- 2 Nisan 2014
- 187
- 79
Mhh insallah grrsncanım teşekkürler alakan için ben dr. un verdiği en etkili ağır ilaca fitile rağmen dün yine fenalaştım bunu bir araştıracağım çok teşekkürlerrrr inşallah banada fayda eder
kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana
Adet agrsna onere bilecegim harika bi ilac ben gibi hastanye kaldrlan ve bayilan biri bu agrnin ne demk oldgnu cok iyi anlyrm..dexmol suda eritilyor
Dexmol ilacın adı dimi reçetesiz alabiliyormuyuz acaba 😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnternetten bulabilirsiniz. Aslında ürünün internetten satışı yasak şirket politikalarına aykırı olduğu için internet satışına onay vermiyorlar.
kullanmanızı tavsiye ederim. Şimdi burada adres mail telefon yazsam reklam amaçlı üyelik olduğu için üyeliğimi iptal ederler:) 25 msjım olmadığı içinde özel msj atamıyorum hayırlısı diyorum :)
benim de adetlerim çok ağrılı geçer . erken yaşta adet oldum 11 ya da 12 yaşındaydım sanıırm . şimdi 22 yaşındayım ve ilk olduğumdan bu yana her ay ağrı kesici kullandım . eskiden daha fazla kan gelir ve 7 günü bulurdu şimdiler de 3 5 gün anca oluyo ve ciddi bir azalma söz konusu . doktora da gitmiyorum düzenli diye ama şimdi bi korktum acaba bi sorun var mıdır doktora gitmeli miyim ?
Canım haline şükret agrı kesiciyle durabiliosan ben hastanelik oluyorum :) dün ambulans geldi gece 3 de hareket edemedigimdenama bu özel günler için die bi bitki çayı var onu 2 gün öncesinden içmeye başla çok rahatlatıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğum sonrası geçer dediler ama bende geçmedi buscopan ve arveles olmadan ağrılarım geçmiyor. bazen bulantıdan dolayı hap da kullanamıyorum ve iğne oluyorum.
bende sızın gıbıyım acillere gidiyorum((
günde bir ada cayı ya da özel gununuz de
cıvan percemı cayı kaynatın tou aktardan alıp
dıger gunlerde ada cayı ıcmeyı alıskanlık halıne getırın