Sancılı Adet (Dismenore)

Ben de her ay o ağrıların esiriyim maalesef.. Bir de benim ilaç zoruyla oluyor gibi bir şey, o yüzden bu kadar şiddetli belki de

majezik oyle yapar canım ıcme sakın kotu bı ılac o kaldırılıyor dıye duymustum ve mıdeye cok zarar verıyor... arveles ıc o daha ıyı

bu adet sancıları benı olduruyo agrıkesıcı ıcıyorum hopp knamam duruyo cıldırrtyo benııı

merhaba,
bende 13 yaşımdan itibaren çevremde hiç kimsede görmediğim şekilde şiddetli ağrılar,sancılar yaşıyorum,fenalık geçirip bayılma noktasına geliyorum. doktorlar hemşireler ve çevrem hep normaldir dedi . 2 ağrı kesiciyle 3-4 saatlik şiddetli ağrılarla atlatabiliyorum .

alerji konusu ilgimi çekti çünkü ben alerji hastasıyım bi çok şeye alerjim var, bununla bağlantılı olabileceğini hiç düşünmemiştim doğrusu. tşk ediyorum bu bilgi için, bunuda öz önünde bulundururum artık

karnım acaip agrıyor durulcak gibi degil önerisi olan var mı nefes bile alamıyorum su an.aç oldugum için agrı kesicide almadım

en iyisi dikloron ampul ben tablet kullanınca kusuyorum midem de kötü oluyor o dönemde çok kötü birşey allah yardımcımız olsun

10 senedir regl oluyorum, her seferinde kendimi yerlere atıyorum. çok fena çok. hayatımı etkiliyor, kendimden tiksinir hale geliyorum. uzun süre majezik kullandım ama ağır olduğu için başka ilaçlar da denedim sürekli. şimdi maximus diye bir ilaç var, ona geçtim. çok memnunum. mideyi hiç rahatsız etmiyor ve yarım saat içinde etki gösteriyor. bir deneyin derim.

Regl dönemlerini ben de çok sancılı geçiriyorum. Çok zorda kaldığımda Buscopan diye bir ilaç verdi doktorum, onu kullanıyorum. Kısa süreliğine ağrıyı dindiriyor, regl başlamadan bir gün önce kullanmaya başlamamı önerdi doktorum ama ben sadece ağrıya dayanamadığım zamanlar içiyorum. Bir de papatya çayı içerseniz, çok olmasa da biraz rahatlama sağlar.

aman Allahım bende sabah adet oldum nerdeyse 12 saat durmaksızın sancı çektim..inatla ilaç da içmedim..,
şimdi dindi çok şükür uyuyabileceğim neyse ki

Kızlar hayız dönemlerinizde ilaç kullanırsanız,çok daha fazla ağrı çekmenize sebep oluyor. ve daha fazla kanamanız olup,erken bitmesine yol açıyor. 2-3 hayız dönemini ilaçsız geçirirseniz-ki bu biraz baya sancılı oluyor- İnşallah ağrınız hafifleyecek..

Kizlar benimde bu ay cok fena resmen yumurtaliklarim aciyor !! Dayanilmaz bir sanci ama ayaklarimi usuttum bu ay ondan sanirim ((

Ya ben 3 aydır yasmin alıom eskiden ağrım çok olurdu 2 ay olmadı dün son hapı aldım dünden beri fena kasık ağrım var fenayım neden böle oldu ki bu sefer

merhaba arkadaşlar,
her ay reglimin ilk günü kabus gibi geçiyor. eskiden1 yane aldığım cataflam yeterken artık o da kar etmiyor. bu ay reglim 12 gün gecikti ve aslında tüm hamilelik belirtileri vardı ancak dün gece regli oldum. ben şimdiye kadar sanci çekmemişim diyorum. resmen yumurtalıklarım yırtılıyor ve hala daha sağ kasığım inanılmaz sancıyor. 2 ay önce dr a gitmiştim ve sorun yok demişti. kist olduğunu sanmıyorum belki gecikmeden bu kadar sancım var diyorum.

sizin düşünceleriniz ve öenrileriniz nedir? bugün daha fazla ilaç içmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…