onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar. dedim nasıl karşılık vermeden durdun peki diye o dedi ki ya sevdiğim kız kendini bana saklamalı
o günden beri kizlara guvenmemis teklif almış ama evet dememiş. benim içine kapanik utangac ve masum tavrım onun hoşuna gitmiş 2 ay boyunca.
evet seni görmedim duymadım ama insanın yazı tarzından da az çok ne mal olduğu anlasilir falan dedi ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş.
ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza?
hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. .d
Üfff biri de bir kızı ağına düşürmek için farklı bir argüman kullansın beyav. Bunlar birbirlerine hep aynı aklı veriyor galiba... Oğlum Türk kızının zaafı evlilik, evlencem de veya evliliğe yatkınmışsın gibi davran. Tamamdır
Oğlum Trk kızı cinsellik sevmeyen, düşkün olmayan adamı sever o zaman sende önümde karı soyundu ben vermedim de bak kesin yer.
Gerçekte de tanıştıkların bu yalanları söylüyor haa..
Hep aynı mavallar... Bana da birisi demişti arkadaş ortamında tanışmıştık. İşte eski sevgilim önümde soyundu ben üzerine battaniyeyi alıp örttüm diye
O zamamnlar 22-23 yaşlarındaydım bir kahkaha patlatmıştım... Hadi be dedim kimi yiyosun sen, böyle mi kandıracksın beni
kem küm etti ama yemezleeer..
Bak canım benim yarın sanaldan yine biri çıkacak yine aynı lafları kullanacak. Sen bu kişiyle buluşsan ilki gibi "pislik çıkacak" 19 yaşındaki "çocuk" evlilik, çocuk, hele çocuk ismi falan düşünmez. Yaa nasıl inanıyorsunuz hemen bu laflara eriyip bitiyorsunuz, ne kadar evlilik delisisiniz siz yaa.. 19 yaşındaki çocuk eğlence macera skor peşindedir. Kız tavlama peşindedir, sanalda bu yüzden dolanırlar Bak 22 yaşında askerden gelen iş yerindeki kardeşlerim bana çok kez öff be abla daha kaç yaşımızdayız, evlenecek değiliz işte gönlümüzü eğlendiryoruz diyorlar, nasıl kızıyorum onlara. Kızlarla oynamayın, eğlence değiller falan diye ama işte zihniyetleri böyle bu bebelerin..
Sen okulunu oku, mesleğini eline al, biraz gözünü aç.. Böyle yalanlara hemen kanma...Sanal alem de hiç iyi değil, adam yok ki oralarda. Bekarım der evlidir halbuki..
Gerçek hayatta görüp tanıdığın, nasıl biri olduğunu arkadaşlarındna, çevrenden kim olduğunu araştıracağın, öğremebileceğin birisini bul canım benim...