- 25 Mayıs 2012
- 39
- 0
- Konu Sahibi youonlyliveonce
hoşgeldin pegy ben iyi sayılırım canım sen nasılsın
Süperim ben de teşekkürler.. :)
Çalışıyoum bol boll :) Sen nasılsınn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin pegy ben iyi sayılırım canım sen nasılsın
Kıyamam bebeğim. Çok iyi anlıyorum seni. Ben de ufak çaplı ayrılıklar yaşadığımız dönemlerde attığı mesajları okuyup okuyup deli gibi ağlıyodum. Özlem çok fena bir duygu.
Süperim ben de teşekkürler.. :)
Çalışıyoum bol boll :) Sen nasılsınn?
sevgilimden ayrıldım tatlım o sebeple iyi olmaya çalışıyorum senin çok iyi olmana sevindim ama
Allah hiç yaşatmasın o duyguları çok zor içime doğuyor ama sanki arayacak gibi ama bellide olmaz onun işi
Slm kızlar :) yeni geldimmm aranıza nasılsınız?
Hoşgeldin.
Canım sıkılıyo ya, hava da yağmurlu. Bunaldım biraz. Sen nasılsın?
kıyamam ben sana aslen nirelisin canım memleket nere
gaziantep tatlımaslen tokatliyim ama yazlarim istanbulda geciyor. sizin nere?
kızlar az önce dayısı aradı beni aradım ulaşamadım ona seni arayayım nerde bu çocuk haberin var mı dedii bende tartıştık oda sinirlenip hattını iptal ettirdi dedim ben akşam gideceğim yanına kıymetini bil benim o kadar yiğenim var ama mustafa bir tanedir dedi ve senide gerçekten seviyor dedi bende çok fevri davranıp hattı kırmasına çok üzüldüm dedim ben ona söyleyeceğim akşam hattını çıkarıp kurabiyeyi ara diye derim dedi kızlar inşallah dayısını dinler ve beni arar dayısına çok değer verir umut ediyorum ki arasın
aynen öyle oldu tatlım daha iyi hissediyorum kendimiinşallah arar canıım,dayısıyla konuşunca biraz rahatlamışsındır umarım..
Selam kizlar ne var ne yok?
aynen öyle oldu tatlım daha iyi hissediyorum kendimi
Dayısı seni arayınca numarasını kaydettin mi canım,lazım olabilir
merhaba canım ben iyi sayılırım şimdi sen?
insallaaaaaaaaaaah arar
eveeett bitanem hemde anında