Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..

Çok özür dileyerek söylüyorum acaba konu sahibi bir wattpad yazı yazan hikayeci olabilirmi? Aklından bir koca oluşturmuş onun çevresinde hikayeler yazıyor çünkü lisedeyken bende böyle saçma sapan şeyler yazardım o uygulamaya çok tanıdık geldi hikaye enişte aşırı ütopio bir karakter cümlelerini birebir yazıyor hayalindeki koca figürü olabilir

Bence evden ayrılmayın. Aranıza iyice mesafe girer uzaklaşırsınız..sizsizliğr alışır ve boşanırsınız.

Evde kalın her fırsatta sarılın o istemese de. sevdiginizi soyleyin surekli, şımartın eşinizi ilgiden biraz. Mutsuzluğu hafifler belko düzelebikir.

Giderseniz kaybedersiniz

elin adamı için çok bunaltmadınız mı adamı hayırlısı olsun ne denir başka

Enisten de sende öff cidden kocan asiri kibar biriymis adami bu noktaya nasil getirdin tebrikler
hakikaten adam ne kadar sakin davranmış anlattığına göre çevremde o kadar çok barzo var ki böyle bi olay yüzünden evi yıkacak olan aptal saptal bağırıp zindan eden

pardonda o neden gitmiyor evden de sen gidiyorsun

Dikkatli okudum sizi suçlayarak psikolojik şiddet yapmamış. Adam net ne istediğini ve istemediğini biliyor. Bence ne yapın edin eşinizin gönlünü alın böyle bir sebeple bitmez inşallah

Siz haksızsınız tmm ama konu buralara gelmemeliydi.
Ya esiniz cok alıngan ya da sizi sevmiyor.
Tmm siz hata yapmıssınız af dilediniz bitti gitti yani bunu bosanmaya tasıması ,eğer baska bi durum yoksa sacma.
Hayırlısı hakkınızda.

Sanki eşiniz yazmış gibi yani aslında yazdıklarınizla eşinizin haklılığını ortaya cikarmissiniz :) bence eşiniz hakli beni de böyle darlayan biri olsa aynı tepkiyi veririm

belliydi böyle olacağı, bu sonu kendinize siz hazırladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…