ben 19 yaşındayim öğretmenlik okuyorum. bilgisayar oyununda biriyle tanıştım. tanistigim zaman benim zaten bir sevgilim vardı ama 1 aydır konuşmuyorduk. bunu ona da söyledim ama umursamadi. 2 ay oyunda konuştuk biz ben ona sevgilimden yana dert yandım o bana teselli verdi akıl verdi. o bana bir şeyler anlattı iş yerinde bi kız gördüm çok masumdu falan ben dedim ne çapkınsın her gün bi kıza bakıyorsun falan. :) neyse 2 ay sonunda bana teklif etti ben iyice düşündüm. eski sevgiliden 3 aydır ses soluk yoktu ona ayrilik mesajı attım ona bile cevap yazmadı. ben de yeni çocuğa evet dedim. onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar. dedim nasıl karşılık vermeden durdun peki diye o dedi ki ya sevdiğim kız kendini bana saklamalı bu karşılıklı saygidir dedi. haklısın dedim. o günden beri kizlara guvenmemis teklif almış ama evet dememiş. benim içine kapanik utangac ve masum tavrım onun hoşuna gitmiş 2 ay boyunca. evet seni görmedim duymadım ama insanın yazı tarzından da az çok ne mal olduğu anlasilir falan dedi ben de denemekten zarar gelmez dedim evet dedim. ve şimdi neredeyse 3 aylık sevgiliyiz. bir kere yanıma geldi gorustuk ama o çalıştığı için ve maddi sıkıntısı olduğu için yani kazandığı parayı ailesine veriyor o yüzden çok gelemiyor ama gel desem yemez içmez gelir. yani çok fedakar ve diğer sevgilim gibi cinsellik düşkünü değil. diğeri de sanaldandı ama bariz pislik çıktı ben sonradan bunu anladım. sağolsun şimdiki aşkım gözlerimi açtı. o kadar kibar nazik romantik ki. bazen denemek için tahriki sözler yaziyorum hiç oralı değil yani. yalan görmedim, kavga etmedik 1 kez bile. neyse sorun bu değil annem öğrendi bunu. izin vermedi ilişkimize. dedi okulu yok işi yok yani diplomasi yok lise mezunu bile değil rastgele çalışıyor. olmaz dedi. evli mi değil mi bilmiyorsun falan dedi. numaranı değiş ve bir daha onla konuştuğunu duyarsam babana soylerim dedi babam da beni mahveder. çocuk demişti ki senin için aciktan okurum tamam kayıt olacagim dedi ama günü mu ne geçmiş öyle dedi. ama annem dedi ki günü falan geçmedi bak sana yalan söylüyor dedi. neyse ben bunları ona anlattim bu üzüldü ailenle konuşurum dedi hayır daha kötü olur dedim. numaramı değiştim işte şimdi gizli gorusuyoruz hatta dedim ya bulustuk ama ailemin haberi yok annem soruyor ama hayır gorusmuyoruz diyorum. ne yapacağım bilmiyorum sizce annemi ikna mi edeyim yoksa saklamaya devam mi? ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş.
ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza? hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. hiç korkusu yok ve çıkma tanışma gunumuzu bile unutmuyor. çok olgun romantik ve anlayisli biri gerçekten ailemin koyduğu engellere rağmen hiç onlara kötü söz etmedi hatta seni çok iyi saklıyorlar onlara teşekkür etmek lazım diyor. o da 19 yaşında bu arada. ha bi de hani hikayenin başında bu iş yerindeki kızlardan bahsediyor demiştim ya, onlar yalanmis beni denemek için yapmış :) sadık bir sevgili yani. ah bir tanısalar. nüfus cüzdanını da gösterdi yani evli falan değil. .d