herkeste faydası olur mu bilmem ama kendim deneyip memnun kaldığım bir yöntemden bahsedeyim.benimde evlenmeden önce adetimn ilk günü çok sancılı geçiyordu 3 4 tane farklı ilaç kullandım bi kaç defa ilaçlar fayda etmeyince iğne falan vuruldum en son çareyi acı elma yağında buldum :) adet olacağımı anladığım geceden yada gündüz hemen ilk iş bu yağı önce 3 4 damla dilime damlatmak sonrada bir bardağa damlatıp üzerine çok az su koyup içmek oluyordu ve her zaman da işe yaradı bu güne kadar.öyle belli bir ölçüsü yok kafama göre bazen bardağa 5 6 damla bazen 10 damla bile damlatıyordum.yani ben bi sürü ilaç içmektense bunu daha zararsız bulduğumdan yapıyordum.benim sancılarım sadece karın ve kasık bölgemde oluyordu.ablamda bir keresnde sancı çekiyordu onun bacağına da vuruyormuş ona da vermiştim o da kullandı onunda ağrısı geçti şuan kullanıyor mu bilmiyorum.evlenince bu ağrılar geçer falan diye duymuştum ben yeni evliyim hala kullanıyorum yağı belki artık ağrı falan olmayabilir.hiçbir sosyal güvencem yok şuan bu yüzden cesaret edip yağsız regl dönemini atlatırmıyım diye denemiyorum.her ihtimale karşı içiyorum yağı.evlenmeden önce aldığım yağ adaçaylıydı daha sonra aldığım yağı acı elma yağı diye aldım ama bu baya acı çıktı o yüzden on damlaya kadar artırmıyorum damla sayısını
neyse kızlar bence sizde bi deneyin en azından ilaç kullanmaktan daha iyidir hem belki görürsünüz side faydasını