- 16 Nisan 2014
- 22
- 3
benim de adet dönemlerimde çok şiddetli ağrılarım oluyo 3.günü bile şiddetli ağrı yaşadığım zamanlar oldu
doktora gittim yüksek dozda ağrı kesici verdi ama adetimin ilk günlerinde bile zor geçiriyor ağrılarımı
şu an pko hastasıyım doktorum dk. hapı verdi 6 ay kullanacam dk hapları ağrıları hafifletiyormuş inşallah benim de hafifler artık dayanamıyorum ağrılara
bide sancılı adet dönemi geçirenler çocuk doğururken rahat olur çok sancı çekmez diye duydum
böyle bi şeyi duyan yada yaşayan var mı kızlar?
Arkadaşım Rituel de Beaute özel günler için bant kullanıyorum ben, çok faydasını gördüm.
Hatta ağrılarım fazla olduğunda bir tane de bel bölgeme takıyorum.
Dene istersen
şu an hap kullandığım için kendi kafama göre şeyler kullanmak istemiyorum canım
yan etkisi var mıdır yok mudur bilmediğim için kullanmam doğru olmaz
yine de tavsiyen için tşk ederim
Ağrını gideriyorsa her yol mübahtır :)
Benim antibiyotik, hap, şurup gibi şeylere karşı bir takıntım var, ısı daha doğal bir yol olduğu için özel gün bandı kullanıyorum.
Geçen gün ateşim yükseldiğinde acile götürdüler, doktorla resmen pazarlık yaptık ilaç vermesin diye :)
ağrımı giderirken bana zarar verecekse o yol bana mübah değildir canım
o kadar ağır hap kullanmama rağmen ağrım geçmiyorsa bantın faydalı olacağını hiç mi hiç sanmıyorum
ilaçlar uzun süre kullanımda tehlikeli olabiliyor ama kendi kafama göre almıyorum sonuçta doktor tavsiyesiyle kullanıyorum
arkadaslar sancili adet ile cocuk olmamasi arasinda bi baglanti varmi? bilgisi olan varmi? ozellikle doktorunda boyle bisey duyan!?
evet papatya olabilir civanperçemide iyi geliyo diye duydum.papatya kaynatın için iyi geliyor maydanoz suyuda akıyor deneyin derim
çok tşk bu arada umarım işe yarar canımdan can gidiyo çünkü ilk gün.evet papatya olabilir civanperçemide iyi geliyo diye duydum.
Amin inşallah Çok Garip Bişey yani Tatlı Görünce Midem Kalkar Bu Dönemde Sürekli Tuzlu kurabiye vişne suyu :))benımde oyleydı çok iyi anlıyorum sancı çekeni,şifa bulursunuz inşallah