- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Evlenin kızlar evlenin darisi basima 7 senedir bekliyorum
ben de 3 yıldır
ınsallah sen de ben de tum bekleyen bekarlar da bıran once sevdıceklerıne kavusurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha once modelıstllık yapıyordum ama ,tekstıl ortamı nefret ettırdı benı meslegımden
hıc kadın gormemıs gıbı ac ac bakan tıplerden artık bana gına geldı yemınle .
suan da hastane dusunuyorum canım ,hasta kabul danısmanları var yaa
cok taktım kafaya o ısı yaa .oturup duruyorlar tam benlık
kız mühendis değilmisin sen niye işsizsin :)İssizler listesine +1
Topigin hayirli olsn canim. Nice guzel dostluklara diyelim..
Selam kizlar...
ne hızlısın kız okul biter bitmez evlilik fallan çok güzeelll
oğlumun notları düştü derslerini yapmıyordu eve gelen kadın çok pisti
hoşgeldin tatlım çok mutlu oldum gelmene
iyi yapmışsın canım doğru aslında hastanedeki danışmanların işi çok rahat gerçekten geçenlerde bi arkadaşımla karşılaştım hastanede danışmadaydı çok rahatmış gerçekten
kız mühendis değilmisin sen niye işsizsin :)
çok teşekkürler rüzgargülü hoşgeldin
Yok ttlim olur mu oyle sey:) gunduz kimse yoktu kk hatunlari gececi masallah simdi cok kalabalik :)kız gormedım valla kusuruma bakma ,sımdı sen bana nıspet mı yaptın ılk ben attım mesaj dıye
hoşbuldum canım
evet baya bi dedikodu olcak . bende bahsediyim kendimi biraz 22 yaşındayımm 1 haziran itibariyle mezun oluyorum 2 yıldır nişanlıyımm 10 eylülde kısmetse düğünüm varr
hosbulduk canım
adet yerini bulsun bende bahsedeyim kendımden :)
26 yaşındayım.Aöf Uluslararası 2.sınıf öğrencisiyim.Denizli'de yaşıyorum.
3 yıllık bi ilişkim var 2 yıldır nişanlıyım 26 agustosda'da evleniyoruz ins.Nişanlım Pakistanlı ama Dubai'ye gelin gidicem...
Tahmin edilecegi üzere düğün hazırlıkları ile uğraşıyorum bu ara :)
Yok ttlim olur mu oyle sey:) gunduz kimse yoktu kk hatunlari gececi masallah simdi cok kalabalik :)
masallah size ne guzel nisanlin kac asinda acaba?
iyi yapmışsın canım doğru aslında hastanedeki danışmanların işi çok rahat gerçekten geçenlerde bi arkadaşımla karşılaştım hastanede danışmadaydı çok rahatmış gerçekten
kız mühendis değilmisin sen niye işsizsin :)
Yok ttlim olur mu oyle sey:) gunduz kimse yoktu kk hatunlari gececi masallah simdi cok kalabalik :)
masallah size ne guzel nisanlin kac asinda acaba?
Buyrun kizlar.. Tatli yiyip tatli konusalim
Eki Görüntüle 428423
ne hızlısınız kızlar ya maşallah 2 dk içeri gittim 12 sayfa olmuş
sashami alyans aşkıyla bende yanıyorum canım ya o kadar ki dün rüyama bile girmiş
ben bu aralar sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum dün gecede rüyamda sözlendiğimizi gördüm ama sevinemedim rüyamda bile, içimden diyordum ki: "e anzer 1 senedir sen bu anı beklemedin mi işte istediğin oldu neden mutlu değilsin? çünkü artık tam bu iş olmicak ayrılmak en iyisi dediğin zamanda sözlendin ve heves meves kalmadı" bide plan yapıyorum rüyada "şimdi sözü atmakta zor olur ama neyse benden önemli değil ya atacaz artık bi şekilde" diye
Dubai ye gelin gitmekhosbulduk canım
3 yıllık bi ilişkim var 2 yıldır nişanlıyım 26 agustosda'da evleniyoruz ins.Nişanlım Pakistanlı ama Dubai'ye gelin gidicem...
Canim ne oldu konusacaktim Sevgilinle?ne hızlısınız kızlar ya maşallah 2 dk içeri gittim 12 sayfa olmuş
sashami alyans aşkıyla bende yanıyorum canım ya o kadar ki dün rüyama bile girmiş
ben bu aralar sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum dün gecede rüyamda sözlendiğimizi gördüm ama sevinemedim rüyamda bile, içimden diyordum ki: "e anzer 1 senedir sen bu anı beklemedin mi işte istediğin oldu neden mutlu değilsin? çünkü artık tam bu iş olmicak ayrılmak en iyisi dediğin zamanda sözlendin ve heves meves kalmadı" bide plan yapıyorum rüyada "şimdi sözü atmakta zor olur ama neyse benden önemli değil ya atacaz artık bi şekilde" diye
güvenilir birini bulup çalışmaya devam edin çok iyi olur ekonomik rahatlık gerçekten çok önemli bu devirde bende babişten istiyorum sıkıntı oluyo hepinşallah allah sanada nasip etsin güzel oğlumun dersleri kötü olunca evde oturdum beyfendinin canı isteyince para bırakıyor canı istemeyince bırakmıyor oğlumla ilgilenecek birini bulsan tekrar başlayacam
ay inşallah canımcım sevgilim okulu bitiriyor bu sene inşallah sonrasında iyi bir işi olursa bide askerlik inşallah söz düşünüyoruz daha çok var amaEvlenin kızlar evlenin darisi basima 7 senedir bekliyorum
maşallah ne güzel nişanlısın sende ay darısı banaYasadigim yer: istanbul anadolu yakasi
medeni durum: nisanli
yas1:
iyiyim teşekkür ediyorum sevgilimle biraz limoniyiz ama idare ediyoruz işte :)hosgeldın cnm nasılsın
ayy dediğim gibi güvenilir biri olmadan çok zoroğlumun notları düştü derslerini yapmıyordu eve gelen kadın çok pisti
e tam zamanı o zaman maşallah ne güzel yaa canım benim darısı bize olsun bak sasima ben anzer çok istiyoruz :)biraz öyle gibi oluyo napalım canım 5 seneyi devirdik artık evlenmek şart askerlik falan o devirleri atlattık biz tek sorun benim okulumun bitmesiydi tamam oda bitti artık daha bekleyelim mi
canım benim ya rüyalarına kadar girmiş inşallah en tez zamanda hayırlısıyla olur ya bende çok istiyorumne hızlısınız kızlar ya maşallah 2 dk içeri gittim 12 sayfa olmuş
oo ne güzel dubaiye hım inşallah alışmakta güçlük çekmezsin canım benimhosbulduk canım
hayırlı olsun canımm bende de var o düğün hazırlıkları biraz gergin ama tatlı telaşlar yaşıyoruz :) dubai gelin gidiyosun bilmediğin bi ülke nasıl hissediyosun :44: