Sancılı Adet (Dismenore)

Adet agrsna onere bilecegim harika bi ilac ben gibi hastanye kaldrlan ve bayilan biri bu agrnin ne demk oldgnu cok iyi anlyrm..dexmol suda eritilyor

Dexmol ilacın adı dimi reçetesiz alabiliyormuyuz acaba 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnternetten bulabilirsiniz. Aslında ürünün internetten satışı yasak şirket politikalarına aykırı olduğu için internet satışına onay vermiyorlar.
kullanmanızı tavsiye ederim. Şimdi burada adres mail telefon yazsam reklam amaçlı üyelik olduğu için üyeliğimi iptal ederler:) 25 msjım olmadığı içinde özel msj atamıyorum hayırlısı diyorum :)

Yinede teşekkür ederim :)

kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana

benim de adetlerim çok ağrılı geçer . erken yaşta adet oldum 11 ya da 12 yaşındaydım sanıırm . şimdi 22 yaşındayım ve ilk olduğumdan bu yana her ay ağrı kesici kullandım . eskiden daha fazla kan gelir ve 7 günü bulurdu şimdiler de 3 5 gün anca oluyo ve ciddi bir azalma söz konusu . doktora da gitmiyorum düzenli diye ama şimdi bi korktum acaba bi sorun var mıdır doktora gitmeli miyim ?

benim de adetlerim çok ağrılı geçer . erken yaşta adet oldum 11 ya da 12 yaşındaydım sanıırm . şimdi 22 yaşındayım ve ilk olduğumdan bu yana her ay ağrı kesici kullandım . eskiden daha fazla kan gelir ve 7 günü bulurdu şimdiler de 3 5 gün anca oluyo ve ciddi bir azalma söz konusu . doktora da gitmiyorum düzenli diye ama şimdi bi korktum acaba bi sorun var mıdır doktora gitmeli miyim ?

Canım haline şükret agrı kesiciyle durabiliosan ben hastanelik oluyorum :) dün ambulans geldi gece 3 de hareket edemedigimden :KK43: ama bu özel günler için die bi bitki çayı var onu 2 gün öncesinden içmeye başla çok rahatlatıyor

Canım haline şükret agrı kesiciyle durabiliosan ben hastanelik oluyorum :) dün ambulans geldi gece 3 de hareket edemedigimden :KK43: ama bu özel günler için die bi bitki çayı var onu 2 gün öncesinden içmeye başla çok rahatlatıyor

Çay ? Adı özel günler mi nereden bulabilirim ki

Buyuk marketlerde falan olur Migros ta falan üstünde özel günler için yazıyor

Çay ? Adı özel günler mi nereden bulabilirim ki

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398165856.439561.jpg

doğum sonrası geçer dediler ama bende geçmedi buscopan ve arveles olmadan ağrılarım geçmiyor. bazen bulantıdan dolayı hap da kullanamıyorum ve iğne oluyorum.

doğum sonrası geçer dediler ama bende geçmedi buscopan ve arveles olmadan ağrılarım geçmiyor. bazen bulantıdan dolayı hap da kullanamıyorum ve iğne oluyorum.

bende sızın gıbıyım acillere gidiyorum :KK43:((

günde bir ada cayı ya da özel gununuz de
cıvan percemı cayı kaynatın tou aktardan alıp
dıger gunlerde ada cayı ıcmeyı alıskanlık halıne getırın

bende sızın gıbıyım acillere gidiyorum :KK43:((

günde bir ada cayı ya da özel gununuz de
cıvan percemı cayı kaynatın tou aktardan alıp
dıger gunlerde ada cayı ıcmeyı alıskanlık halıne getırın

çok tşk ler deneyip göreceğiz. sağlıklı günler

Benim de adet dönemlerimde çok ağrım oluyor hatta ağrı kesiciler bile pek işe yaramıyor. Sıcak tutmak, yorulmamak ne yaptıysam hep ağrılı adet geçiriyorum. Şimdi bir de sorunum var. Onu başka bir başlıkta paylaşmak daha doğru olur heralde...

benim de adet dönemlerimde çok şiddetli ağrılarım oluyo 3.günü bile şiddetli ağrı yaşadığım zamanlar oldu
doktora gittim yüksek dozda ağrı kesici verdi ama adetimin ilk günlerinde bile zor geçiriyor ağrılarımı :KK50::KK50:
şu an pko hastasıyım doktorum dk. hapı verdi 6 ay kullanacam dk hapları ağrıları hafifletiyormuş inşallah benim de hafifler artık dayanamıyorum ağrılara :KK50:
bide sancılı adet dönemi geçirenler çocuk doğururken rahat olur çok sancı çekmez diye duydum
böyle bi şeyi duyan yada yaşayan var mı kızlar?

X