- 15 Aralık 2011
- 417
- 17
- Konu Sahibi youonlyliveonce
şuanki durumumu anlatan sözler
Off ne sıkıntılı bir akşam. Biz de biraz tartıştık bugün, moralim bozuk. Dertleşmek iyi gelir diye geldim topiğine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuanki durumumu anlatan sözler
asla ondan başkası olur aman boşver demedim o gerçekten iyi biri seviyorum o sebeple bu kadar üzüldüm zaten
inşallah anlar tatlım aslında bilir benim ona verdiğim değeri sevgiyi inşallah düşünüyodur ve hatasının farkına varır biran önce
hoşgeldin canım
Off ne sıkıntılı bir akşam. Biz de biraz tartıştık bugün, moralim bozuk. Dertleşmek iyi gelir diye geldim topiğine.
duramıyorum yerimde acaba yarın yanına mı gitsem aramızda 2. saat var kendimi yer bitiririm ben yoksa offf
canım eğer gerçekten seviyorsan oda seni gerçekten seviyorsa sakın gurur yapma bak benim şuanda seni seviyorum diye mesaj atacağım ulaşacağım bir numarası bile yok sevdiğimin kıymetini bil sevginizin bizim aşkımızda çok güzeldi ama ufak bir tartışmak bak nerelere getirdi
offfffffff bu pazar ne gamlı bi pazar yeter be neşelenin biraz sizi güldüreyim arkadaşlar bi grip oldum iki gündür burnum kopmak üzere yere bakıyorum ara sıra kopmuşmu kaybetmeyim diye
Kuzumm hayirdir ne o islak mendil?????
Tatlım biz o kadar çok yaşadık ki bu tarz tartışmaları... O yüzden seni çok iyi anlıyorum. O seni gerçekten seviyosa, ki sevgisinden eminmişsin, o zaman gider yeni bir hat alır ve seni arar. O da senin kadar pişman bence, hep öyle olur çünkü. Biz de ne kavgalar ne küslükler atlattık. Hep "bu sefer kesin bitti" dedim, ama bitmedi. Böylesi de iyi mi kötü mü anlamadım ya neyse...
tut kendını canım gıtme .bırak bıraz sensızlıgı yasasın da aklı basına gelsın
canım benim alemsin ya ağlarken güldürdün beni
geçer inşallah tez zamanda senin yokmu sevgilin falan:26:
Kızlar yüreğim sızlar Derdime derman kızlar Bir kereden ne çıkar Yandım yanaram kızlar
hahahhaah mahsun dan gırıs yapayım dedım
ee nasılsınız bakalım hanımlar ne yapıyorsunuz keyıfler nasıl
ben yarın dıyete baslıyorum o yuzden bugun yıyebıldıgım kadar yıyorum :)
karpuz donemı gelmıs ben hala 5 kılo fazlalıgımı atamadım .
karpuz donemı gelmeden zayıflamam gerekırdı normal sartlar da ama
bellı kı bayag salmısım kendımı
neyse bakalım yarın streslı bı gun olacak ,bugunun keyfını cıkarıyorum
ee anlatın pazar gununuz nasıl gectı bakem
olay sıcağı sıcağına çözülsün diye düşündüm biranda ama en iyisi beklemek sanırım canım
valla kardeş ben biraz katıyım 32 yaş ama ne sevgili ne de başka bi nane isteyenler çok oldu ama hiç birine içim ısınmadı yani şimdiye kadar hiç kimseye karşı bi şey hissetmedim allahın yazısı yok diye düşünüyorum
Kizlarrrr uzulmeyin yaaa hepimiz sevdicegimizle mutlu oluruz ins. Ben simdi gidip yatsi nazani kilayim kalplikurabiyem sanada dua etcem
bizde hep öyle olduk ama bu kadar yol kat ettikten sonra hattını iptal edebildiyse gerçekten bu defa bitti mi diye düşünmeden alamıyorum kendimi nice tartışmalar yaşadık asla böyle yapmadı