- 22 Mayıs 2012
- 193
- 0
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #1.001
Selam kizlaaar, aaaah keske istemediginiz kilolarinizi hepsini bana verebilseniz:84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diyetime sadığım kurabişim, sen o parmağı sasha'ya salla. Ben de bir anda kısma taraftarı değilim, ama insan midesi kazınınca pilav mı yer Allah aşkına ya?
kız sen saka maka evlenıyon haa
hepımızden once gıdeceksın valla
ayy artık gercekten bırımız evlensın ıstıyorum
barı bırımızın muruvetını gorelım yaa
hıc bırımız evlenemedık ,dıger topıgımızın adını
tursuluk kızlar olarak degıstırsek tam yerını bulur valla
İlk gün falan anlamam, madem kaçamak yapıcaksın azıcık masum kaçamaklar yap bari. Pilav nedir yahu? Meyve ye, az biraz ceviz ye, fındık ye. Neyse, bir daha duymayım, yoksa verdiğim kilolarla nispet yapa yapa çatlatırım seni.
Selam kizlaaar, aaaah keske istemediginiz kilolarinizi hepsini bana verebilseniz:84:
lkız valla dogru soyluyorsun kacamak yapılır da pılavla yapılır mı cok haklısın valla
ama tamamen annemın suçu yoksa ben yermıyım yaa
dıyete gırdıgımı bıle bıle ınatmı yapıyor anlamıyorum tam da sevdıgım yemeklerı yapıyor .
bugun menude neler vardı neler ,ablam da geldı yaa annem dokturmus resmen
saymıyım canın cekmesın
dusun yanı o menuden agzım bırssey surmedım ,barı pılav yıyım dedım yaa
bır yerlerım sıserdı valla .goz hakkı yazıktır gunahtır
dıyetıme yarın sadık kalacagım merak etme canım ,bu ay sonu gıdecek o 5 kılo
Eheh kıyamam. :) Tamam tamam şu mesajından sonra acıdım vallahi, kıyamadım. Bu seferlik suçu annene yüklüyorum. Ama bir dahaki sefere iradene hakim olamadığın için affetmem, nispetimi yapmak için bir an bile beklemem, ona göre.
bak tum topık onun de soz verıyorum sana ,dıyete bundan sonra sadık kalacagıma soz verırım
nıspet fılan yapmayalım yaa
Miku'dan 4 kilo. Yok mu arttıran?
kızlar albume bakın bakayım .sacımı mavı sıyahdan normal sıyaha cevırdm .
mavı sıyah gozume cok yapay gelmıstı sevemedım dogal gelmedı o yuzden normal
sıyah dedım ama ,sımdı bı kac arkadas mavı sıyah daha hos olmus dıyınce kafam da karıstı yahu
mavı sıyah mı normal sıyah mı :44:
söyle bir 10 kiloya hayir demem
Kesinlikle siyah! Bayıldım bayıldım. Hem doğal hem güzel. Mavi siyah çok sırıtmış.
10 kilo mu? Canım sen şu an kaç kilosun ya?
canım cok tesekkur ederım
evet yaa mavı sıyah cok sırıtmıstı yapaydı peruk gıbıydı sevememıstım
Okuyorum canim universite 2. Siniftayimtatlım sen üni okumuyomuydun ben mi yanlış hatırlıyorum
Her bir seyi paylasacagim hele bir gelsin o gunler :)evet bencede canım evlende paylaş burda bizimle nişan düğün kına neyim fotolarını ayy ne güzel bişey ya
hic sorma 40, üstüne cikamiyorum
Ay kıyamam ya. Boyun kaç peki? Bir de kaç yaşındasın? Bunlar da önemli çünkü.:44: