- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #1.021
hic sorma 40, üstüne cikamiyorum
Canım eti cici bebe ye kilo alırsın.. Cici bebe ve süt ile mama yap kendine her gece yatmadan önce ye kilo alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hic sorma 40, üstüne cikamiyorum
Lütfen lütfen bunu hayata geçirelim.
Canım eti cici bebe ye kilo alırsın.. Cici bebe ve süt ile mama yap kendine her gece yatmadan önce ye kilo alırsın
Rica ederim kuzucum. :) Bence de peruk gibi durmuş, hem de daha büyük göstermiş seni. Siyah çok şirin.
Sevgili de ben de cilginiz cigin bir karar aldik iste canim surekli surekli beraberiz bari artik imzayi atalim da beraber uyuyp beraber uyanalim
[/B]
an meselesıdır valla
yasim 19 boyumda 1,58
yasim 19 boyumda 1,58
Doktora falan gittin mi? Kilo alamama sebebin ne ki acaba?:44:
jolay canım sen doktora gorundun mu pekı tatlım ?
Tencere nedir tava nedir bilmezdim ki dusun yani :)) ama turlu ve bulgur super oldu evlenebilirim artikk canim siz kesin ayrildiniz mi ya
selam kızlar ben geldim
nasılsınız bugün
Aynen ya, benim de canım istedi. Ama evde cicibebe yok takdir edersiniz ki.
Gerçi olsa nolucak, ben diyetteyim.
Yine de herkesin canı istesin diye...
Eki Görüntüle 430515
evet canım dün gece ayrıldık ses yok daha.. sabah kaltığımda bi çok hastayım hakkını helal et dedi bende helal olsun dedim bi tek bide mynet şifremi biliyo musun dedi hayır dedim o kadar..
hayir henüz gitmedim. daha önce gitmistim bi kac yil oluyor ama eger saglik sorunun yoksa sorun etme demisti.
ben genetik olabilcegini düsünüyorum halamlarda gencliklerinde böyleymi simdi masallahlari var ve annemde cok zayif citi piti =)
hayir henüz gitmedim. daha önce gitmistim bi kac yil oluyor ama eger saglik sorunun yoksa sorun etme demisti.
ben genetik olabilcegini düsünüyorum halamlarda gencliklerinde böyleymi simdi masallahlari var ve annemde cok zayif citi piti =)
en ıyısını dusunmussunuz o zaman .bekle bekle nereye kadar
bak bız tursuluk olduk