- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
- Konu Sahibi youonlyliveonce
selam canim hosbulduk evde degildim kac gundur giremedim ozledim valla siteyi
ozlettın valla kendını sekerım ,yoklugun bellı oluyordu ,neyse kı dondun gerı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canim hosbulduk evde degildim kac gundur giremedim ozledim valla siteyi
ozlettın valla kendını sekerım ,yoklugun bellı oluyordu ,neyse kı dondun gerı
hahhaa saka yaptim ben doktorum uzerinizde deney uyguladim
ne şakası kız espırı kacırdım
Erkek arkadasim cok maddi sknti cekiyor cok uzuluyorum bana en son care olarak gelmis yani yoksa asla bana msj atmazdi boyle her ayin 10gununu ac geciriyor ben cok uzuluyorum farkediyorum hep onu kandirmaya calisiyorum hadii kalk ben aciktim yemege gidelim diyorum gitmeyelim diyor (para yok ya) zorla goturuyorum fazla yemek aliyorum ben bitiremedim yaaa cope gitmesin askimmm hadii sen ye nolur bak sen erkeksin ye ye diye israr ediyorum anca yiyor ben bu cocukla gorusmeme karari aldigimda ac kaliyor yahu
evet canım dogru dıyorsun .yaa benım saclarım sıyaha boyanınca yıprandı mı yoksa bana mı oyle gelıyor bılmıyorum ama
sıyha sac boyası sankı sacı yıpratıyor gıbı geldı bana.yada sureklı masa kullandıgım ıcın yıpranmıs da olabılır .
sacımısıyaha boyadım boyalı hıc fon kullanmıyorum kı ,hep dagınık masalar ırı dalgalar kullanıyorum
sıyah sac da duz fonu sevmıyorum nedense .masa yapa yapa da saclarımın ucları 3 ayda mısır puskulune dodu
saclarım uzun ama oyle yıprandı kı ınanılmaz sonuk duruyorlar
sımdı boyatmaya da kokmuyor degılım hanı :18:
inş canım
teşekkürler canım ben yarın bir deneyeyim merak ettim bakalım ben ne zaman evleniyorum
hep aynı çıkmasıda şasırtıcı benimde denemem lazım
hahah kiz konu sahipleri islerine gelmeyince tez uyguladim bugunde biri avukatim nabiz yokladim dedi ya oyle espiri yaptim
ayh basim fena agriyor gideyim ben gorusmek uzere herkese iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
Sashamia gorusuruz canimmmm opuldun
En espriyi anlasmistim :)))hahah kiz konu sahipleri islerine gelmeyince tez uyguladim bugunde biri avukatim nabiz yokladim dedi ya oyle espiri yaptim
canım benım yaa cok uzuldum ,suan da sevgılın calısmıyor mu ?
yada aılesı para fılan gondermıyor mu ? yazık cocuga yaa
sen de gorusmeme kararı alma kızım bundan sonra
yazık gunah cocuga valla
En espriyi anlasmistim :)))
Ya canim kyk dan kredi aliyor eger calismaya baslarsa kredisi kesilir ve odemek zorunda kalir su zamana kadar aldigi kredileri :S ya ben aslinda okul konusunda cok yuklenmemeye karar verdim final doneminde sinavlara ac gidiyor bu cocuk ailesinin cok borcu var canim para gonderemiyorlar oyle ay yanima bir geldi bir suzulmus rengi beti benzi atmis bir yemek yedik 2ekmek bitirdik ay cok uzuldum su an agliyorum
canım ben hiç boyamadım saçları ama ablam siyaha boyamıştı çok yıprattı siyah der dururdu..
aslında maşa o kadar yıpratmıyor saçı ama yine uçları kötü oluyor dedğin gibi..
boşver canım kalsın şimdilik ne kadar oldu siyaha boyatalı...
bizim bir arkadaş var saçlarını simsiyah boyatır her gün düzleştirir hiçte kırık görmedim kızın saçında
saçın yapısından da kaynaklanıyor galiba birazda
Ya canim kyk dan kredi aliyor eger calismaya baslarsa kredisi kesilir ve odemek zorunda kalir su zamana kadar aldigi kredileri :S ya ben aslinda okul konusunda cok yuklenmemeye karar verdim final doneminde sinavlara ac gidiyor bu cocuk ailesinin cok borcu var canim para gonderemiyorlar oyle ay yanima bir geldi bir suzulmus rengi beti benzi atmis bir yemek yedik 2ekmek bitirdik ay cok uzuldum su an agliyorum
ahh canım yaa sımdı kı aklım olsa asla boyatmazdım ,ınsanın kendı sacı gıbı yok yaa
yaradan yakısanı verıyor ama ,bozmak ıcın elımızden gelenı yapıyoruz ve basarıyoruz
sen sakın boyatma canım ,ayrıcalıgını koru valla .dogal sac her zaman ayrıcalı ve farklıdır
canım yaa ablanda mı sıyah sacın yıprattıgını soyluyor :18: ayy sımdı ıyıce korktum
ustelık ben de en zararsız boyanın sıyah boya oldugunu dusunurdum ama ,yıpranmayı ben de hıssedıyorum
canım bı'de soyle durum var; acık sac da kırık uclar cok bellı olmuyor da sıyah sac da felaket resmen
sıyah sac hemen yıpranmıs sacı gosterıyor valla .canım ben sıyaha boyatalı 5 ay oldu .ocak ayın da boyattım
daha da hıc boyamadım ,suan aktı saclarım dusun yanı .hıc boyatmama ragmen saclarım yıprandı ya
Cinsiyet ayini icin yuzuk ileri geri ileri geri giderse ama bariz sekilde gidiyor hafif hafif degil kiz oluyormus dairesel iderse erkek oluyormus her seferinde durdurup bir daha yapiorsun.. 4.de kiprasmamasi beni coooook sasirtti ama 4.yu de istedim gozum doymadi haa hadii hadiii dedim olmadi
ayy canım benım yaa aglama anlıyorum senı cok zordur emınım ,sevdıcegını bır hafta sonra suzulmus gorunce uzulursun tabı
sevgılıne destek cık o zaman tatlım yazık valla ,sen yemekler yap elınle besle
eger kyk dan kredı alıyor ıse ,calısmasın tabı bı'de onu odemekle mı ugrasacak
zaten calsıtıgı yere de guvenemez kı el ısı yarın ısten cıkartır kredıden de olur valla
tamam canım bende bi deneyeyim merak ettim
anam naptın sen 4. çoçuk olsa ben nolurum acaba..
sevgilinede çok üzüldim canım ya kaçıncı sınıf bu sene..
belliki dertleri var o yüzden çalışamıyor
Ya cok daginik bir hayati var hic duzeni yok uyku saati uok uyanma saati yok yemek saati yok ee boyle duzensiz hayati olan bir insan duzenli calisamaz bir de maddi skntlari cok
çok zor canım öyle gerçekten ya..ne okuyor peki canım inş mezun olur bir an önce
zaten öğrencilik bir dert bide maddi sorunlar düzensizlik daha da kötü