- 8 Mart 2012
- 1.093
- 2
- Konu Sahibi youonlyliveonce
nisanlımda beni 6 saat diye kandırdı :) ama tabi ha deyince gelinmez ki :S
Sozkonusu sevgilicikler olunca mesafeyi gormuyo insan yasayip gorcez artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nisanlımda beni 6 saat diye kandırdı :) ama tabi ha deyince gelinmez ki :S
ayyy bende de var o dert ama son zamanlarda ıyıce astım:18:
konuştum canım ama ayrılıktan değil son bi şans vermek istedim..
işle ilgili şeyler yapmasını yoksa bi geleceğimiz olmadığını üstelik yaşlarımızında geçtiğini söyledim ama pek anlamadı beni sanırım..
o an beni geçiştirsinde zaten sonra nasılsa ben sakinleşirim diye düşünüyo beyfendi.. nasılsa burda onu her koşulda bekleyen saftirik bi anzer var
yine bana ne yapabilirimki aklıma bişe gelmiyo dedi dedim iş ilanlarına bak her işsizin yaptığı gibi dedim bunu sana uzun zamandır söylüyorum ama yapmıyosun dedim ama pek sallamadı anlican
Sozkonusu sevgilicikler olunca mesafeyi gormuyo insan yasayip gorcez artik
nişanlımda 27 yaşında 5 yaş var aramızda :)
saka yaptım kız ,evet gunduz kımse olmuyor gece toplasıyor herkes
yaa bızım topık komple burada toplandı ,son zamanlar da bızım topık de nedense bı durgunluk var yaa:2:
konuştum canım ama ayrılıktan değil son bi şans vermek istedim..
işle ilgili şeyler yapmasını yoksa bi geleceğimiz olmadığını üstelik yaşlarımızında geçtiğini söyledim ama pek anlamadı beni sanırım..
o an beni geçiştirsinde zaten sonra nasılsa ben sakinleşirim diye düşünüyo beyfendi.. nasılsa burda onu her koşulda bekleyen saftirik bi anzer var
yine bana ne yapabilirimki aklıma bişe gelmiyo dedi dedim iş ilanlarına bak her işsizin yaptığı gibi dedim bunu sana uzun zamandır söylüyorum ama yapmıyosun dedim ama pek sallamadı anlican
canım bulursun inşallah iyi araştır sen İstanbul'dada bulamayacaksan hiçbir yerde bulamazsın ki yani dimi
nişanlanmadan önce bende aynı rüyaları görüyordum hepimiz aynı evrelerden geçiyoruz demek ki :) anzer hiç barışma gibi bir düşüncen yok mu yani öyle bi ihtimal falan :44:
evettt kesinlikle sen nerden nereye gelin gidiosun cnm kacırdım sanırım
cidden iyiki açıldı bu topiv kurabiyeye teşekkürlerrr
canım orta yol içinde olmakla beraber ne yollar denedim ben olmadı dinlemiyo beni adam..
emek var 2 senenin güzel günlerin hatrı var tabi olmaz mı..
ne eğlenceli zamanlarımız oldu hiç eğlenmediğim gülmediğim kadar onunla mutlu oldum ben.. şimdi ayrılık düşünürken ona ve aşkımıza ihanet ediyo gibi hissediyorum ama belli bir yaşa geldik ve ben laylaylom günlerden çok temiz bir gelecek görmek istiyorum ona bakınca..
şimdi onlayken puslu ve sisli şeyler görüyorum malesef..
bir çabası olsa ve yine işler kötü gitse anlicam onuda ama çaba yokken beklemekte koyuyo bi yandan.. bugün ayrılalım diyecektim ama bikaç ihtarda daha bulunayımda içim rahat bitirim bu ilişkiyi diyorum belki bir depar yaparda ilişkimiz bitmez diyerekten bugün dedim sen bizim geleceğimiz için hiçbişey yapmıyosun bende oluruna bırakıcam bundan sonra diye napimki diyo bana hala napmam gerekiyo hiç bilmiyorum bende şans yok diyor.. şans değil azimde yok sende dedim sustum yoksa çok kıracaktım kendisini..
bi evli benmiyim aranızda
canım sana öyle demişse vardır bir bildiği onun o sözünü hatırlatırsın evlenince
canım iyi yapmışsın son bir şans vermekle
benimkide bu konuda biraz hafife alıyo okulun bitmesini bekliyo o boşlukta çalışabilir istese
Yakinda bzde sana katiliriz insallahhhhhhh
Canim bi ozel bankalari arastirsana sen sinav scacak olan var mi diye, devlet bankasina bu saatten sonra giremez kossye hazirlanmaya vakti yetmez cunku