Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Ben de anlamadım
Uzaktan mı çalışıyor diyeceğim ama işe davet etmişti birini
Öylesine davet etmişti kafeye gel sonra gideriz diye ama anladigim konu sahibi ile aynı mahallede oturuyoruz ya da çalıştığı yerde oturuyorum. Davet ederse yine giderim belki dur bakalim

burda sayfalarca millete eşini övmüştün. Yok şöyle malvarlığımız var, yok şöyle boylu poslu yok şöyle harika diye. Aldığı dairenin fiyatını bile öğrenmiştik sayende. Hatta bazı üyelerin seni kıskandığını ima etmiştin. Forumda seni tanımayan insanlara kocanı öveceğine adamı biraz yüzüne karşı öv. Biz seni tanımıyoruz sonuçta bize övmen bir şey ifade etmez.

Siz ailenizin evine gitmeyin, aileniz sizi doldurur ve bu evliliğin toparlanacağı varsa da toparlanmaz, bence ailenize anlatmayın. Gaza getirirler sizi enişteyi istemeyen adamdan hayır gelmez derler de derler

Gitmeliyim, yani o otelde kalsa, sonuçta aynı şehirde olacağız. Yani duramam yapamam öyle de

Sanırım psikologsunuz. Tam olarak bunu söyledi. Bu sorun olunca, düşünmeye vaktim oldu. İşlerimin yoğunluğuna o kadar aldanmışım ki iş yerinde iş harici hiçbir şey düşünmemişim. Ama işi bırakıp düşünmeye başlayınca, anladım ki içimde bu sorunlar birikmiş dedi.

Yani hiç eve iş getirmez, evde iş ile ilgili de konuşmaz. İşi iş saatinde yaparım derdi.

Ben sizin gercekliginizi sorguluyorum artik. Ya hayal dunyasinda yasiyorsunuz, soyledikleriniz birbiriyle celisiyor; ya akil sagliginizda ciddi sorunlar var ya da bizimle dalga gectiginizi saniyorsunuz
Cevap hangisi olursa olsun sizi eski bir uyeye cok benzetiyorum, ispatlayamasam da bence osunuz.
Milyonda 1 ihtimal hikayeler dogruysa da kendi dusen aglamaz

Bırakın gitsin otele belki evinin rahatını özler o yüzden bile döner, siz bırakmayın evi. Aileniz zehirli yahu niye anlamıyorsunuz acaba bişi söylüyoruz şurda

Öylesine davet etmişti kafeye gel sonra gideriz diye ama anladigim konu sahibi ile aynı mahallede oturuyoruz ya da çalıştığı yerde oturuyorum. Davet ederse yine giderim belki dur bakalim

O zaman niye 3 gün önce bizi işinize davet ediyordunuz???

E daha geçenki konuda işe gideceğim inanmıyorsan özelden adresi yazayım gel çayımı iç yazmadınız mı

E buradaki insanları iş yerine davet ediyordunuz? O nasıl olacaktı?
Hayalî iş yerimi?

Arkadaşlar ayrıldıysam da sorunlu ayrılmadım sonuçta. Yani davetimde ciddiydim, sadece ayrıldığımı görüştüğümüzde söylerim diye düşünmüştüm, ama yine de daha önce çalıştığımı ispatlamak için gider şubede çay içeriz diye düşünmüştüm. Lütfen şimdi mesele bu mu arkadaşlar?

O kadar laf anlatmaya yorgunum ki, kim olduğuma inanmak istiyorsanız o olabilirim. Evet o kişiyim ben.

Yukarıda cevabını verdim. Gerçekten kim nasıl ve neye inanmak istiyorsa ona inanabilir. Kim hakkımda ne düşünmek istiyorsa onu da düşünebilir. Yani gerçekten bunları açıklamakla uğraşmak istemiyorum. Anlayış gösterin lütfen.

Eee o zaman söyleseydiniz? Bir de ben yatıyorum yarı iş var malum dediginize %100 eminim o ne olacak? Isterseniz inkar edin ama banlandiginiz konuda duruyor kabak gibi onu naparsiniz bilmem..iyice salak sandınız bizi

Saka misiniz? Bana ne sizin kim oldugunuzdan sadece burda insanlarla daha fazla kafa bulmayin demek istedim

Belki eşiniz altta kaldığınizi düşündüğünüzde hemen kendini övmek için senaryo yazdiginiza da takilmistir .
Önceki konunuzda çalışmanizin, iş yerinizin, bunları hakkıyla kazandığınizin, başkasının baba para yaptığının hic gereği yokken sıralamistiniz.
Belki de eşiniz kendinizi olmadığınız biri gibi gösterme merakınız yüzünden sogumustur .

Eee o zaman söyleseydiniz? Bir de ben yatıyorum yarı iş var malum dediginize %100 eminim o ne olacak? Isterseniz inkar edin ama banlandiginiz konuda duruyor kabak gibi onu naparsiniz bilmem..iyice salak sandınız bizi

Evet dedim. Taşlayabilirsiniz beni. Kimseyi salak falan da zannettiğim yok. Evet yazdığım çizdiğim herşeyi de biliyorum. Başka?
Saka misiniz? Bana ne sizin kim oldugunuzdan sadece burda insanlarla daha fazla kafa bulmayin demek istedim

Kim olduğumdan size neyse neden saçma sapan yok o sunuz yok busunuz diyorsunuz? İşi gücü bıraktım kafa buluyorum.

IP Adresim zaten yöneticilere görünüyordur. Eşleştirme yaparak, daha önce başka bir üyeliğim varmıymış yokmuymuş bakabilirler ama lütfen konu bu değil. Lütfen rica ediyorum.

Çünkü önceki konuda övünebileceği iki şey vardı. Kocası ve işi. Kocasıyla geldikleri hal nedeniyle övünemezdi. Geriye işi kalıyordu. Uppss! Ondan da istifa etmişti. Şimdi bunu dese, ev hanımlığı yaftası ağır gelecekti. O yüzden kendisi yalana başvurdu. Yani iki ay önce ayrıldığımı söylemesem ne olacak ki diye düşündü. Böyle olabilir.

Aynen öyle diyorum ve lütfen RİCA EDİYORUM bu meseleyi de burada kapatalım diyorum.

Keşke sadece işi yalan olsa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…