Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Uye adini hatirlamiyorum ama kocasi kendisi evde yokken usb'de eski sevgilisiyle mustehcen sayilabilecek fotolari buluyordu. Bu uye de ucarak (ucaga binecekti, bi ara telefonu kapaliymis, tam detaylari hatirlamiyorum ) esinin yanina gitmisti. Ayni dramatik anlatim tarzi. Esiyle arasinda gecen konusmayla guncellemisti okurlarini sagolsun o da. Dramatik dramatik kurgular.

Sanırım öyle bir konu okumuştum ama kim olduğunu ve detayları hatırlayamadım bende

valla ne yazsam bilemedim size esinize cok üzüldüm sizde enistenizde rahat edin artik siz önce ailem demeyi bilmediginiz icin bi yuvayi dagittiniz kafanizi iyice toplayin nasil esimi pismanligima ikna ederim onceligim artik ailem diye guven veririm onu dusunun

Sanırım psikologsunuz. Tam olarak bunu söyledi. Bu sorun olunca, düşünmeye vaktim oldu. İşlerimin yoğunluğuna o kadar aldanmışım ki iş yerinde iş harici hiçbir şey düşünmemişim. Ama işi bırakıp düşünmeye başlayınca, anladım ki içimde bu sorunlar birikmiş dedi.

Yani hiç eve iş getirmez, evde iş ile ilgili de konuşmaz. İşi iş saatinde yaparım derdi.

Yazılımcı mı eve iş getirmeyecek. Pazar günü bile görüntülü toplantı yapıyorlar. Herkesin yaptığı işler anlık sürekli kontrol edilmek zorunda. Ki evden çalışırlar yani çoğunlukla.

Alıntılamayı becerememişim. Yani diyorum ki kuzum yazılımcı eve iş getirmeyecek de kim getirecek? Çok tutarsız yazdıkların

Bu konuyu nasıl kaçırdım bilmiyorum
Sizin için telefon çikolata gibi bir şey olsa gerek haklısınız.

Eşin çok haklı . Herkes anlaşmak iyi geçinmek zorunda değilki saygı duysun yeter zaten . Baskı yapmissiniz resmen . Neden sizi bukadar etkieldiki bu durum enişte enişte diyip durmussunuz . Ayrıca esinizde çok kibar ben bir hanzoyla evliyim kıskandım doğrusu . Çok kirmissiniz onu belli varsa yoksa o demiş dışlanmış gbi hissetmiş kendini sanki

Burda ablami seveceksin, annemi seveceksin gibi sozlere maruz kalan çok kadin gordum. Durum tamamen ayni. Senin gibi onun da hisleri var. Saygisizlik yapmadigi surece kimseyi birilerini sevmeye zorlayamazsin. Eşin çok kibar geldi bu konuşmalarindan. Uzak kalmak hatani anlamak için iyi bir sure olur. Ve olurki barişirsaniz bir daha eşini sevmediği bir şey için zorlama. Saygi çerçevesinde yurutun evliliğinizi. InsaAllah yuvan kurtulur

Konular benziyor gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…