- 21 Ekim 2013
- 297
- 48
- 34
Sancili adet omur boyumu surer
Sancılar bu sıkıntıyı çekenlerin çoğunda ilk gebeliğe kadar sürüyor, sonrasında ya tamamen kesiliyor ya da makul ölçülere geliyor canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sancili adet omur boyumu surer
arkadaşlar bendede son 2 aydır ara kanama başladı nişanlıyım düğünüme 8 ay var çocuk olmaz diye korkuyorum 3 aylık ilaç tedavisi var sonra geömezse ne olur ne biter bilmiyorum çok endişeliyim
10 senedir regl oluyorum, her seferinde kendimi yerlere atıyorum. çok fena çok. hayatımı etkiliyor, kendimden tiksinir hale geliyorum. uzun süre majezik kullandım ama ağır olduğu için başka ilaçlar da denedim sürekli. şimdi maximus diye bir ilaç var, ona geçtim. çok memnunum. mideyi hiç rahatsız etmiyor ve yarım saat içinde etki gösteriyor. bir deneyin derim.
ben sabah adet oldum suanda deliricem çok ağrım vaar agrı kesici içtim ama etkisi geçti
Buscopan ıcebılıyorsan onu ıcmenı tavsıye eerım hemen delı gıbı her ay agrı ceken bırı olarak bende aynı dertten muzdarıbım,doktora gıttınızmı bunun ıle ılgılı bı kontrol fln yapıldımı.ben yaptırdım hıc bırsey cıkmadı doktor genetık dedı sadece
bana apandist olabilir mi falan dedi kan aldırdık bişey çıkmadı
bunu deneyecem ilaçda fayda etmiyo çünkü. bu arada bende evlendim ama geçmedi :) hiç riske atmaherkeste faydası olur mu bilmem ama kendim deneyip memnun kaldığım bir yöntemden bahsedeyim.benimde evlenmeden önce adetimn ilk günü çok sancılı geçiyordu 3 4 tane farklı ilaç kullandım bi kaç defa ilaçlar fayda etmeyince iğne falan vuruldum en son çareyi acı elma yağında buldum :) adet olacağımı anladığım geceden yada gündüz hemen ilk iş bu yağı önce 3 4 damla dilime damlatmak sonrada bir bardağa damlatıp üzerine çok az su koyup içmek oluyordu ve her zaman da işe yaradı bu güne kadar.öyle belli bir ölçüsü yok kafama göre bazen bardağa 5 6 damla bazen 10 damla bile damlatıyordum.yani ben bi sürü ilaç içmektense bunu daha zararsız bulduğumdan yapıyordum.benim sancılarım sadece karın ve kasık bölgemde oluyordu.ablamda bir keresnde sancı çekiyordu onun bacağına da vuruyormuş ona da vermiştim o da kullandı onunda ağrısı geçti şuan kullanıyor mu bilmiyorum.evlenince bu ağrılar geçer falan diye duymuştum ben yeni evliyim hala kullanıyorum yağı belki artık ağrı falan olmayabilir.hiçbir sosyal güvencem yok şuan bu yüzden cesaret edip yağsız regl dönemini atlatırmıyım diye denemiyorum.her ihtimale karşı içiyorum yağı.evlenmeden önce aldığım yağ adaçaylıydı daha sonra aldığım yağı acı elma yağı diye aldım ama bu baya acı çıktı o yüzden on damlaya kadar artırmıyorum damla sayısını neyse kızlar bence sizde bi deneyin en azından ilaç kullanmaktan daha iyidir hem belki görürsünüz side faydasını