• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Tek sebep son tartışma değil.
Eşiniz birşeyleri biriktirmiş zaman içerisinde.
Ben sizin sadece enişte konusunda sabit fikirli ve müdahaleci olduğunuzu düşünmüyorum.
Başka konularda benzer tavırlarıniz vardı muhtemelen
.
Esiniz sakin diye içten içe delirttiniz adamı, elinizde kalan bu 🤷

Hayır herhangi bir şey söylemedim. Yani bir açıklama yapmakta gelmiyor doğrusu içimden. Bakalım gidince ne olacak inanın ne diyeceğim bilmiyorum. Susmak geliyor sadece içimden.

Bu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Di mi? Dillendirmeyince sanki olmamış gibi olacak sanıyor insan.
Yani evden çıkmak bir eşik gibi. Geçilirse daha zor olacak gibi, hani çorap söküğü misali. Tekrar mı konuşsanız, bilemedim ki.

Hayır herhangi bir şey söylemedim. Yani bir açıklama yapmakta gelmiyor doğrusu içimden. Bakalım gidince ne olacak inanın ne diyeceğim bilmiyorum. Susmak geliyor sadece içimden.

Bu zamana kadar 1 kez dahi tartışmamız olmamıştı. En ufak bir bağırması dahi olmamıştı. Gayet sağlıklı gidiyordu herşey.
Tartışmayı kast etmiyorum. Önceki konuda işyerinde bile arayıp enişte meselesini açtığını söylemiştin eşine. Adam o zamanlar bu mesele için kavga çıkarmamış ama biriktirmiş. Başka şeyler de birikmiş olabilir mi diye soruyorum. Lütfen yanlış anlama ama biraz baskıcı bir tavrın var gibi. o yüzden sadece enişte meselesinde değil genel olarak bunalmış olabilir diye soruyorum

Aslında şimdiye kadar hiç tartışmamış olmanız bugünleri hazırlamış. Siz, eşiniz size ses çıkarmadığı için her şey yolunda diye düşünüp kafaniza göre davranmışsınız ama o içine atmış ve bugünlerin temeli atılmış. Sessizce soğumuş gitmiş, son olay bardağı taşırmış. Yani hiç tartışmamış olmak herşeyin sağlıklı gittiğine işaret değilmiş meğer, gayet sağlıksızmış durumlar.

Di mi? Dillendirmeyince sanki olmamış gibi olacak sanıyor insan.
Yani evden çıkmak bir eşik gibi. Geçilirse daha zor olacak gibi, hani çorap söküğü misali. Tekrar mı konuşsanız, bilemedim ki.
Söyledim, konuşarak çözülebilecekse lütfen konuşalım dedim. Hayır dedi, yani bunu konuşmak daha fazla canımı sıkıyor, içimdekileri boşaltamıyorum dedi.
Tartışmayı kast etmiyorum. Önceki konuda işyerinde bile arayıp enişte meselesini açtığını söylemiştin eşine. Adam o zamanlar bu mesele için kavga çıkarmamış ama biriktirmiş. Başka şeyler de birikmiş olabilir mi diye soruyorum. Lütfen yanlış anlama ama biraz baskıcı bir tavrın var gibi o yüzden soruyorum

Yani annemin daha önce yaptığı şeyler, işte o malum şahısla sıkı fıkı olup, eşimi değersiz hissettirmeleri, eşimin ağır başlı oluşuna laf edilmesi falan filan. Yani ben baskı yani bilmiyorum ya off

Aslında şimdiye kadar hiç tartışmamış olmanız bugünleri hazırlamış. Siz, eşiniz size ses çıkarmadığı için her şey yolunda diye düşünüp kafaniza göre davranmışsınız ama o içine atmış be bugünlerin temeli atılmış. Sessizce soğumuş gitmiş, son olay bardağı taşırmış.
Önceki konuda ben de yazmıştım. Konu sahibi üzülmesin diye adam her şeye tamam demiş. Lüks bir oteldeki rezervasyonu, sırf kardeş kaprisi yüzünden ertelemişti adam. Bu ve bunun gibi birçok mantık dışı isteğe tamam demiş, bir kısmını Begonvil'e bile yansıtmamış. İşte Begonvil de uyumuş bir güzel. Rüya görürken adam kabus yaşıyormuş meğer. Sonunda da uyanmış. Böyle olabilir bakın.

Haa unuttum söylemeyi, en çok ağırına giden şey olmuş,

Bana hediye telefon almıştı 15-20 gün oluyor işte. Ben sadece öpmüş teşekkür ederim demiş geçmişim. Yani insan bi sevinirdi, sevinmese dahi sevinmiş gibi yapardı falan dedi. Aldın kenara koydun, işine devam ettin. Bence bi nezaketen kurcalayabilirdin dedi. Bu çok ağırına gitmiş işte.

Ama bunda da inanın kötü bi amaç niyetim yoktu. Yani zaten sağolsun ihmal etmez sürekli hediye alırdı. Yani bu yüzden normal bi durum gibi gelmişti o yüzden de öyle yapmıştım :(

Söyledim, konuşarak çözülebilecekse lütfen konuşalım dedim. Hayır dedi, yani bunu konuşmak daha fazla canımı sıkıyor, içimdekileri boşaltamıyorum dedi.
O zaman uzatmanın alemi yok. Siz de kararlı bir duruş sergileyin. Ne bileyim fazla diretip adamın vicdanına oynamak da hoş olmaz. Zaten hiçbir şeyi de çözmez. O zaman siz de sessizce gidiverin. Biraz rahat bırakın bakalım. Olacağına varacak zaten iş.

O zaman uzatmanın alemi yok. Siz de kararlı bir duruş sergileyin. Ne bileyim fazla diretip adamın vicdanına oynamak da hoş olmaz. Zaten hiçbir şeyi de çözmez. O zaman siz de sessizce gidiverin. Biraz rahat bırakın bakalım. Olacağına varacak zaten iş.
İşte o gitmek kolay olsa.. O kadar zor geliyor ki. Kendi kendime diyorum keşke sabah olmasa hep gece kalsa..

Haa unuttum söylemeyi, en çok ağırına giden şey olmuş,

Bana hediye telefon almıştı 15-20 gün oluyor işte. Ben sadece öpmüş teşekkür ederim demiş geçmişim. Yani insan bi sevinirdi, sevinmese dahi sevinmiş gibi yapardı falan dedi. Aldın kenara koydun, işine devam ettin. Bence bi nezaketen kurcalayabilirdin dedi. Bu çok ağırına gitmiş işte.

Ama bunda da inanın kötü bi amaç niyetim yoktu. Yani zaten sağolsun ihmal etmez sürekli hediye alırdı. Yani bu yüzden normal bi durum gibi gelmişti o yüzden de öyle yapmıştım :KK43:
İşte, sizin sorununuz bu, temelde.
Adamın iyiliğini, kibarlığını, düşünceli halini mecburiyet olarak görmüşsünüz, sonsuza kadar her koşulda sürecek sanmışsınız. Sadece siz de değil, tüm aileniz.
X nasıl olsa bir şey demez, X nasıl olsa alınmaz diye diye adamı öteleyip durmuşsunuz.
Takdir görmek her yaşta bir ihtiyaçtır. Çocuklukta fazladır, evet. Ama yetişkinlikte de ihtiyaç duyarız. Her yaptığına aferin deyin demek değil. Ama bdv'de eve ekmek parası bırakmayan kocaların yanında sizinki elmas gibi parlıyordu be Begonvil.
Azıcık adamın yaptıklarını takdir etseydiniz ne olurdu ki? Ya bana telefon alsa biri, cidden sevinirdim. Ya da herhangi bir şey, fark etmez. Sizi düşünmüş, nasıl tepki vereceğinizi hayal etmiş. Ama sonuç hayal kırıklığı olmuş.
Adam temelde bundan sıkılmış.
Çok rutine bağlayıp sevinci, tutkuyu öldürmüşsünüz. Adam renkli iken siz kahverengi kalmışsınız.

Son düzenleme:
Adama resmen aydınlanma gelmiş 😯😯

Siz çalışmıyor muydunuz bankada?
Nasıl başka şehire gideceksiniz?
Aynı şeyi sordum şimdi? Öyle gidiliyorsa ben de haftaya diyeceğim müdüre, eşimle kavga ettim 15 gün bilemedin 1 ay yokum biraz uzak kalmaya karar verdik haberiniz olsun diye

Hep bi couple takilma sevdalari olmadi iyi gecin iyi gecin baskilari… anlamiyorum malesef… sevmeyince sevmez insan zorunda da degildir selam verir saygi duyar bitti gitti. Esiniz muhtemelen gun boyu yogunluktan hicbir zaman bu adamla olan bi sorun uzerine dusunmedi cunku yogun adam. Ama siz gunlerce bu konuyu acarak adami cildirttiniz. Yapmayin acin bi kitap okuyun film elestirisi bakin hobi edinin. Hayat kardesinizin kocasi anneniz babaniz bilmem ne demek degil. Kiymetli biseyler yapin esinizle kaliteli sohbet konulari bulun. Esiniz cok hakli. Gidip ailenizle 15 gun bu konulari konussaniz size iyi gelicek dibine kadar irdeleyin eniste bacanak iliskisi uzerine tez yazin 👏🏻

Aynı şeyi sordum şimdi? Öyle gidiliyorsa ben de haftaya diyeceğim müdüre, eşimle kavga ettim 15 gün bilemedin 1 ay yokum biraz uzak kalmaya karar verdik haberiniz olsun diye
Ben de anlamadım
Uzaktan mı çalışıyor diyeceğim ama işe davet etmişti birini 🙄

Adama resmen aydınlanma gelmiş 😯😯

Siz çalışmıyor muydunuz bankada?
Nasıl başka şehire gideceksiniz?

Işiniz ne olacak? Nasıl 15 gün mü 1 ay mi belli olmayan sürede ailenize gidebiliyorsunuz?

Siz çalışmıyor musunuz ayrıca, ailenizin yanına nasıl gideceksiniz, ne kadar kalacağımız da belli değil.

Yaklaşık 1-5, 2 ay önce işten ayrıldım arkadaşlar.

Back