşılır.. doğru mu değil mi anlaşılmaz niye özür dilersiniz diyor anlamadım. Bak burda böyle demiştin dediğimizde bile bizi suçlu çıkarmaya çalışıyor. Çıldiriciğim...Çekemiyorsun belli diyor bir de dokunmuş sana diyorKonular hep aynı. Mükemmel eş / sevgili anlayışlı zengin. Sonra bir anda nedensiz şekilde size kötü davranmaya başlıyor
Siz bütün anlayışlı halinizle üzülüp kendinizi yataklara atıyorsunuz. Artık senaryoyu değiştirme vakti gelmedi mi?
Sen kimsin len defol git falan yaziyosun millete,özür diliycegim zaman pm at bebisim, halledicem ben o is bendeMuhakkak bu ortaya çıkacaktır. Ama umarım, burada böyle ahkâm kestiğiniz kadar cesareti özür dilemek için de kullanırsınız. Çünkü yönetim inceledikten sonra özür dilemek zorunda kalacaksınız. Ve lütfen şikayet edin beni ki biran önce araştırılsın ve nolur artık defolup gidin şu konudan. İlla yani insanı zorla tahrik ediyorsunuz. Her insanın bir sabrı var ve şuan başımda olan dert ortada ve sizin ütopyalarınızla uğraşıyorum.
BeklemedeyimBeni şikayet et ve bu konuyu unutma tamam mı ve birazcık da gururunuz varsa, şikayetiniz sonucu o bahsettiğiniz her kimse o çıkmadığımda gelip bu konuda özrünüzü dileyin.
Sen kimsin len defol git falan yaziyosun millete,özür diliycegim zaman pm at bebisim, halledicem ben o is bende
Senin kadar degil bebisim, uctu kuşunZavallısın.
Beklemedeyim
Tahin'in dediği gibi diğer konuda sabaha iş var dedi, şimdi de 2 3 aydır çalışmıyorum diyor. O üye değilse bile bu konu inandırıcı değil.Hayır o üye olmasa bile sadece o anlaşılır.. doğru mu değil mi anlaşılmaz niye özür dilersiniz diyor anlamadım. Bak burda böyle demiştin dediğimizde bile bizi suçlu çıkarmaya çalışıyor. Çıldiriciğim...Çekemiyorsun belli diyor bir de dokunmuş sana diyor
Hiçte sandığınız gibi sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş, adam sabrediyormuş sadece. Bu saçma sapan enişte merakınızda tüy dikmiş.Hayır herhangi bir şey söylemedim. Yani bir açıklama yapmakta gelmiyor doğrusu içimden. Bakalım gidince ne olacak inanın ne diyeceğim bilmiyorum. Susmak geliyor sadece içimden.
Bu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Enistenden sizene adam haklı kimse kimseyi sevmek zorunda değil görüşmek zorunda değil siz enişte için huzurunuzu bozmussunuz neden bu ısrarcılığınız eşiniz iyi sabırlı davranmış size karşı bencede çok fazla olmuş enişteciliginizMerhaba,
Daha önce bir konu açmıştım, bir çok kişinin kalbini kırdım. Özür dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(
Kısaca özet geçmek gerekirse,
Eşimle o günden beri maalesef bir soğukluk vardı aramızda. Eşim eski neşesini kaybetmiş, sürekli düşünceli şekilde duruyordu. Arkadaşları çağırıyordu gitmiyordu, sürekli sigara içip düşünüyordu. Soruyordum herhangi bir sorun yok genel diyordu. Ta ki bugüne kadar..
Akşam işten geldi, yemek yemedi direkt balkona çıktı sigara içmeye başladı. Ne oldu konuşmak ister misin dedim otur dedi ve başladı.
Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor. Düşünüyorum düşünüyorum aklımdan çıkmıyor. Sanırım çok yıpranmışım ama içimdeki sevgiye güvenerek hep bunu baskılamışım. Ama son yaşanan olaylar sonrası, sorunları fazlasıyla içime sindirdiğimi ve bir gün patlama noktasına geldiğinde çok daha kötü olacağını ve ruhen bize zarar verebileceğini düşündüm. Yani sorunları aşamaz duruma geldim. Düşünüyorum, sağa çeviriyorum sola çeviriyorum ama olmuyor. İçimdeki kırgınlıklar geçmiyor. Ben biraz ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü artık kafamı toparlayamıyorum, işimi yapamaz hale geldim. Ve mutsuzluğum ne yazık ki dışarıdan da farkedilebilir hale geldi. İnsanlar ilk defa bana senin canın neden sıkkın diye sormaya başladılar. Eğer bu soru bana soruluyorsa, muhtemelen farkında olmadığım ciddi sıkıntılarım varmış ve ben bunları hep gizlemişim. O nedenle bir süre ayrı kalalım, ölçelim biçelim ve tartalım sonucu ne olacaksa buna zaman ve kalplerimiz karar versin dedi.
Süre ne kadar peki dediğimde ise belki 15 gün, belki 1 ay dedi. Yani eşimin huyunu bildiğim için ve böyle bir şeyi çok zorda kalmadığı sürece istemeyeceğini bildiğim için kabul ettim, peki dedim. Ama yine yuvamıza döncez dimi dedim, zaman gösterecek dedi.
Yarın mesai bitiminde işten çıktığımda hazırlanmış olursun, birlikte gideriz seni ailenin yanına bırakır ben dönerim senin için uygun olur mu dedi, bende peki dedim.
Kısacası durum sanırım boşanmaya doğru gidiyor. Bu saate kadar durdum durdum kafayı yeme noktasına geldim düşünmekten, bende buraya yazıp içimi dökmek istedim.
Lütfen kırıcı şeyler yazmayın..
Niye öyle olsun büyük ihtimalle uykusu kaçma pahasına da olsa eşiyle vs kahve keyfi yapıyordur şu an karşılıklı...Başkaları derdine yansın.Zavallısın.
Ben neden özür diliyorum anlamadim?
Senede iki kere tatilleri birleştirip eşimin ailesine gidiyorum ,şu eğitimleri aldım, siz baba parasıyla yaptınız, yarin ise gidiyorum siz takılın, gecenin körü eşimle kahve içiyorum, eniştem soyle böyle diye sıralayıp,
Sonra da ayrıldım işten ama sorunlu değil nolacak diye konuyu kapatıyorsunuz da biz hatirlatinca niye özür diliyoruz ??
Neyse madem gidin annenizin yanına, az ailenizle takılırsınız, enişte kendini över,belki hikayenin devamında eşiniz size yeni hediyelerle kapıya gelirbungalov falan ya da bi otel tatil yaparsınız, bize anlatır sevinirsiniz.
Biz de ikna oluruz,hikayenin sonunda kocanizin evine dönersiniz, hatta dönmek istemezsiniz eşiniz çıtayı yükseltiro zaman bizler hep mahcup oluruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?