Sancılı Adet (Dismenore)

Mrb kizlar bende orta okukda ilk adet olmamdan itibaren bugune kadar her ay asiri sanci cekiyorum, her turlu agri kesiciyi kullandim gece yarilari acillere dicloflam igne vurulmak icin cok gittim bende 2 yila yakin sure once evlendim ama adet sancilarim yine gecmedi son 6 aydan beri adacayi iciyorum . Adet gunumde veya bir gun oncesiden tane halinde adacayindan bir tutam atiyorum buyuk bir su bardagina gunde iki kez iciyorum. Cok yararini goruyorum adet agrim cok azaldi bununla birlikte gunde 1 tane apranax fort ta iciyorum. Ama adet gunlerimde evden cikmayi birakin yataktan kalkmak istemiyorum en ufacik bir esinti bile agrimi arttiriyor, her seyden rahatsiz oluyorum , asiri terliyorum ve inanin dunya ile iribatim kopuyor. Cok kotu ya ortaokulda lisede izin alip dersten cikardim. Universitede o gun derse gitmezdim simdimemur oldum igne vurdurmak icin izin alip hastaneye gidiyorum . Yasam kalitemi cok etkiliyor inanin cektigim sanciyi suratimin seklinden isyerindeki erkekler bile hissediyorlar. Bende adacayimi isyerinde eksik etmiyorum gunde 3 bardaga kadar iciyorum beni tekrahatlatan bu

adet sancısı çok çekiyorum üstelik adetlerimde düzensiz. bıde kistm çıktı başıma.. doktor progestan verdi bunla birlikte soğan suyu içsem zararı olur mu hem hap hem soğan suyu.*

Merhaba arkadaslar

Evlenmeden once yoktu ama evlendıkten sonra tum hayatımı alt ust edecek sekılde adet goruyorum .Ben ıse gıtsem dıyorum demekkı adet oldugum gunlerde ne yapacagım dıyorum kendıme o kadar yanı..Ama bır ılac bana cok ıyı geldı.Geralgıne-k ısımlı ılac.Allah a sukur edıyorum.Bundan sonra da kullanmaya devam edıcem.Anında kestı sancımı bes dakıka gecmeden.Bu ılac hazır evde vardı gecen yıl esıme dr tavsıye edıp yazmıstı.Prospektus okundugunda regl agrılarında da kullanıldıgını okuyunca cekınmeden kullandım ve bıngoo...
=) dun adet oldum ve aldım bır tane..cok sukur bıttı sancım.

İlaç yerine evde bulundurulan otlardan kekik nane gibi adet sancısına iyi gelen bir bitki çayı var mı bildiğiniz ? Adet sancısı çekmekteyim

kızlar merhaba normalde adetim sancilı gecer bu sefer hiç bi belirtisi yokken başladı....... boyle bi durumda olan var mı

benımde hep agrılı gecıyor

başlığı gördüm ve konuya atladım ne yaparsam yapıyım adetim çok sancılı bulantılı geçiyor.
iki ağrı kesici ilk sancıda hafifletiyor daha sonra ilaçların etkisi geçince 1 ağrı kesici daha alıyorum.
doktor rahim tersliği var o yüzden olabilir demişti.
üüüfffff çok zor ya evlenince geçer demişlerdi ne alakaysa

uzun zamandır bebek istiyorum her adetim geçtiğinde allahım hamileyimdir inşallah die dua ediyorum sonra adet belirtileri ortaya çıkınca allahım inşallah sancısız olsun diye dualar ediyorum yine aynı hislerdeyim ne zman bitecek bu hislerrrrr

Ben de yıllardır çekiyorum o lanet ağrıyı ama Yazz kullanmaya başladığımdan beri hiç acillik olacak kadar ağrım olmadı çok şükür.. Ne rezil bir şeydir o sancı ya.. :18:

canım benım ablam nefrolojıde doktor ve tek majezıkıle bobrek yetmezlıgıne gıren bı hastası vardı dıkkatlı iç derım sana cook agır bır ılac cunku

beni anlatmışsınnnnn şuan aynı durumdayım önce hayalkırıklığı hamile olmamaktan sonra ya sancı olursa ve evet beklenen kabuss mide bulantısı kıvranma offff yeter yaaa

Ben de yıllardır çekiyorum o lanet ağrıyı ama Yazz kullanmaya başladığımdan beri hiç acillik olacak kadar ağrım olmadı çok şükür.. Ne rezil bir şeydir o sancı ya.. :18:

Adet agrsna onere bilecegim harika bi ilac ben gibi hastanye kaldrlan ve bayilan biri bu agrnin ne demk oldgnu cok iyi anlyrm..dexmol suda eritilyor

beni anlatmışsınnnnn şuan aynı durumdayım önce hayalkırıklığı hamile olmamaktan sonra ya sancı olursa ve evet beklenen kabuss mide bulantısı kıvranma offff yeter yaaa

Dexmol dye bi hap var hep adet agrsni hemde mide bulantsni keziyor cok faydasni gordum yaklsk 4senexir kullnyrm adetmi bile duzene koydu ve adetimi kesmiyor hamile oldgm u sanip umudumun hayalimin yikilsndan sonra enazndan bu agryu cekmiyormum tavsye ederi..m

canım teşekkürler alakan için ben dr. un verdiği en etkili ağır ilaca fitile rağmen dün yine fenalaştım bunu bir araştıracağım çok teşekkürlerrrr inşallah banada fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…