- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
- Konu Sahibi youonlyliveonce
23 yasında evlendım 24 yasında anne oldum
Ne guzel Allah bagislasin darisi basima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 yasında evlendım 24 yasında anne oldum
sen bilirsin canım eğer saçların sağlıklıysa yıpratmaz saçını
ypıratacağını düşünüyorsan boşver şimdilik..
tenin çok bronzlasıyor mu peki
ablamın saçları kapkaradır teni bembeyaz...
yazın öle çok kara olmaz ama hafif bronzlaşıncada siyah güzel duruyordu
Ben umursamiyorum ki artik canim ona dedim ki sen ne kadar uzatirsan evliligi ben o kadar keyif catacagim yurtdisina gidecegim oh oh dedim :) o uzatirsa ben yuksek lisansa bi baslarim beni bulamaz bir daha ama yuzuk fali yapti bugun evlilik yasim 22 cikti sevgilime de dedim sen de yap dedim ona hic bir sey cikmadi ay gulsem mi aglsasam mi bilemedim 3 yil sora ben bu adamla evlenmiceksem kimle evlencem yaw
aaa cok sevndım canım ,nasıl bulustunuz kım attı adımı ?
fınallerı sormaman ıyı olmus canım ,alacagın cevap bellı cunku
kız o ders fılan calısmamıstır sensız ,sen gerı don dıye calıtım dıyordur kesın
topiginiz hayirli ugurlu olsunnnn
Ne guzel Allah bagislasin darisi basima
ah sorma canım ya seneye çalışırım hem okul hem kpss olmuyor buradan sıkıldım deyip kapatıyor konuyu..
rest çeksem daha kötü olur en azından okul dersleri iyi mezun olacak ama işte atanamadıktan sonra ne işe yarar..
son bi buçuk ay kaldı çalışacam diyor her gün ama bakıyorum yine aynı çalışma sıfır..
canım saclarıma sureklı masa yapmakdan ucları olmus durum da zaten
yanı yıpranmasından cok korkuyorum .canım yaa ben yazın gunesın altına hemen gıremıyorum
bembeyaz oldugum ıcın haslanıyorum ,mecbur once solaryuma gırıyorum
solaryuma gırınce de epey kararıyorum ,yanı sıyah sac kapkara tenle kaybolurum kesın
tek gorunen gozlerım olur
Ay bilemicem artik calisip calismadigini ya o msj atmisti parasi bitmiss iki gundur ac kalmis yavrum ya kiyamadim
o zaman boşver boyatma diyeceğim ama epeyde kararıyosundur o zaman tatlım..
bence boyatma bi solaryuma gir çık bak bakalım nasıl
beğenmezsen ondan sonra boyatırsın
canım mecbur sen onu durte durte calıstırcaksın gıbı gorunuyor
öyle mı yapım dıyorsun ,evet en ıyısı oyle yapmak acele davranmıyım canım dogru dıyorsun
saclarımdan olmayayım durduk yere
en iyisi aslında canım umursayıp dert edeceğine kendini koyver gitsin
nasıl bi falmış canım o merak ettim ben ne zaman evlencem acaba
yutdışından damat mı bulup gelcen yoksa 3 yıla kadar
dürte dürte bi hal oldum zaten
ama sen çalış deyince hiç çalışasım gelmiyo beni rahat bırak ben o zman başlıcam diyor ama bi aydır bişey demiyorum hala başlıcak
tweetcıgım hosgeldın canımcım ,uzun zamandır goremedım kız senı
nerlerdesın
Ay yok insallah sevgilimle evlenirim.. Canim cam baedaga 3/4 su dolduruyorsun sade tassiz alyans yuzugu ipe gecirip bardaga sarkitiyorsun ben kac yasinda evlenecegim diye odaklaniyorsun yuzuk sallanmaya basliyor bardaga kac kere carpiyor sayiyorsun defalarca yaptim 22 cikti bir de sirayla kac cocugun olcak cinsiyetleri be olacak ona bakma icin de saol avcunun uzerinde tutuyorsun benim sirayla 1.oglan 2.kiz 3.oglan cikti 4.de kiprasmadi valla gaza gelmistim hafiii hadiii bitane daha hadiiii diyordum ama olmadi bunu da defalarca yaptim
artık umrum da degıl dıyorsun yanı oyle mı
sen yıne baslarsın kalk ders calıs demeye tutamazsın kendını
ayy ac mı kalmıs kız yazık valla ben de uzuldum haa
aynen canım bir bak bakalım bronzlaşınca nasıl duruyor çok beğenmedin boyatırsın..
saç zaten yaz ayındada çok yıpranıyo tuzlu su güneş bide boyatınca daha da yıpranmasın...
zor valla durumun canım yaa bence sen bercesteden tuyolar al ,o bu durumdan cok ıyı anlar