1-evlenmeden ayrıntılı muayene olmuyor ne yazıkki içerde kist çeşitleri miyom çeşitleri varsa genelde evlenince öğreniyorsun.Herkese merhaba, internette araştırma yaptım ama bu mevzuyla ilgili pek bi şey bulamadım. Adet günlerimde genelde çok sancı çekmem hafif ağrılarım olur karın ve göğüs bölgemde. Ama bazen genital bölgede de ağrı daha doğrusu sızlama olduğunu hissediyorum... Acaba ağrılar bu bölgeye de vurabilir mi? İnternette gezmedigim sayfa kalmadı ama bu konuyla ilgili ne olumlu ne olumsuz bir şey bulamadım. Sadece ağrı türlerinde vajinal ağrı da yazıyordu pek bi açıklama yoktu. 20 yaşındayım bu vajinal yada genital bölgede olan ağrılarım bazen oluyor, bazen olmuyor. Sizce bi anormallik var mı? Ben bide çok evhamlıyım aklıma neler geliyo bi bilseniz benim gibi olan ablalarim yada yaşıtların var mı acaba? Evli değilim bu arada... Evlenince karın ağrıları azalanlar varmış doğruluğunu bilemiyorum ama yine de belirteyim evli olmadığımı... Bide bu durumun kızlık zarıyla falan ilgisi var mı sizce?? Belki siz biliyorsunuzdur diye sormak istedim
2-ağrı sızı üşütmek ile coşar ama bazen geçmediği de olur. her ay adete kadın vücudu farklı tepki verebiliyor.
3-ben sinirlenince gerilince daha çok ağrırdı.eğer öyle problemin varsa bol bol sakinleştiren çaylar iç
4-inşallah seneler geçtikçe artmaz ne ağrısın ne ağrı kesici kullan bunun için.