sanal aşk yalan olmak zorunda mi?

onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar.

Canım ya bundan sonrasını gülerek okudum kusura bakma. Bunun için kavga edecek erkek daha dünyaya gelmedi. Sevgilin çok Türk filmi izlemiş. "ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der evlilik konuşur" demişsin. Bunu emin ol uygun zemin şartlarında her erkek der ama çok azı lafının arkasında durur. Sen bence bu çocuktan çok etkilenmişsin ama hep açık bir kapın olsun. Sanal alemden sevgili olmaz diye bir şey yok. Eskiden insanlar mahalle arasında tanışırmış şimdi günümüz teknoloji çağı internette tanışıyor olabilirler, neden olmasın? Ama ben olsam her dediği lafa inanmazdım.İş yerindeki kızlar yalanmış mesela diğer anlattıklarının da yalan olup olmadığını bilmenin garantisi yooook.

ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş. ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. hiç korkusu yok ve çıkma tanışma gunumuzu bile unutmuyor. :KK43: çok olgun romantik ve anlayisli biri gerçekten ailemin koyduğu engellere rağmen hiç onlara kötü söz etmedi hatta seni çok iyi saklıyorlar onlara teşekkür etmek lazım diyor. o da 19 yaşında bu arada. ha bi de hani hikayenin başında bu iş yerindeki kızlardan bahsediyor demiştim ya, onlar yalanmis beni denemek için yapmış :) sadık bir sevgili yani. ah bir tanısalar. nüfus cüzdanını da gösterdi yani evli falan değil. .d

Hangi erkek biliyor musun? Oltayı elinde tutan erkek... Denizdeki balıklar içi...

Hangi erkek biliyor musun? Oltayı elinde tutan erkek... Denizdeki balıklar içi...

buna benzer şeyler yazacaktım ben de...dilin kemiği yok demiş atalarımız .... herkes herşeyi söyler, hele sanalsa .... ve söylenenler bişey ifade etmemeli, temkinli olmalı...

annen haklı....

Bende sanaldan tanıştım evlendım ama sanalda guvenmemen lazım ki daha 3 aydır tanıyormuşsun.Biz 3 yıldır tanısıyorduk.Birde şu sözüne cevabım dıger arkadasların gibi

ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle.
BUNUN CEVABI NEREDEYSE TÜM ERKEKLER SÖYLER HATTA ÇOK ÇABUK SÖYLEYENE DAHA AZ İNANMAK GEREK DÜŞÜNCESİNDEYİM

Annen hakli... Sanaldan ask olmaz mi olur ama cok nadir piyango gibi. Dikkat et buyuk ikramiyeyi kazandigini sanip , amortiyle gecinme.

Bi'erkek boooooooooooool keseden sallıyosa orda bi'sorun var demektir.
Bi'erkek sen görmediğin sürece "ay ben üzüldüm ağladım, sigaranın biri bitti diğeri yandı" demez.
Ben çevremden bunu gördüm böyle çoluk çocuk muhabbeti dilden düşmüyosa orda kesin bi'göz boyama yatıyo.
Artı 19 yaşındaymış neyine güvenip dillendiriyo bunca şeyi, olgunluk bu olsaydı ohooo. Daha yaşı çook küçük.
Görüldüğü kadarıyla sen de iki güzel söze hemen tav olup, güveniyosun.
Anneni dinle derim ben.

Son düzenleme:
3 ayda verilen evlilik vaatleri , çocukların isimlerini konuşma , ailenle konuşurum demeler , ailesine anlatmalar... çok samimiyetsiz ve kandırma gibi geldi... He doğru da olabilir... Ama bu kadar çabuk güvenme...

Bir de arkadaşlar deyindimi bilmiyorum test etmek için öyle tahrik edici falan konuşma... Senin hakkında iyi niyetli bile olsa sen öyle yapınca ooo bu dünden razı der niyetleri dönüverir... Erkek milleti o şekilde deneme bence abla tavsiyesi... :)

yorumları tek tek okudum hepiniz tabi ki doğru şeyler yazmış. ben de aynı şeyleri yazardım tabi ki olayın kahramanı olmasaydım. çoğunuz hemen guvenme gençsin demiş. şunu eklemek istiyorum zaten aaa çok güveniyorum birkaç seneye evlenirim gözüyle bakmıyorum ben. burcum kova olduğu için romantik seylerde yeteneğim de yoktur zaten ama dediğim gibi çok yeteneğim yok ve bu çocuk sanki bana güven aşılıyor. ya tabi ki askere gitmeden ve eline iş almadan beni de alamayacaginin farkında bunu ona söyledim zaten. e benim de okulum var. kendisi de dedi zaten şu işlerimizi halledelim, bu zaman içinde daha da bağlanıriz sonra herşey olacağına varır falan dedi. ya evlilik meselesi olacagi için değil zaten hemen, amaç eğlenmek değil ciddi bunu göstermek için. ya fena mi olur 6 7 sene çıkıp evlenmek? benim isteğim bu işte. yanlış yaparsa giderse eyvallah derim. ama amacı eğlenmek olsa sohbeti cinsellik yapar ne bileyim gelince öpmeye çalışır falan ama yok. yani en azından şimdilik yok arkadaşlar öyle bir adım atarsa zaten merak etmeyin ben kendim terk ederim. ben adım atıyorum bazen mesela tahrik etme yollu sözler diyorum hiç okumamis gibi yapıyor. yada ne bileyim işte ya şimdilik bir sorun yokken çocuğa yalancı muamelesi yapıp terk mi edeyim? bi de o antalyada istese ordan bulur kız yatar eder beni ne yapsin uzakta bana dokunamaz edemez. her şeyi zamana biraktim ben arkadaşlar gelişme olursa haber ederim. bu arada sınav tarihi konusunda mebdeki bi adam yanlis tarh verdi galiba faln diyo yani tmam okumya niyeti yok sanirm ama zaman gosterir. ben aileme soylemk istemiorum en azindan o birkac adim atsin ben okulu bitireym hala dvam edersek tanistrirm zten cok knusamioruz. :KK43:

Hangi erkek aglar, kim cocuguna isim takar, vs vs kim yapar bunlari demissin ya? Bir de cok olgun diye devam etmissin...

Yaniliyorsun canim. Olgunluk soyle dursun, tam tersine akli bir karis havada, daha ayaklari yere basmayan bir ergen o cocuk. Yasi geregi. Ama akilli bir 19 yas genci degil, tam ergen bebesi. Herseyi bilirim, ederim diyenlerden. Daha etim ne budum ne dusunemeyenlerden. Evlenirmis. Anasi babasi bakmasa acliktan ölür o, neyine guvenip evlenecekmis. :)

Olgun adam bu yasta okulunu, gelecegini dusunur hayatinin kadinini arayacagina. Kiz arkadasiyla da yasitlari gibi bir iliski yasar, ne cocugu, ne hayatinin kadini allasen? Ucmus seninki. Sen de malesef hemen tav olmussun, ama aileni dinle. Onlardan habersiz sakin bir bulusma, gorusme yapma derim. Her lafa hemen kanan saf birine benziyorsun, seni harcarlar mazallah, soyliyim.
:KK6:

ben 19 yaşındayim öğretmenlik okuyorum. bilgisayar oyununda biriyle tanıştım. tanistigim zaman benim zaten bir sevgilim vardı ama 1 aydır konuşmuyorduk. bunu ona da söyledim ama umursamadi. 2 ay oyunda konuştuk biz ben ona sevgilimden yana dert yandım o bana teselli verdi akıl verdi. o bana bir şeyler anlattı iş yerinde bi kız gördüm çok masumdu falan ben dedim ne çapkınsın her gün bi kıza bakıyorsun falan. :) neyse 2 ay sonunda bana teklif etti ben iyice düşündüm. eski sevgiliden 3 aydır ses soluk yoktu ona ayrilik mesajı attım ona bile cevap yazmadı. ben de yeni çocuğa evet dedim. onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar. dedim nasıl karşılık vermeden durdun peki diye o dedi ki ya sevdiğim kız kendini bana saklamalı bu karşılıklı saygidir dedi. haklısın dedim. o günden beri kizlara guvenmemis teklif almış ama evet dememiş. benim içine kapanik utangac ve masum tavrım onun hoşuna gitmiş 2 ay boyunca. evet seni görmedim duymadım ama insanın yazı tarzından da az çok ne mal olduğu anlasilir falan dedi ben de denemekten zarar gelmez dedim evet dedim. ve şimdi neredeyse 3 aylık sevgiliyiz. bir kere yanıma geldi gorustuk ama o çalıştığı için ve maddi sıkıntısı olduğu için yani kazandığı parayı ailesine veriyor o yüzden çok gelemiyor ama gel desem yemez içmez gelir. yani çok fedakar ve diğer sevgilim gibi cinsellik düşkünü değil. diğeri de sanaldandı ama bariz pislik çıktı ben sonradan bunu anladım. sağolsun şimdiki aşkım gözlerimi açtı. o kadar kibar nazik romantik ki. bazen denemek için tahriki sözler yaziyorum hiç oralı değil yani. yalan görmedim, kavga etmedik 1 kez bile. neyse sorun bu değil annem öğrendi bunu. izin vermedi ilişkimize. dedi okulu yok işi yok yani diplomasi yok lise mezunu bile değil rastgele çalışıyor. olmaz dedi. evli mi değil mi bilmiyorsun falan dedi. numaranı değiş ve bir daha onla konuştuğunu duyarsam babana soylerim dedi babam da beni mahveder. çocuk demişti ki senin için aciktan okurum tamam kayıt olacagim dedi ama günü mu ne geçmiş öyle dedi. ama annem dedi ki günü falan geçmedi bak sana yalan söylüyor dedi. neyse ben bunları ona anlattim bu üzüldü ailenle konuşurum dedi hayır daha kötü olur dedim. numaramı değiştim işte şimdi gizli gorusuyoruz hatta dedim ya bulustuk ama ailemin haberi yok annem soruyor ama hayır gorusmuyoruz diyorum. ne yapacağım bilmiyorum sizce annemi ikna mi edeyim yoksa saklamaya devam mi? ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş. ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. hiç korkusu yok ve çıkma tanışma gunumuzu bile unutmuyor. :KK43: çok olgun romantik ve anlayisli biri gerçekten ailemin koyduğu engellere rağmen hiç onlara kötü söz etmedi hatta seni çok iyi saklıyorlar onlara teşekkür etmek lazım diyor. o da 19 yaşında bu arada. ha bi de hani hikayenin başında bu iş yerindeki kızlardan bahsediyor demiştim ya, onlar yalanmis beni denemek için yapmış :) sadık bir sevgili yani. ah bir tanısalar. nüfus cüzdanını da gösterdi yani evli falan değil. .d

100 erkekten 99'u...

19 yaşındasınız ikiniz de... 22 yaşını bitirmek üzereyim,3 yıldır fikirlerim o kadar değişti ki ben bile tanıyamıyorum kendimi...:KK55:

sanal ilişkilerde güven dahada önemli çünkü sadece anlattığı kadarıyla tanıyorsun yazdıklarına çok şaşırmmışsın ama bıraz tecrubesı olan butun kadınlarda çok klişe olduğunu yazmış bencede klişe ciddi ilişkiler için daha çok erken daha çok arkadaşça takılmanı öneririm

Hayir sanal ask yalan olmak zorunda degil. Cok var internette tanisip evlenen. Erkek arkadasin senin sandigin gibi biri de olabilir, samimi de olabilir. Ama bence burdaki asil sorun aradaki ucurum. Kucumsemiyorum asla. Yanlis anlasilmasin. Ama canim benim, lise mezunu olsa kpss'ye girer yahut universite okur derdim. Ama hicbir sey yapamayacak ve ne yazik ki iyi bir ise giremeyecek durumda su haliyle. Askerligini yapacak isini eline alacak diyorsun ama ev gecindirecek kadar maas alabilecegi bir ise girebilecek mi? Evet su an senin icin onem arz etmiyor olabilir ama ilerleyen zamanda sorun edeceksin, etmesen bile o gurur meselesi haline getirecek, o da olmazsa cevren surekli onune getirecek bu konuyu. Ne kadar gormezden gelebileceksin?

Ahh ahh canım yaa 19 yaşında bu evlilik hayalleri de nerden çıkıyor? İşini eline al bi önce, ondan sonra kimi seçeceğine bir karar verirsin. Üniversite okuyormuşsun bak ne güzel. Zamana bırak herşeyi.. daha çook insan çıkar karşına

Son düzenleme:
Ha bi de hangi kız, erkek sap gibi dururken karşısında soyunur, yapmayın Allah aşkına :KK1: Hurafe bunlar, hep hurafe:KK9:
28 yaşındayım, nişanlım geçse karşıma soyunduğundan, karşısında başkasının soyunduğundan bahsetse, ağzının ortasına çarparım bi tane.:KK47: Hiç hoşlanmam öle vıcık vıcık konuları benle konuşmasından. Her şeyin bir adabı vardır, bence o senin güvenini kazanmaya çalışmak için bahsetmiş.
İstese Antalya'da bulur falan diyorsun ya, bende Muğla'nın bir tatil yöresinde yaşıyorum. Öyle atılıp tutulduğu kadar kolay değil o kızlar. Paran varsa amenna. Ama 19 yaşında olacaksın, cebinde paran olmayacak, gidip bir kızla ..... çok af edersiniz ama öyle kolay değil bu işler.

Son düzenleme:
ya sanırım tam olarak ifade edemiyorum telefondan yazdığım için olayları tam olarak anlatamadım mi bilmiyorum biri demiş mesela siz birbirinizi sevmiyorsunuz. ya bakın şöyle anlatayim ben birini ilk defa bu kadar delice sevmiyorum ama ilk defa bu kadar çok seviyorum yani demek istediğim mesela sizler gençken hani yakisikli bir erkek görüp delice aşık olur hayaller kurarsanız sonra ilerde buna gülüp geçersiniz ve evlenecek birini bulursunuz belki yakisikli değildir belki zengin değildir ama güven veren iyi kalpli işi olan biridir ve evleniverirsiniz. onun gibi ya ben de öyle hissediyorum sanki içim kıpır kıpır değil ama ciddi düşünülecek biri gibi geliyor ha iş bulmasi hariç. işsiz güçsüz biri ailem kabul etmez bende etmem farkında. zaten dediğim gibi evlilik çok sonra olacak bir şey. zaten işi var da, diploma yok. 1 milyar kadar maaş alıyor onu da ailesine veriyor. asıl o ailesine bakıyor. yada mesela küçük seylerden bahsedelim madem benim gözüme girmek için yapıyorsa onca güzel şeyi, google earth var blirsiniz. ya ben bir kez olsun onun oturdugu yeri merak etmezken o programa girmiş beni evi bulmaya çalışıyor benim okulu görüyor bir mutlu oluyor sormayın. yada mesela geldi yanıma telefonu gösterdi bi baktım ekranda ikimizin adı yazıyor veya bi dosya var adımı taşıyor içinde şarkılar var filan. hani onu yolda hemen yapmıştır ne olacak demeyin yapmak zorunda miydi yoo. ben telefonumu gostermedim bile ona. içinde hiçbir şey de yoktu zaten. bir paket sigarasi vardı hepsini kırdım çöpe attım bir şey demedi tabi sigaraya olan zaafini bir bilseniz. ne bileyim. dediğim gibi saf değilim ama durduk yere adamı yalancı yerine koyamam ki yada sevmek sevilmek benim de hakkım çevremde kimseyi konuşmaya bile layık bulmuyorum o kadar nefret ediyorum çevremdeki erkeklerden yani konuşup tanışmadan bile ne mal olduklarını anlarsınız. ben zamana biraktim ya olgun derken şöyle hani bazı erkekler hayvanca kıskanır, kızar bağırır kavga edilir ya öyle değil anlayisli. ya madem beni sevip sevmediğini nasıl anlarım onu söyleyin?

Ben de 19 yaşındayım da yaşıtlarımın böyle şeyler yaşadığını gördükçe düşünüyorum acaba 19 değil de 28 falan mıyım diye.
Nasıl bu kadar olgunluktan uzak olabiliyorsunuz anlamıyorum.

İnternet ortamına benim güvenim hiç yok esasen ama istisnalar da vardır belki bilemem ama ben gerçekte hiç güvenmiyorum hiçte inanmıyorum.Her şey diploma değil ama şu an size engel gibi gelmeyen o diploma yeri gelince ilişkiniz ilerleyince evlenince engel olabilecek aşkınıza.Arkadaş ortamları,aile ilişkileri,düşünce tarzınız her yönden engel oluşturabilir.Diploması olanları küçümsemiyorum yanlışta anlaşılmak istemem ama gerçekten bu tarz şeyler bazen engel olabiliyor ama sen dersin ki benim sevgilim diploması olana bile taş çıkartır arkadaş,aile ortamıma uyum sağlar düşüncelerimiz uyuşur onu bilemem.Kaç yaşında olursak da olalım annelerimizin dediklerini yabana atmayalım çünkü onların evladıyız biz bizim kötü olmamızı asla istemezler bizim yanlış yapmamızı istemezler.Yaşları itibari ile bizden daha tecrübeli oldukları için onlar daha net görebiliyorlar bazen her şeyi.

valla olayın içinde olmayanlar rahatça yorum yapabilirler ama olmuyor işte ben farklı düşünüyorum. o kişi bana farklı geldi ve tanışmaya karar verdim. herkes yarın evleniyoruz sanki o şekilde yorum yapmış :s öyle bir şey yok sadece ciddiyetten yana olduğumuzu anlamanız için yazdım

sanal aşk yalan olmak zorunda değil tabiki gerçekten sevip evlenen kişiler de mevcut ama oldukça riskli gerçekte gibi değil.Birisini görmeden telde konuşmak veya yazışmak çok daha kolaydır .Bunun yanında kafamızdaki hayal ettğimizle gerçekteki kişi aynı olmayabilir ve dahada kötüsü bunu anlayamabiliriz.Çok dikkatli ol hemen kapıp koyverme tanımaya çalış öncelikle derim

X