- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
- Konu Sahibi youonlyliveonce
hadi bende kaçtım kızlar bi film izleyip uyuyacağım iyigeceler herkese
kız bu saatte ne fılmı gıt yat sabah oldu ,ben de uyuyorum
herkese ıyı geceler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bende kaçtım kızlar bi film izleyip uyuyacağım iyigeceler herkese
enaaaam bi yatmaya gittim geldim neler olmuş ayol 35 sayfa yorum valla okuyamıcam tek tek ben patara kütere dannnn diye dalayım konuşmanın ortasından ne var ne yokkkk
canım ben de en son sana yorum yaptıktan sonra çıktım üşendim şimdi sayfaları okumaya :44: düzeldiyse aranız sevindim allah bozmasın canım biz de 3-4 gündür kavga etmiyoruz cok garip canım sıkıldı şimdi ahaha
canım ilişkinin tadı tuzu oluyo bazen kavgalar sonradan toparlayabilmek önemli olan dimi ama
bende tek tek okuyamadım malesef kızlar sabaha kadar muhabbet etmiş oh ne güzel ben uykuyucum taş çatlasın 1'e kadar dayanırım çoğu zaman ama dün biraz daha uzattım süreyi kızların sohbetine doyum olmuyo malum
canım ilişkinin tadı tuzu oluyo bazen kavgalar sonradan toparlayabilmek önemli olan dimi ama
bende tek tek okuyamadım malesef kızlar sabaha kadar muhabbet etmiş oh ne güzel ben uykuyucum taş çatlasın 1'e kadar dayanırım çoğu zaman ama dün biraz daha uzattım süreyi kızların sohbetine doyum olmuyo malum
aynen canım aynı durumdan bende muzdaribim yaa topiği sık kullanılanlara kaydettim ordan açıp en son sayfaya geliyorum o şekilde takip edebiliyorum yorumları çok zor oluyobide buraya yorum yazdıktan sonra direk bildirim gelse süper olucak ikide bir sayfayı yeniliyorum yazdıgım cvplardan arıyorum nereye yazmştım diye :44:
ben de geceleri dayanamıyorum pek gözlerimden uyku akıyodu iyi geceler diyemeden kapattım yattım üşendim biraz da
hoşgeldin tatlım ne güzel ya herkes nişanlanıyo bizde daha tık yok
hoşbulduuk :) Nke kadar oldu bilmiyorum sizin de biz 5. seneye gircez olsun artık nişan okuluda bitdi sayılır
e beş sene diyosun gelmiş zamanı nişanlında mı okuyo canım
hoşgeldin pinkbird hadi kendinden bahset bize biraz
ooo döktürmüssünuz kızlar sayfalarca olmus hemen bahsedeyim kendimden 24 yasındayım evliyim istanbuldayım:)
eurovision şarkımız idare eder bakıcaz sonuç ne olacak bakalım