- 13 Mayıs 2023
- 305
- -28
- 16
- 27
Ne denir bilmem ki Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimiziValla artık gerçekte olsun sanal da olsun kimseye güven kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne denir bilmem ki Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimiziValla artık gerçekte olsun sanal da olsun kimseye güven kalmadı
Buna kesinlikle katılıyorum. Sizi izleyen bir yakininiz mutlaka olsun. Kalabalık ortamda bir kahve içmekten birşey olmaz bence de. Ama özel hiç bir bilgi vermeyin."Böyle bir yerden tanıştığımız için hakkımda farklı düşünür mü"... Bence siz onun hakkında farklı düşünün. Çok istiyorsanız gidin ama mutlaka sizi uzaktan izleyen bir arkadaşınız olsun ortamda. Hakkınızda çok bilgi paylaşmayın, mahrem konulara girerse ortamı terk edin. Hatta bence hiç buluşmayın.
Çok mutlu haliniz daha 3 haftalık evliyken size sormadan ailesinin yatılı gelmesiBen sosyal medya'dan buluṣtum eṣimle. 2 yıl sevgili olarak takıldık. Ṣimdi 3 haftalık evliyiz ve çok mutluyuz. Ikimizin'de ilk iliṣkisi. Ikimizde çok utangaç insalarız. Yani interneten baṣka biryerde birbirimizi bulamazdık
ilk görüṣme kalabalık bir yerde olsun.
Instagram hesabı dediğiniz nedir ki ?Baktım instagramdan ekli olanlara da 3-5 kız var anca çoğu erkek
Aynen, görüşmeyeyim baştan olmayacak bir işInstagram hesabı dediğiniz nedir ki ?
Belki başka bir hesabı daha vardır bunu bilemeyiz yani sadece bunu baz almayın.
Bence burada önemli olan nereden tanıştığınız değil çocuğun Kıbrıs'ta yaşıyor olması.
Yani birbirinizi begenseniz bile ne olacak 3 ayda bir görüşmek için bekleyip duracaksiniz.
Hani şöyle 6 ay ne bileyim 1 yıl vakit geçirip ilişki yasasaniz da öyle gitse okey ama bu şekilde daha tanımadan uzak mesafe ilişkisi çok saçma bence.
1 hafta önce kuzenim ile birlikte OmeTv açtık. Ben böyle uygulamalar kullanmam kafam dağılsın diye eğlence amaçlı açtık. Sonra bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledim çocuğu. 1 haftadır konuşuyoruz. İnstagramda aktif biri değil 150 kişi takip ediyor kız da yok denecek kadar az. Konuşma tarzı da öyle kötü gelmedi bilmiyorum. Buluşmak istedi bu hafta. Ben de açıkçası buluşmak istiyorum. Ama bi yanda da korkuyorum buluşmaya. Bu arada çocuk Kıbrısta okuyor. 2 hafta sonra okul için gidecek. Türkiye’ye de 3 ayda bir anca geliyor. Sizce buluşsam mı bilmiyorum
Baktım instagramdan ekli olanlara da 3-5 kız var anca çoğu erkek
Üzüyorlar zaten ben de farkındayım kendimin. Keşke değiştirebilsemCok iyi niyetlisin merve seni cok uzerler.
Buluştuk ve çok samimi geldi bana. Hiç böyle cinsellik tarzı konulara vs girmedi. Normal konular konuştuk. Çiçek aldı bana yanımıza kadın gelince, eğer bir problem olmayacaksa alayım dedi. Garip olacak ama hayatımda ilk defa bir erkekten çiçek aldım. Yani gayet ilgiliydi sohbeti güzeldi. Sadece bu yurt dışı konusu beni çok düşündürüyor. Çünkü 10 gün sonra gidecek. Ne zaman gelecek belli değil. Ama çok etkilendim hoşlandım napsam bilmiyorumInstagram hesabı dediğiniz nedir ki ?
Belki başka bir hesabı daha vardır bunu bilemeyiz yani sadece bunu baz almayın.
Bence burada önemli olan nereden tanıştığınız değil çocuğun Kıbrıs'ta yaşıyor olması.
Yani birbirinizi begenseniz bile ne olacak 3 ayda bir görüşmek için bekleyip duracaksiniz.
Hani şöyle 6 ay ne bileyim 1 yıl vakit geçirip ilişki yasasaniz da öyle gitse okey ama bu şekilde daha tanımadan uzak mesafe ilişkisi çok saçma bence.
Buluştuk ve çok samimi geldi bana. Hiç böyle cinsellik tarzı konulara vs girmedi. Normal konular konuştuk. Çiçek aldı bana yanımıza kadın gelince, eğer bir problem olmayacaksa alayım dedi. Garip olacak ama hayatımda ilk defa bir erkekten çiçek aldım. Yani gayet ilgiliydi sohbeti güzeldi. Sigara alkol vs kullanmıyorum dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru bu devirde kullanmayan. Sadece bu yurt dışı konusu beni çok düşündürüyor. Çünkü 10 gün sonra gidecek. Ne zaman gelecek belli değil. Ama çok etkilendim hoşlandım napsam bilmiyorumCinselllik icin konusmuyorsa bende bir sey bilmiyorum
Buluştuk ve çok samimi geldi bana. Hiç böyle cinsellik tarzı konulara vs girmedi. Normal konular konuştuk. Çiçek aldı bana yanımıza kadın gelince, eğer bir problem olmayacaksa alayım dedi. Garip olacak ama hayatımda ilk defa bir erkekten çiçek aldım. Yani gayet ilgiliydi sohbeti güzeldi. Sigara alkol vs kullanmıyorum dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru bu devirde kullanmayan. Sadece bu yurt dışı konusu beni çok düşündürüyor. Çünkü 10 gün sonra gidecek. Ne zaman gelecek belli değil. Ama çok etkilendim hoşlandım napsam bilmiyorumtamam şimdi çok güvenmek için buna mı inandın bu mu yani
ahh ahhh işte böyle kandırılıyorsunuz .
Peki sizce çok mı erken 1 hafta oldu konuşalı buluşmak için. Şu yönden düşündüm mesajla nereye kadar yüzü yüze gelmeden anlayamam boşa zaman kaybetmeyim diye.
Kac senesi var okulunu bitirmesineBuluştuk ve çok samimi geldi bana. Hiç böyle cinsellik tarzı konulara vs girmedi. Normal konular konuştuk. Çiçek aldı bana yanımıza kadın gelince, eğer bir problem olmayacaksa alayım dedi. Garip olacak ama hayatımda ilk defa bir erkekten çiçek aldım. Yani gayet ilgiliydi sohbeti güzeldi. Sigara alkol vs kullanmıyorum dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru bu devirde kullanmayan. Sadece bu yurt dışı konusu beni çok düşündürüyor. Çünkü 10 gün sonra gidecek. Ne zaman gelecek belli değil. Ama çok etkilendim hoşlandım napsam bilmiyorum
1 sene ama sonrasında orda da yaşabilirim dedi hiç belli olmaz dediKac senesi var okulunu bitirmesine
Hmm o zaman sikinti tabi1 sene ama sonrasında orda da yaşabilirim dedi hiç belli olmaz dedi
3-4 ayda bir görüşebildiğin insan sevgilin değildirÇocuk yurtdışında okuyor 2 hafta sonra girecek 3-4 ay da bir geliyor buraya buluşur mu
Buluştuk3-4 ayda bir görüşebildiğin insan sevgilin değildir
ben olsam hiç buluşmam bile böyle bi durum varsa