- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #1.921
Aşk bir seferdir. Bu sefere çıkan her yolcu, istese de istemese de tepeden tırnağa değişir. Bu yollara dalıp da değişmeyen yoktur.
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk bir seferdir. Bu sefere çıkan her yolcu, istese de istemese de tepeden tırnağa değişir. Bu yollara dalıp da değişmeyen yoktur.
biri fiskos mu dedi
evet evet yaa ,sevgılıklerı atalım bı kenara fıskos yapalım
evet evet yaa ,sevgılıklerı atalım bı kenara fıskos yapalım
benimki ders çalışıyor garibim
ben burda fiskos takılıyorum
attık kenara orda kenarda dursun hepsi tıkış tepiş
ya ben 2 gündür aşk 'ın yanındaydım ders çalışma kampı yaptık tabi ne kadar olduysa
yahu bugün eve bi geldim kendimi bakımlara adadım. mağara insanı gibi bakımdan uzak yaşadım 2 gün
Aşkın 40 kuralıAklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. Aman sakın kendini diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği: bırak kendini, ko gitsin!
Akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!
ne bakımları yaptın anlat bakalım .ben de catlak dudakları ıyılestırmeye karsı denemeler yaptım .
ay bende saclarımı boyıycam useniyorum ama yarın yapıyım bari boyle kızıllı kahveli bi renk kafam
nsallah en kısa zaman da duzelırsınız canım .
canım yaa saknlestım ama tatlım soyle bırsey var ;
aslın da hersey yolun da gıdıyor sureklı arıyor saat bası rapor verıyor ama
benım ıcın de neden sıkıntı var :26: sureklı bırsey olacakmıs gıbı bı hısvar ıcım de .
bu hıs bana ; hep bırsey olacagı zaman olur .yanı kotu bırsey olacagını 3-5 gun
onceden hıssederım .hersey de yolun da pekı bu sıkıntı ne ?
üşenme kız yap hem güzel vakit geçiyor hem kafa dağılıyor terapi gibi
yazdığın şeyi bende uyguluyorum ara ara işe yarıyor gerçekten
eve kendimi attığım gibi saçıma yağ karışımı sürdüm o beklerken bi yandan eski ojeleri çıkarttım eski dediysem 2 günlük
bi de kil maskesi yaptım yüzüme sonra hoopp duş duştan çıkınca hemen yeni oje
bi kendime geldim yahu
ay bende saclarımı boyıycam useniyorum ama yarın yapıyım bari boyle kızıllı kahveli bi renk kafam
bak onu yenı kesfettım ben dudak balımları fılan fayda etmıyordu benım catlaklarıma .
ama bu dıs fırcası ve vazelın cok basarılı oldu artık hergun yaparım valla
ben de dun kendıme french surdum .bı bulusumdan daha soz edeyım sıze :82:
benım tırnaklarım cabuk kırılıyor ,koruyucu ojeler de kar etmedı ama ne zaman french sursem
tırnaklarım kırılmıyor sertlesıyor resmen .bak hadı ıyısınız bu engın bılgımden de yararlandınız
kl maskesı ben de yapmak ıstıyorum .aktardan mı alıyorsun beyaz kılı yoksa hazır maske mı ?
aktardan ıse neyle karısıtırıyorsun