Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Olmayan şeyi söylediği ortaya çıkan da böyle konuşmaz ama ya nerde kaldı bir kızarma, bozarma

Yani bence de iş bayağı büyür.
En azından durum netleşene kadar ben olsam kimseye duyurmazdım.
O kız kardeş nasıl bayram eder şimdi. Sırf bu zevki yaşatmamak için bile olsa bir ay saklardım.

Arkadaşlar sizlere iyi geceler. Ben yatıyorum. Çok eğlenceliydi ama malum sabah iş var. Hepinize iyi eğlenceler.

Bu başka bir konuya yazdığın yorum.

Kötü ayrılmadin da arada bir çalışmaya mi gidiyorsun yoksa?

Bariz bir şekilde çalıştığını vurguladin şimdi işten çıktım diyorsun.

Oldu.

Boşanabilir diye biz size demiştik siz asla beni bırakmaz diyordunuz :/ üzüldüm iyimi size onerebileceğim hiçbirsey yok malesef

Eşiniz sadece sizden sogumadi sizi temsil eden herşeyden soğudu. Ve evet bunun en başında aileniz var.
Başka şehirde de olsa ailenizden uzağa gidin. Sizin de kafa dinlemeye ihtiyacınız olduğunu, hem kendinizi hem ailenizi hem de onu analiz eeceginizi, düşünüp tartacaginizi söyleyin. Eşiniz hem sizin ciddiyetle bu durumu ve sorunu anladığınızı anlar, hem de potansiyel aile doldurması dan uzak kalırsınız.
İki hafta falan yine ailenize uğrar açık yüreklilikle onlarla da konuşursunuz. Benim eşim böyle böyle fazlasını beklemeyin benim yuvamı da etkiliyorsunuz dersiniz. Ama cidden bı check edin kendinizi sakın salim kafayla.

Yani onu da düşündüm ama bekar bir arkadaşım yok. Başkasının evine gidip de rahatsızlık vermekte istemiyorum.
Keşke sadece işi yalan olsa:))

Olmayan şeyi söylediği ortaya çıkan da böyle konuşmaz ama ya nerde kaldı bir kızarma, bozarma

Yani belli ki size baya bi dokunmuş. O kadar dokunmuş ki ard arda gömmeye çalışma çabanız bile takdiri hakediyor. Neyse dilediğinizi yazın size verecek başka cevabım yok. Herşeyi yazdım yukarıda.

Eşinizi o kadar iyi tanımanıza rağmen bu kadar eniştemle geçin diye diretmek akıl işi değil.

Kırılacaksınız ama yapacak bişey yok eşinizi haklı buluyorum.

Eşiniz bi süre ayrı kalalım dediğinde anlayışla karşıladığınız kadar keşke enişte konusunda da anlayışla karşılasaydınız. Demekki karşılayabiliyormuşsunuz (ama sizde kendi duygularınıza göre belirleniyor bu durum) Eşiniz net, gururlu ve tabiri caizse tükürdüğünü yalamayan biriymiş bi önceki konuda bahsetmişsiniz. Boşanma korkusundan ayrı kalma mevzusuna ısrar edememişsiniz. Çünkü üstüne giderseniz daha da kopacak farkındasınız. Şu tavrı keşke enişte konusunda sergileseydiniz şuan bu durum olmazdı. Eşinizi çok iyi anlıyorum İrite olduğum insanla bende yapmacıktan yakın davranamam. Buna zorlanmakta istemem. Adama İşteyken açmışsınız konuyu, yemekteyken açmışsınız konuyu. Sürekli gündem enişte.

Bencilsiniz çokca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle diyorum ve lütfen RİCA EDİYORUM bu meseleyi de burada kapatalım diyorum.
Iyi de onu kapa bunu kapa, Sen kafana gore esine, aklina estigi gibi bize yazip sonra kapa deyince kapanmiyo şikerim, sonra seni ne burdakiler salliyo, ne evde kocanin tahammulu kaliyo, gerci o koca var mi yok mu onu da bilemedim, oyle sürgülü pimapen degil burasi ac kapa, ac kapa, ne yazip insanlarla ne konustuguna dikkat etmezsen kimse de seni iplemez cağnim

Verilecek bir cevabin yok çünkü yalan söylüyorsun.

Ok.

Teşekkür ederim. Düşüneceğim bu dediğinizi.

Yassy'nin konusuydu di mi?

Çok dokundu çok üzüldüm aynı mahalledeyiz bize gel sen bu süreçte içim rahatlasın. Işine gider çay da iceriz kafan dağılır.

Bakın, burası her ne kadar sanal bir dünya olsa da, anonim isimlerle burada bulunuyor olsak da, biz gerçek insanlarız. Yalan bir dünya yaratıp onun üzerinden insanlara sataştınız. Hem de bir tık kadar uzak bir mevzuda arka arkaya yalanlar sıralamışsınız. Ayda bilmem kaç kere tatil yapıyorum diyince, e çalışırken nasıl oluyor dendi, cumadan izin alıyorum falan diye bol keseden anlattınız. Ve daha ne yalanlar var bence de neyse...Eski mesajları okumak için hafiye olmaya gerek yok, tıklayınca çıkıyor ve yazdıklarınızı arka arkaya okuyunca kişiliğinizi ele veriyor. Eşiniz de gerçekten anlattığınız gibiyse ve ve en azından olaylar doğruysa siz kişilik olarak uyuşmuyorsunuz. Bugün olmasa yarın bu son yine gelecekti.

Evet.

Vol atmalı tutmalı begonvil masalları dinlemisiz
Öff hakikaten he!
Ben de koca koca paragraflar yazdım iki konuya da. Metin yazarıyım, kelime başına para alan bir gadınım ben! Parmaklarımı boşuna mı yordum şimdi ben? Hemi de bedavaya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…