- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.049
-
- Konu Sahibi anksiyetelibayan
Ne sözler var da işte cidden onları bile söylemeye değmez. O yavrucuğa kıyamam ben ya sinirimi bozdu konuBaban istemiyor ise otur evinde çocuğa bak. Kendi keyfin zevkin söz konusu olunca çocuğu falan gözün görmez olmuş. Hemen kocanla aran bozulunca nette yeni partner mi bulman lazım? Bu herifi çekemiyorsun ama çocuğunu bırakmayı kabullenebiliyorsun. Size bir şey düşkünü derler de banlanmak istemiyorum.
Babam beni kabul ediyor anlamakta sıkıntınız var galiba yorumlar cidden çok komik ya insanları tanımadan etmeden yazıp durun işsiz güçsüz insanlar yapar bunu zaten sadece.Babanız sizi değil torununu mu istiyor evde? Siz nerede kalacaksınız peki? Çalışmadan etmeden babanıza bile gidemiyorsanız kimin yanına gidebileceksiniz en basitinden kira var nasıl ödeyeceksiniz?
Yoo yüzüne de söylerim sen kimsin de senden çekinelimBen kimseyi aramıyorum burnunuzu bilmediğiniz seylere sokmayın klavyeden yazmak kolay bu yazdıklarınızı genel olarak kimseye yüzüne söyleyemezsiniz.
Ya ne aramayacak yalan. Bir dalı tutmadan öbürünü bırakmayangillerden. Hayır karı koca ikisi de aldatmış bir de. Şimdi de mideleri almış geri aynı eve girmişlerAramıyorsanız neden eşinizi aldattınız?
Liseli misin kızım sen? Çoluk çocuk yapıp yapıp sevgisiz nasıl devam edecek diyor bir de. Senin aradığın sevgi değil kendimizi kandirmayalim bence. Mantıklı olun azıcık.Ama sevgisiz hayat nasıl devam edecek ki
Yo boşanmadan sevgisiz hayat nasıl geçer diyen herkese bu cümleleri direkt yüzüne yüzüne söylerim. Fazlasını da söylerim de burda hakaret sayılır banlanırım diye söyleyemiyorum. Ayrıca konu açma sebebin yorum almak değil mi? Biz burnumuzu bir yere sokmuypruz yani sen yorum istiyorsunBen kimseyi aramıyorum burnunuzu bilmediğiniz seylere sokmayın klavyeden yazmak kolay bu yazdıklarınızı genel olarak kimseye yüzüne söyleyemezsiniz.
Ha ha haLiseli misin kızım sen? Çoluk çocuk yapıp yapıp sevgisiz nasıl devam edecek diyor bir de. Senin aradığın sevgi değil kendimizi kandirmayalim bence.
Edebinle yorum yap canım o zaman zerre umurumda değilsiniz sizin gibilerYo boşanmadan sevgisiz hayat nasıl geçer diyen herkese bu cümleleri direkt yüzüne yüzüne söylerim. Fazlasını da söylerim de burda hakaret sayılır banlanırım diye söyleyemiyorum. Ayrıca konu açma sebebin yorum almak değil mi? Biz burnumuzu bir yere sokmuypruz yani sen yorum istiyorsun
Ağlayacak haline ağlayabilecek kadar onur sahibi olmadığın için gülmeye devam et. Çocuğu bırakır tiktokta partner ararsın artık sevgisiz olmaz çünkü.Ha ha ha
Bize neyse ne diye konu açıp sinirimizi zıplatıyorsun?Ben çocugu mu bu yaşa kadar ben getirdim yabancı birine de bırakmıyorum ilerde babamı ikna edip çocugu mu alırım size ne fitne fücurlar kınadığınız ne varsa yaşayacaksınız.
Keşke sen ve kocan boşanmadan edebinizle davransaydınız. E umrunda olamayız zaten çocuğun umrunda değil senin biz mi umrunda olacağızEdebinle yorum yap canım o zaman zerre umurumda değilsiniz sizin gibiler
Yaşamıcaz kudurBen çocugu mu bu yaşa kadar ben getirdim yabancı birine de bırakmıyorum ilerde babamı ikna edip çocugu mu alırım size ne fitne fücurlar kınadığınız ne varsa yaşayacaksınız.
Deli midir nedir? Kocası ile birbirini aldatıyorlar biz de fitne fücur oluyoruz.Bize neyse ne diye konu açıp sinirimizi zıplatıyorsun?
Aynısını yazacaktım. Sevgi(!) dışında umrunda olan bir şey var mı, sanmıyorum.Keşke sen ve kocan boşanmadan edebinizle davransaydınız. E umrunda olamayız zaten çocuğun umrunda değil senin biz mi umrunda olacağız
Çifte boynuzDeli midir nedir? Kocası ile birbirini aldatıyorlar biz de fitne fücur oluyoruz.
Bunlar herkesi kendileri gibi biraz “şey” sanıyor galibaYaşamıcaz kudur
Hanfendi ben sadece durumu anlamaya çalışıyorum farkında mısınız?Babam beni kabul ediyor anlamakta sıkıntınız var galiba yorumlar cidden çok komik ya insanları tanımadan etmeden yazıp durun işsiz güçsüz insanlar yapar bunu zaten sadece.
Bize neyse ne diye konu açıp sinirimizi zıplatıyorsun?
Aynısını yazacaktım. Sevgi(!) dışında umrunda olan bir şey var mı, sanmıyorum
Ha haÇifte boynuz