sanal aşk yalan olmak zorunda mi?

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
ben 19 yaşındayim öğretmenlik okuyorum. bilgisayar oyununda biriyle tanıştım. tanistigim zaman benim zaten bir sevgilim vardı ama 1 aydır konuşmuyorduk. bunu ona da söyledim ama umursamadi. 2 ay oyunda konuştuk biz ben ona sevgilimden yana dert yandım o bana teselli verdi akıl verdi. o bana bir şeyler anlattı iş yerinde bi kız gördüm çok masumdu falan ben dedim ne çapkınsın her gün bi kıza bakıyorsun falan. :) neyse 2 ay sonunda bana teklif etti ben iyice düşündüm. eski sevgiliden 3 aydır ses soluk yoktu ona ayrilik mesajı attım ona bile cevap yazmadı. ben de yeni çocuğa evet dedim. onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar. dedim nasıl karşılık vermeden durdun peki diye o dedi ki ya sevdiğim kız kendini bana saklamalı bu karşılıklı saygidir dedi. haklısın dedim. o günden beri kizlara guvenmemis teklif almış ama evet dememiş. benim içine kapanik utangac ve masum tavrım onun hoşuna gitmiş 2 ay boyunca. evet seni görmedim duymadım ama insanın yazı tarzından da az çok ne mal olduğu anlasilir falan dedi ben de denemekten zarar gelmez dedim evet dedim. ve şimdi neredeyse 3 aylık sevgiliyiz. bir kere yanıma geldi gorustuk ama o çalıştığı için ve maddi sıkıntısı olduğu için yani kazandığı parayı ailesine veriyor o yüzden çok gelemiyor ama gel desem yemez içmez gelir. yani çok fedakar ve diğer sevgilim gibi cinsellik düşkünü değil. diğeri de sanaldandı ama bariz pislik çıktı ben sonradan bunu anladım. sağolsun şimdiki aşkım gözlerimi açtı. o kadar kibar nazik romantik ki. bazen denemek için tahriki sözler yaziyorum hiç oralı değil yani. yalan görmedim, kavga etmedik 1 kez bile. neyse sorun bu değil annem öğrendi bunu. izin vermedi ilişkimize. dedi okulu yok işi yok yani diplomasi yok lise mezunu bile değil rastgele çalışıyor. olmaz dedi. evli mi değil mi bilmiyorsun falan dedi. numaranı değiş ve bir daha onla konuştuğunu duyarsam babana soylerim dedi babam da beni mahveder. çocuk demişti ki senin için aciktan okurum tamam kayıt olacagim dedi ama günü mu ne geçmiş öyle dedi. ama annem dedi ki günü falan geçmedi bak sana yalan söylüyor dedi. neyse ben bunları ona anlattim bu üzüldü ailenle konuşurum dedi hayır daha kötü olur dedim. numaramı değiştim işte şimdi gizli gorusuyoruz hatta dedim ya bulustuk ama ailemin haberi yok annem soruyor ama hayır gorusmuyoruz diyorum. ne yapacağım bilmiyorum sizce annemi ikna mi edeyim yoksa saklamaya devam mi? ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş. ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. hiç korkusu yok ve çıkma tanışma gunumuzu bile unutmuyor. çok olgun romantik ve anlayisli biri gerçekten ailemin koyduğu engellere rağmen hiç onlara kötü söz etmedi hatta seni çok iyi saklıyorlar onlara teşekkür etmek lazım diyor. o da 19 yaşında bu arada. ha bi de hani hikayenin başında bu iş yerindeki kızlardan bahsediyor demiştim ya, onlar yalanmis beni denemek için yapmış :) sadık bir sevgili yani. ah bir tanısalar. nüfus cüzdanını da gösterdi yani evli falan değil. .d

Canım seni çok iyi anlayabiliyorum ben de bir keresinde oyunda bir çocukla tanışmıştım birbirimizi seviyoduk ama ailem yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Bence ilişkinizi sadece sanaldan yürütmeyin. Eğer aynı şehirde yaşıyosanız buluşun şimdilik annenden sakla

İnsan yeri geliyor ben bu hareketi nasıl yaptım diye kendine şaşırıyor. Onun için birine güvenirken daha temkinli olmanızı söyleyebilirim. Yaşça sizden büyüğüm ancak size öğüt vermek haddim değil, sadece fikrim şudur ki aileniz daima baki kalacak olandır. Siz şu an ailenize yalan söyleyerek bir insanla konuşuyorsunuz. Siz 19 yıllık ailenizden gizli bir şey yapabiliyorsanız düşünün karşınızdaki sizden gizli neler yapabilir.

İnsanın kısmetinin nereden geleceği belli olmaz, burada da netten mutluluğa kavuşan birçok arkadaşımız var; ancak ilişkinizi düzgün yürütmek istiyorsanız bence aileden özellikle anne-babadan hiçbir şey saklamamak gerekir. Yarın öbür gün tepki koyduklarında çok geç olmasın.

Sanırım karşına çıkan insanlara hemen güveniyorsun.. Kendinde diyorsun ilki de sanaldandı pislik çıktı diye..
Sanaldan olan insanlara laf etmiyorum ama oradan biriyle arkadaşlık yapacaksan çok çok daha fazla düşünmen gerekiyor..
Şimdiki şahısla tanışalı sadece bir kaç ay olmuş..senin ona bu derece güveniyor ve inanıyor olman çok yanlış..
Devam etmeyi düşünüyorsan dikkatli ol derim.. Ve sen daha 19 yaşındasın ilerisi için biraz fazla acelecisin gibi

Sana şöyle diyim internetten 1 aylık ilişki yüzyüze 1 kere buluşmaya bedel. 3 aylık ilişki 3 kez buluşma. 3 kez buluştuğunu varsaydığımız bu insana nasıl bu kadar inanıyorsun ? ben ki her gün buluştuğum kişiden kazık yemişken.:26:

Son düzenleme:
ben de öyle düşünüyorum ailem okumayan birini istemiyor. aynı şehir değil istesem gelir ama maddi sıkıntı çekmesin ailesi orda diye istemiyorum.
saklamazsam birlikte olmamıza izin vermezler. çok dar düşünüyorlar okumayana kız yok gibi. yada saçma sapan senaryolar kuruyorlar deli okuyorum. şimdilik böyle iyi ve onun ailesi hatta herkes biliyor benim onun sevgilisi olduğumu . herkese ove ove anlatmış beni.
evet önceki ilk başından pislikti ama aşk işte gözün gormuyor ve ben çok erkekle arkadaşlık kurmadığım için onun sevdiği için öyle davrandigini sanıyordum ama bu kişiyi tanıyınca meğer ne kadar pislik olduğunu anladım. ilerisi için aceleci değilim aslında tamam eğlenmek için değil evlenmek için sevgili olurum gönül eğlendirmek bana göre değil ama şimdilik tabiki evlilik düşünmüyorum daha çok çok erken en az 5 yıl var bunu düşünmek için. çok guveniyor değilim hala bir şey olur diye korkuyorum ama yine de bekleyip görmek istiyorum belki de kismetim o dur
haklısın ama sanal işte. farklı illerdeyiz maalesef. e belli olmaz bizim lisede kaç yıllık oda arkadaşımız meğer paraları çalan hirsizmis ve kuran a el basmıştı almadım diye . insan olmak sanal yada reel dinlemiyor. yani benim senin gibi güvenecek insanlar vardır diye düşünüyorum. tamamen güvenmiyorum ama işte zamana kalmış. ailemden korkuyorum ben ya. ve neden bu kadar zor olmak zorunda ya. çocuk ıstesem yanıma yerleşecek öyle diyor

Şu ana kadar hayatımda 2 kişiyle çıktım, ilk erkek arkadaşımla internetten tanıştık ve 7 sene sürdü. Neden yalan olsun ki? Hiç kötü bakma, ama unutma internetin riskleri de çok fazla.

Sanaldan tanisip evlenen insanlar yok mu? Var..
Ama senin yazdiklarin cok toy oldugunu cikardim ben be canim.. Hangi erkek sunu bunu yapar demissin ya. Cevap veriyorum, butun erkekler akillarindaki amaca ulasmak icin bunu her zaman kullanir.

Sanaldan tanisip evlenen insanlar yok mu? Var..
Ama senin yazdiklarin cok toy oldugunu cikardim ben be canim.. Hangi erkek sunu bunu yapar demissin ya. Cevap veriyorum, butun erkekler akillarindaki amaca ulasmak icin bunu her zaman kullanir.

Ne gibi bir amaci olabilirki?
Erkekler kolay aglamaz... biraz zamana birak.. yasin daha kucuk.. acele etme.. benim.ailemde okumus istiyor.. ama malesef okumaklan adam olunmuyor.. microsoft sahibinin diplomasi bile yok.. adam dunya zengini.. apple daki vefat eden adamda pek okumamisti.. onemli olan akil.. bir kagit parcasi dgl..

Sanaldan olabilir mi evet olur evlilikte olur ve mutluda olanlar var:)))) ama bende şuraya takıldım ,demişsin ya çok olgun,romantik, he desem nufüs cüzdanımı alır nikah yapar düşünmez falan diye ,olgunluk bu olmuyor kardeşim o bir erkek ve 19 yaşında gerçekten olgun bir insan nolursa olsun evleniyim demez ben bu kızı seviyorum da bu kıza nasıl bakcam der, işini düzene oturtur askerlik var daha.. he o önümde soyundu bende red ettim kısmını bi geç canım bi de kıza sormak lazım,iyice tanımadan hele hele ailenden gizli hiçbir işe kalkışma

Sanal Aşka inanırım .
Ki kişiler birbirini görmeden, çevresini bilmeden tanışıyorlar .
Ama sizin yazınızı okurken pek öyle aşık olduğunuzu sanmıyorum sizin .
Karşınızındakinin de .
Siz gerçekten inanıyorsanız devam edin derim ben

Bak canım bana kalırsa bu pek olur iş değil . Hani sevgilinin işi çok düzgün olsa gelme imkanı hep olsa gelse görüşseniz birbirniizi tanısanız hadi neyse ama insan ne 3 ay görüşmekle karşındakini evleneceğim diyecek kadar tanır ne de 1 kere görüşmekle .. Hatta sevgi bile 3 ay da oturmaz çok fazla seviyorum diyecek kadar fazlalaşmaz .. Bana kalırsa internet ilişkileri çok yanlış .
Ben de bi sitede eski sevgilimle ilgili konular açıyordum birisi özeldeen yazmıştı yardım edebilrim falan diye ilk msnden konuşmaya başladık teselli ediyordu sonra da telefndan knşmaya başladık 5 saat uzaklıktaki ayrı şehirlerdeydik sadece 2 kere geldi . Aileme yakalandım benim de annem istemedi telefonumu aldı . Ama inan internetten olmuyo . tanıyamazsın ki görüşmeden birşeyler paylaşmadan . ben zaten sevemedim hiç onu onunla çıkmaya başlarken de aklımda başkası vardı ayrılırken de şuanki sevgilimden hoşlanmaya başlamıştım . Ve ondan ayrılıp şuanki sevgilimle çıkmaya başladım 2 sene 2 ayı geçti ilişkim de şuan . o internetten olanla 1 bçk ay filan sürmüştü . Sonran kendimce dşündüm de koskoca hayatta normal reelde ve sana yakın olan birsürü insan varken taa tanımadığın bi şehirden tanımadığın biriyle olmak saçma . Ha zamanla tanırsın ama bu uzaklıkta biraz zor cnm ..
Ayrıca bi arkadaş olgunlukla ilgili yorumlarınıza yorum yapmış çok da güzel demiş ben ona tamamen katılıyorum .
Daha 3 ay çıkmakla evlenmek istiyorum diyen birine güvenmemek lazım inanmamak lazım + ki insan evlenmk istiyorum deyincede olgun olmaz biz kaç senedir bekliyoruz . sevgilim askerliğini bitirdi ailesine bakıyo o da ailesine veriyo tüm kazandığını ve biz bekliyoruz .. Hep bi engel çıktı hala bekliyoruz . Hatta sevgilimin bi arkadaşı evlendi 2 senedir falan evli sen niye evlenmiyosun oğlum falan diyormuş kendisi para sıkıntısı çekiyo . Sevgilim de oğlum görmüyon mu hayatın zorluğunu para biriktirmeye çalışıyoruz zorluk çekmemek için ilerde falan demiş .

Son düzenleyen: Moderatör:
belkı bende senın yasındayken boyleydım ama emın ol degıldım sanaldan kımseyle gorusmedım ask yasamadım yokmuydu 5 sene oncesınde vardı alası ama calısıp snrasında okumayı tercıh ettım sevgım oncelıklı sonrasında memur olması ıle evlılık teklıfını kabul ettım suan 1 yıllık evlıyım bı kere 19 yasındakı bı erkek neolursa olsun ıster olgn de ama olgun olamaz sana bakamaz ayrıca okulunu bıtır emın ol daha neler degısecek hayatında bence evlenecegın erkege sakla kendını

Canm öncelikle 19yasnda bir erkeğin olgun olmasi cok zor erkekler yirmi besi gecmeli tabi herkes icin sinir değil ama genel olarak bu boyle.
Doğru diploma hersey değildir ama diplomasi yoksa da kendini yenilemeye acik biri olmali ki ayak uydursun sana oteki türlü ailen hakli cikar sen ona uymakta zorluk cekebilirsin
Ayrica bu yasta ailen onaylamdiysa evlenicek kadar ciddi bir yas olmadigndan bu yolda yurumen riskli.
Ben bir de kayit donemine takildim bir kere senin için okuyamaz bunu unut çünkü okuma isteği yoksa okumuyor insanlar olsaydi zaten okrdu sanirim. İsteği var sartlar olmamis ve sen su an vesile olablirsn o ayri ama isteği yoksa senin icn okuyamaz.
Ve de kayit zamani geçti demis annen geçmedi demis ya bence arastir gerçekten geçtiği halde boyle dediyse bahame uydurmusnve guvenilir biri degildir demektir

canım kızma ama bana çok geçici bir ilişki gibi geldi, ben çok erkekler gördüm ölüyorum diyip ikinci gün başkasıyla gezenleri ki ağladığını söyleyen bir erkek ne kadar doğrudur bilemiyorum

Daha 3 ayda evlenme lafları edilmesi bence hiç inandırıcı değil. Sanal aşk yalan olmak zorunda değil ama genelde yalan oluyor özellikle de şehirler farklıysa. Mutlaka sanaldan evlenen insanlar vardır ama kaç tanesinin sevgilisi ilk günden evlilik lafları etmeye başlamıştır acaba?

Bu arada kız önümde soyundu reddettim kısmı bana çok inandırıcı gelmedi. Erkekler bu tarz şeylerle övünmeyi seviyor galiba. Benim sevgilimin önünde de güya biri soyunmuştu o da reddetmişti. Yoksa aynı kişi mi bunlar o da böyle ilk günden evlenecekti de

Hic samimi gelmiyor netten iliski bana.Evlenenlerin de cok sansli oldugunu dusunurum hep.Ortaokul lisenin basinda msn yaygindi ya bi o zaman kullanmistim chat filan.Boyle yazanlar cikiyordu arada siliyordum genelde cok sacma geliyordu.Sen yine dikkatli ol

daha çok küçüksün tatlım...
emin ol ileride bu yaşadıklarına gülüp geçiceksin.
karşına ne insanlar çıkacak..
ama tabi şuan sana ne söylesek boş..
insan yaşamadan anlayamıyor bazı şeyleri..
fazla kaptırma kendini

Üfff biri de bir kızı ağına düşürmek için farklı bir argüman kullansın beyav. Bunlar birbirlerine hep aynı aklı veriyor galiba... Oğlum Türk kızının zaafı evlilik, evlencem de veya evliliğe yatkınmışsın gibi davran. Tamamdır

Oğlum Trk kızı cinsellik sevmeyen, düşkün olmayan adamı sever o zaman sende önümde karı soyundu ben vermedim de bak kesin yer.

Gerçekte de tanıştıkların bu yalanları söylüyor haa..

Hep aynı mavallar... Bana da birisi demişti arkadaş ortamında tanışmıştık. İşte eski sevgilim önümde soyundu ben üzerine battaniyeyi alıp örttüm diye O zamamnlar 22-23 yaşlarındaydım bir kahkaha patlatmıştım... Hadi be dedim kimi yiyosun sen, böyle mi kandıracksın beni
kem küm etti ama yemezleeer..

Bak canım benim yarın sanaldan yine biri çıkacak yine aynı lafları kullanacak. Sen bu kişiyle buluşsan ilki gibi "pislik çıkacak" 19 yaşındaki "çocuk" evlilik, çocuk, hele çocuk ismi falan düşünmez. Yaa nasıl inanıyorsunuz hemen bu laflara eriyip bitiyorsunuz, ne kadar evlilik delisisiniz siz yaa.. 19 yaşındaki çocuk eğlence macera skor peşindedir. Kız tavlama peşindedir, sanalda bu yüzden dolanırlar Bak 22 yaşında askerden gelen iş yerindeki kardeşlerim bana çok kez öff be abla daha kaç yaşımızdayız, evlenecek değiliz işte gönlümüzü eğlendiryoruz diyorlar, nasıl kızıyorum onlara. Kızlarla oynamayın, eğlence değiller falan diye ama işte zihniyetleri böyle bu bebelerin..

Sen okulunu oku, mesleğini eline al, biraz gözünü aç.. Böyle yalanlara hemen kanma...Sanal alem de hiç iyi değil, adam yok ki oralarda. Bekarım der evlidir halbuki..

Gerçek hayatta görüp tanıdığın, nasıl biri olduğunu arkadaşlarındna, çevrenden kim olduğunu araştıracağın, öğremebileceğin birisini bul canım benim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…