- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
- Konu Sahibi youonlyliveonce
tatlım başlarda çokta sıkma kendini azar azar ye giderek azalt yani
eet cnm dogru soyluyorsun bastan kendımı sıkmamam gerekıyor o yuzden ,bırazcık pılav yedım
mıku gormesın vurir benı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım başlarda çokta sıkma kendini azar azar ye giderek azalt yani
haklisin
uzun bir sure evde kaldim isi biraktim falan... evden disai bile cikmadim 1 yil. vucudumdaki butun kaslar eridi tabi
cok kotu oldu
neyseki yeni is buldum haftaya pazartesi basliyorum
insallah bu sayede vucudumda tekrar forma girer
amiiinnnnn :)
eet cnm dogru soyluyorsun bastan kendımı sıkmamam gerekıyor o yuzden ,bırazcık pılav yedım
mıku gormesın vurir benı
Midem bi tuhaf yaaa.
Sasha, yakalandın kızım! Demek pilav yiyosun? Hem de bu saatte! Çok fena cezalısın, haberin olsun.
tarife göre yapmıyo musun canım?? bişeyi eksik koydun öbüründe belki de ondan olmadı..
:18::18::18::18:
miku n'apıyorsun cnm sende mı buradaydın kız
kız valla mıgdem kazındı yoksa yermıyım askoksun yaa
mınnacık yaa kasıgın ucuyla yedım
Buralardaydım tabii. Ben yokum diye kaçamak yaptın, ama olmadı. Bilirim ben o kaşığın ucuyla yemeleri, yalan söyleme. Valla ben anlamam, ben fıstık gibi salınırken sen fışkırıklarınla cebelleşmeye devam edersin valla.
Tencere nedir tava nedir bilmezdim ki dusun yani :)) ama turlu ve bulgur super oldu evlenebilirim artikk canim siz kesin ayrildiniz mi ya
bercestem ellerine sağlık biliyodum ben güzel olacağını
Buralardaydım tabii. Ben yokum diye kaçamak yaptın, ama olmadı. Bilirim ben o kaşığın ucuyla yemeleri, yalan söyleme. Valla ben anlamam, ben fıstık gibi salınırken sen fışkırıklarınla cebelleşmeye devam edersin valla.
Midem bi tuhaf yaaa.
berceste senın bu evlılık planların ne oldu kız evlenmeye karar verdın mı
dugun ne zaman ? canım artık karar vereceksen ver sen de
bırımızın barı dugunu gorek be,gobecıkler atalım
dımı yaa kurabıyem agzından bal damlıyor valla ,mıku'ya anlat bunu senbi kerem sasha ile mikuu ikinizde benim denetimimdesiniz
azar azar yemenizde sakınca yok şekerler bi anda kısarsanız yemekleri çok etkiler sizi
Canim ben babamla konustum daha annemle konusmadik ben bir aure sonra annemle de konusacagim sevgilim de ailesiyle konusacak babamdan onay cikti bana kalirsa dugun 2013 Eylulde
bi kerem sasha ile mikuu ikinizde benim denetimimdesiniz
azar azar yemenizde sakınca yok şekerler bi anda kısarsanız yemekleri çok etkiler sizi
Canim ben babamla konustum daha annemle konusmadik ben bir aure sonra annemle de konusacagim sevgilim de ailesiyle konusacak babamdan onay cikti bana kalirsa dugun 2013 Eylulde
dımı yaa kurabıyem agzından bal damlıyor valla ,mıku'ya anlat bunu sen
ayy canım oyle deme yaa:18:
ben de fıstıklar gıbı salınacgım banane yaa banane
hem bugun dıyetın ılk gunu ılk gunden dıyete tam takır
sadık kalınmazmıs canım ,kuralı bozmayayım dedım