Foruma bazen giriyorum bazen giremiyorum. siteyle aramda sorun var:)
yıllardır adet sancısı çektim.gece gündüz uyuyamıyor.hatta hüngür hüngür ağlıyordum.ilk gün sancısı çok olurken zamanla 3-4 gün sonra 10-15 i derken bir ay içerisinde ağrısız sancısız günüm geçmiyordu... dr lar normal diyordu. oysa ben sancıdan ağrıdan ölüyordum.niye oluyor ya o zaman diyordum. cevapsız kalıyorlardı..
en son alerji testi yaptırmıştım. yumurtaya,buğday,ayçiçek,susam vs birçok gıdaya alerjim var.en çok bunlara.. bunları yememeye başladım. o bitmek bilmeyen ağrılar sancılar geçti. maalesef tamamen kesmedim şuan ama adetliyken karnım ağrıyınca dr un verdiği ağrı kesici içiyorum geçiyor.ona da şükür.
yani ilk başta kadın hastalıkları dokturuna gidin. ultrasonla da bakıyorlar. yine geçmezse özellikle benim gibi sancılarınız ağrılarınız varsa gıda alerjisi yaptırın derim. çünkü gerçekten ağrının sancının bir sebebi var. kendinize işkence etmeyin. dr lar bu anlamda sadece ilgi alanlarıyla bakıyorlar. ki çoğu zaman onları bile ilgilenemiyorlar..olursa geçici ilaçlarla çareleri oluyor ama sebebini bilmeden yediğiniz içtiğiniz birşey size ağrı ve sancı olarak dönüyor.